Dress like me #4

 • Skrevet 27.09.2016
 • Klokken 19:37

 

God kveld folkens! Nå er det lenge siden jeg har delt et "dress like me" innlegg! Dette innlegget ble skrevet for en evighet siden, så finner derfor ikke linkene til alt lenger, men dere skjønner poenget! Skal snart av gårde på trening med roomien, så må etterhvert stikke! Tenkte allikevel at jeg skulle komme med et lite innlegg! Har forresten bestemt meg for å flytte bloggen til Nouw.com. Har ordnet med blogg og alt der, dere finner bloggen her:http://nouw.com/heidiio 

Kommer allikevel til å blogge på denne bloggen noen dager frem til jeg får den andre i orden! Gi meg gjerne tilbakmeldinger på hva dere liker best! 

 

- Heidi 


kommentarer: 2Wishlist

 • Skrevet 14.08.2016
 • Klokken 23:34Noen småting på ønskelista til skolestart! Vesken står høyest på lista, da Marc veska mi ikke er stor nok til macen og bøkene mine... 

- Heidi 


kommentarer: 7Min tatovering

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 15:17God ettermiddag folkens! Jeg tenkte at det kanskje var på tide at jeg fikk vist dere min tatovering i sin helhet. Jeg viste den jo sånn smått for et års tid siden, men det var før jeg etterfylte farge i den. Selv er jeg veldig glad i den, og har blitt veldig vandt med den på det året jeg har hatt den. Den har jo på en måte blitt en del av meg. Når jeg flytter til Trondheim og når økonomien tillater det tenker jeg å bygge litt videre på den og fylle på enda litt mer farge. Den er litt mer knæsj i virkeligheten enn på bildene, da jeg har redigert bildene litt gråere, men jeg vil helst ha den enda litt mer knæsj og lysende i fargene. Bildene ble dessverre også litt kornete, grunnet litt dårlig lys, men motivet ser dere hvertfall godt.  Tatoveringen er tatt på Romerikes Tattoo studio på Jessheim hos Synnøve. 

 

-Heidi 

 


kommentarer: 6Hey Simpsons

 • Skrevet 21.03.2016
 • Klokken 13:52

Hatt - Hype. Fikk igjen hatten forleden. Fornøyd med det. Nå skal jeg straks ture av gårde for å se litt på denna vanen vår. Den har jeg jo ikke sett på sånn et halv år, så skal bli griet. 

- Heidi 


kommentarer: 4Webshop favs: Spring

 • Skrevet 07.03.2016
 • Klokken 20:59


1. Marble iphone deksel HER// 2. sekk fra Day Birger et MIkkelsen HER// 3. Poncho HER// 4. Bukser fra River Island HER// 5. MBMJ vesker HER// 6. Reebok classic HER// 7. Undertøyssett HER 

God kveld folkens! Nå som våren nærmet seg var jeg inne å tittet litt på Nelly. De har jo sluppet "spring collection" eller en samling varer som passer til våren. Jeg fant jo som vanlig noe fint jeg likte, og resultatet ser dere over. Har fått en greie for pastell og rene snitt, så vi får se om det blir klikket hjem noen plagg. 

Noe du likte? 

- Heidi 

 


 


kommentarer: 8Dress like me #3

 • Skrevet 01.12.2015
 • Klokken 13:03


Jakke HER // Bukse HER // T-skjorte HER// Slippers HER// Klokke HER 

 


Genser HER// Bukse HER// Klokke HER// Sko HER

 


Klokke HER// Kåpe Urban // Bukse Bikbok// Sko HER// T-skjorte HM// Briller HER

 

-Heidi 


kommentarer: 2Wants for fall

 • Skrevet 02.10.2015
 • Klokken 15:41


Cherry coat fra Urban// Ryggsekk fra Adidas// By Marlene Birger weekend bag// adidas superstar sko// Parajumper juliet// Lace up dress fra Nelly trend// iPhone deksel fra By Marlene Birger 

