Army green

 • Skrevet 29.07.2017
 • Klokken 10:51
God morgen! Håper alle har hatt en fin start på dagen. Jeg stod opp for en times tid siden, og har spist skikkelig lørdagsfrokost med egg og bacon i dag. Over ser dere antrekket fra forrige torsdag bestående av den nye jakken min som jeg kjøpte i Spania. Den har et stort broderi bak som har blitt vist i et tidligere innlegg, og har visstnok blitt veldig populær etter hva jeg har sett