Go fredag folkens! Håper alle har hatt en fin uke/høstferie. Høstferien min går desverre snart mot slutten, det har virkelig gjort seg med ei uke fri. Før skolen starter igjen på mandag, har jeg en stykk bursdagsfeiring igjen, og en hel del skolearbeid. Var faktisk på møte med russedress i dag og fikk spikret konsept og dekk klær til russetiden. Blir bra! Gleder meg sykt mye. Nå skal kvelden gå til skole, sims og ryddings i heimen. Skal også få knipset litt bilder av noen antrekk fra i dag og tidligere i uka. Over ser dere mine høstfavoritter. Noen av plaggene har jeg faktisk allerede gått til innkjøp av (heh, flink til å bruke penger) Kåpen fra Urban og kjolen fra Nelly finnes allerede i mitt klesskap. Sekken står på ønskelista til Jul. Men nå må jeg tilbake til simsen min, snakkes seinere. 

-Heidi 


kommentarer: 4Dress like me #2

 • Skrevet 08.09.2015
 • Klokken 14:32


Lignende shorts HER // Sandaler HER // Briller HER // T-skjorte HM


Bukse HER// Veske - Me and my cousine// Cardigan Acne- Kan kjøpes på me and my cousine // T-skjorte HM // Klokke HER// Sandaler HER// Briller HER


Sandaler HER // Kjole HER// Hatt HER // Veske - me and my cousine // Briller HER 

 Hola! Nå sitter jeg på skolen og har siste time historie. Er ferdig med det vi skal, så tar livet litt med ro. Etter skolen skal jeg av gårde til frisøren for å klippe meg, og stripe håret. forandringen jeg går for er ganske drastisk, så er spent på om noen klarer å gjette hva? Over ser dere et nytt dress like me innlegg, har publissert et tidligere, som var ganske populært. Ønsker alle en fin tirsdag videre!

-Heidi  


kommentarer: 0Ordered

 • Skrevet 22.08.2015
 • Klokken 22:29


Jakke HER // Leppestift HER// T-skjorte HER // Concealer HER // Highlighter HER// bukse HER// Primer HER// Sko HER

God kveld godtfolk. Nå har jeg akkurat ankommet mitt hus og skal straks sette meg ned med en episode av Orange is the new black før jeg hopper i køya. Tenkte først bare at jeg skulle update dere med det jeg bestilte fra nettet her om dagen. Lønning ruler, men NÅÅ må Heidi spare penger. Kommer tross alt en RT2016 om en del måneder, og jeg har hørt noen rykter om at det ikke er gratis, det heller... Nå blir det OITNB, nattiz folkz, i morra blir det Tusenfryd! 

-Heidi 


kommentarer: 4Fang idéene

 • Skrevet 17.08.2015
 • Klokken 21:11Hei alle sammen! Nå tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om en suuper app til alle dere som er minst like moteinteresserte som meg. Appen heter Sobazaar og det er mye mulig at flere av dere har hørt om denne før. Ved å bruke denne appen kan du lage kollasjer (borads) hvor du setter sammen forskjellige plagg til antrekk, og publissere på din egen bruker. Du kan også følge andre brukere, og se deres "boards". Det jeg liker spesielt godt med denne appen er at man finner klesplagg fra billigere merker/butikkjeder også. Deriblandt Bik Bok. Samtidig som at de har dyrere merker som Michael Kors, Marc Jacobs og By Marlene Birger. Dersom du skulle finne ut at du ønsker å kjøpe det antrekket du har satt sammen, så er det bare å trykke på produktene, også kommer du inn på siden hvor du får kjøpt akkurat det produktet. Veldig enkelt og greit! Jeg personlig bruker Sobazaar ganske mye. Mest til å sette sammen antrekk for min egen del. Jeg tar gjerne utgangspunkt i plagg jeg har, og setter sammen antrekk som jeg kommer på i farta og lagrer de. På den måten har jeg min egen lille lookbook, dersom jeg en dag sliter med å finne ut hva jeg skal ha på meg. Kjempe smart! De to kollasjene over her har jeg laget tidligere, og man kan også adde flere ting i kollasjen enn det jeg har gjort her, du bare endrer kollasjemalen. Slenger med et par til jeg har laget slik at dere ser litt mangfoldet i hvilke merker de har tilgjengelige. 

Appen er også gratis, så jeg vil virkelig anbefale alle å sjekke den ut! Dersom dere skulle ønske å followe meg på Sobazaar for å se flere av mine boards, så heter jeg Heidi Årstad Olsen. Alltid koselig med litt følgere! Dersom du selv også har Sobazaar så skriv gjerne hva du heter i kommentarfeltet under, vil gjerne sjekke ut nye styles og boards! Ellers så ønsker jeg alle en superbra kveld, i morgen er det tilbake på skolebenken for mange. Innkludert meg selv.

-Heidi 

 

 

 

 

  


kommentarer: 0White favourites

 • Skrevet 29.03.2015
 • Klokken 18:24

Sandaler fra Marypaz // Høretelefoner // Iphone // Polaroid kamera fra Fujifilm // Kontur kost fra Real Techniques 

Hei og god søndag folkens! Da er det endelig påskeferie, og gud så deilig det er. Har startet påskeferien med møtekveld med van jentene på fredag, og fest i går. Dagen i dag har gått bort under dyna med «Friends with benefits» og påskeegg. Venter nå på at mamma skal komme hjem å lage kjøttpudding til middag♥ Og tenker å slækken resten av kvelden. Over her ser dere mine «white favourites» og flere av tingene brukes jo hver dag. Ønsker alle en super søndag videre, så prøver vi å blogges igjen i morgen! 

-Heidi 


kommentarer: 11Spring faves

 • Skrevet 22.03.2015
 • Klokken 22:34


Knelange skjørt, striper, blomster, Calvin klein, solbriller i lange bananer og en Mulberry brynmore for real (kommer alltid til å ønske meg en sånn!) 

Hva er dine vårfavoritter? 

-Heidi 


kommentarer: 4Dress like me

 • Skrevet 05.03.2015
 • Klokken 12:03

Kåpe HER // Sko HER // Bukse HER // T-shirt HER // Briller HER // Hatt HER // Veske HER 

Bukse HER // Skjorte HER // Sko HER // Klokke HER // Briller HER 


Skjerf HER // Veske HER // Genser HER // Bukse HER // Briller HER // Sko HER 

 

Hei Folkens! Over her har jeg satt sammen plagg som mer eller mindre danner noen av mine favoritt antrekk. Jeg har ikke hatt noe fokus på å finne «billige» alternativer i dette innlegget, men heller alternativer som er så like som mulig som det som jeg har på meg på bildene. Det er også mye som er helt likt! Jeg har linket alt under bildene. Tenkte kanskje at dette er noe jeg kan gjøre innimellom dersom det faller i smak. Hender jeg får spørsmål om stilen min, og da får dere jo et litt dypere innblikk i hvordan jeg setter sammen plaggene mine, og hvor jeg kjøper de hen. 

- Heidi 


kommentarer: 4Hatt og «Diamant»

 • Skrevet 18.12.2014
 • Klokken 13:24

Hatt fra hm 

God torsdag alle sammen! Da var nest siste skoledag før jul unnagjort. Nå er det bare morgendagen igjen, som går til å få karakterkort og se juletalentiade frem til klokka elleve. Etter det er det juleferie! Men over til noe annet. På bildene over ser dere at jeg har tatt piercing i nesa. Det ble en veldig spontanavgjørelse når jeg var på jessheim i går, og jeg er faktisk veldig fornøyd. Kjøpte også hatten som dere ser på bildene over, og et kjede fra hm, som jeg tenker å bruke på julaften. Planen for kvelden er egentlig bare å rydde rommet, se alle jul på månetoppen episodene jeg ikke har sett, og bare slappe av egentlig. 

-Heidi 


kommentarer: 2Blomsterkrone

 • Skrevet 14.12.2014
 • Klokken 19:37


Blomsterkranser fra bikbok 

God søndagskveld alle sammen! Håper alle har hatt en fantastisk fin helg, nå som det snart er jul. For litt siden kom jeg hjem etter å ha vært og dømt i Neshallen siden klokka ti i dag morrest. Det har med andre ord vært en veldig lang dag for meg, men lommeboka er en del tyngere enn det den var i går. Planen for kvelden er å se på julefilmer og baare slappe av. ser veldig fram til juleferie kjenner jeg! 

-Heidi 


kommentarer: 4Wishlist for christmas

 • Skrevet 13.12.2014
 • Klokken 11:16


Nike pro shorts i sort // Marc Jacobs klokke // Asics Gel Kayano 20 // Joggis fra Nike // Fujifilm intax mini 8 polaroidkamera i hvit // Rettetang ra corioliss // Nike free run i rosa // The blonde destroyer tights i rosa // The sims 4 (hehe) // Nike circuit shorts

God lørdag forlkens. Regner med at de fleste har kommet seg opp av senga? det har ihverfall jeg og i dag så er det jo selveste santa Lucia dagen. Dagen skal for min del gå til litt trening? bursdagsfeiring av min kjære bror og rydding av rommet mitt. Over her ser dere ønskene mine til jul. Det er faktisk ganske rart å tenke på at det bare er 11 dager igjen til jul. Tiden går virkelig fort! 

-Heidi 


kommentarer: 4Dress for winter!

 • Skrevet 02.11.2014
 • Klokken 00:02

En varm og veldig enkel lue // Store, varme ullskjerf // Gode tøfler // En stor, varm ullgenser i en nøytral farge // Et par boots er alltd greit å ha! Disse fra Dr. Martens er foret i tillegg. // En varm parkasEn stor og god ullcardigan // En lue i en kul farge // Uggs på de kaldeste dagene// En tynnere boblejakke // Votter // Solbriller er nyttige året rundt

Nå som vinteren nærmer seg, har jeg samlet alle de tingene som jeg "trenger" om vinteren når det er kaldt. Alt det dere ser over her er relativt dyre alternativer, men det finnes jo selvfølgelig billigere alternativer som gjør samme jobben! Mine største vinterfavoritter er helt klart Canada Goosen min, som dere ser et bilde av på øverste bilde. Den er gull verdt når det nærmer seg -20 grader. Det grå skjerfet mitt fra FWSS, Dr.Martens bootsene mine og uggsene kommer også godt med! Det er viktig å kle seg godt om vinteren folkens! Det finnes mye fine klær som også er gode og varme! 

-Heidi 


kommentarer: 0Høstens must haves

 • Skrevet 25.09.2014
 • Klokken 11:59


En oversised Olajakke// Store ullskjerf // Celiné solbriller// Birkenstock sandaler


Dr.Martens // Sort ullhatt // Mulberry Brynmore // Boyfriend jeans // Marc Jacobs klokke

Hva er dine must haves for høsten? 


kommentarer: 1Classy and casual

 • Skrevet 21.08.2014
 • Klokken 21:24

Skjørt fra bikbok// T-skjorte fra HM// Briller fra Rayban// Leppestift fra M.A.C, i fargen Rebel

God kveld folkens! Det har desverre ikke blitt så mye blogging denne uken, men jeg håper at dere har hatt en fin uke! Jeg begynte på skolen igjen på mandag, og har derfor vært ganske sliten, i tillegg til at det har blitt mye trening. Over ser dere det skjørtet jeg skulle vise dere forige fredag...heh. Det er fra bikbok, og jeg ga faktisk ikke mer enn 129kr for det. Regner med at det kommer på et antrekk på lørdag. Skal til Oslo med Trude da, så da tenkte jeg at jeg skulle få til både antrekk, innkjøpsvideo og generelt bare bilder fra Oslo. Nå skal jeg en tur i dusjen, og etter det blir det torsdagskrim ♥ Ha en fin kveld folkens! 

 kommentarer: 4Palmer

 • Skrevet 09.07.2014
 • Klokken 20:24


Hatt og Jumpsuit fra Primark// briller fra Rayban 


kommentarer: 4News

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 23:17

           


God kveld folkens! Tenkte bare jeg skulle droppe innom å vise dere hva jeg nettopp har bestilt! Er litt i ekstase skjønner dere. Har endelig bestilt den t-skjorten som jeg har ønsket meg en stund( som Nora kjøpte først....såri nåri<3), og verdens fineste kjole! Håper bare at den sitter like fint på som det jeg håper, for da kommer den til å bli veldig mye brukt! Kjolen er fra dead lovers, og kostet 449kr. Egentlig ganske mye for en hverdagskjole syns jeg, men den er såpass spesiell, at da går det greit! T-skjorten er som dere ser fra hype, og den er kjøpt på junkyard! Dere finner kjolen HER, og t-skjorten HER


kommentarer: 0Ready for summer

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 17:54

         //Bikini og krans fra bikbok// 


kommentarer: 4Wanties

 • Skrevet 08.05.2014
 • Klokken 23:20

            


Sweather, t-shirt, beanie and bag pack from Hype. // Sweather from Eivy// Shoes from Converse// Frogskins from oakley// Hoodie from Carhartt 


kommentarer: 0Latest wants

 • Skrevet 02.03.2014
 • Klokken 22:31

       


Rayban Clubmasters// Vans Era // Hype Tri-nature sweater// Obey sweater

Noe du likte? 


kommentarer: 2Just perfect

 • Skrevet 18.02.2014
 • Klokken 15:48

    
Kjole fra river island, HER// Pumps fra River Island // Veske fra Nelly, HER// Mac lipstic-Candy yum yum 

    


T-shirt fra Hype // Bukse fra Dr.denim// Platform converse// solbriller fra rayban

    


Hoddie fra Obey// Bukse fra Dr.denim// Sko fra Vans, Urban// Brun mobilveske 

Noe du likte?  


kommentarer: 2Ordered from Junkyard.no

 • Skrevet 08.02.2014
 • Klokken 10:58


Genser fra Hype, HER // Genser fra Sweet SKTBS HER // Skibukse fra Billabong, HER 

Heisann folkens! Nå har jeg endelig fått bestilt meg meg den genseren som jeg har siklet på siden første gang jeg så den på Junkyard. Det er da altså den genseren som er lengst til venstre på bildet, den med farger. Personlig så syntes jeg at det er nokså dyr til å være en genser, men genseren er jo faktisk helt perfekt. Jeg gleder meg så veldig til den kommer! I tillegg så har jeg bestilt meg den grå genseren og ny skibukse. Ny skibukse var noe jeg faktisk trengte, og denne fikk jeg på salg, noe som var ganske greit.

 


kommentarer: 0Wanties

 • Skrevet 26.01.2014
 • Klokken 21:541) Sweather from Hype.     2) Beanie from Hype.    3) Sunnies from RayBan   4) Bagpack from Hype.    5) Nike Air Max 90 Essential     6) Sweather from SWEET SKTBS  

I det siste så har jeg kikket veldig mye på junkyard. Jeg har alltid syntes at det har mye kule klær, men har tidligere aldri bestilt noe derifra. Forige søndag bestilte jeg meg faktisk litt klær, og jeg er såå fornøyd! Etter dette så har jeg bare kikket mer og mer. Junkyard har jo nettop fått inn et nytt merke, nemlig Hype. Jeg har ikke sett Hype. på noen andre norske nettsider tidligere, og de  har jo så mye kule klær. Plaggene er nok litt dyre, men herregud! Sjekk den genseren til venstre.. Perfeksjon! Jeg må klikke den hjem så fort pengene strekker til. Kjærlighet ved første blikk ♥

 


kommentarer: 5Strandpien

 • Skrevet 23.07.2013
 • Klokken 15:39

Hei! 

I dag så våknet jeg til skyfri himmel, så da var det bare å spise frokost før jeg fikk kommet meg ned på stranden. Varmt er det også i dag! Jeg var vel på stranden i ca 3 timer, og farge har jeg absolutt fått! Jeg hadde foresten en super kveld ute i går sammen med familien. Vi spiste herlig mat på Futten, og desserten var minst like god som maten. Jeg håper at alle andre nyter ferien like mye som meg! Er ikke mange dagene igjen nå, drar fra Danmark på lørdag.. Når jeg kommer hjem så er det to uker med jobb som venter... 

Bikini- HM// skjørt- bikbok// Solbriller- rayban 

Nå skal jeg ut på solsenga igjen, før jeg, mamma, pappa og Joakim tar turen inn til Løkken og reiser for å se Mathias spille fotballkamp (Dana cup). 


Lik facebook siden min HER! 

Follow me on instagram: heidiolsen97 


kommentarer: 4Design av:
Albiss.blogg.no
hits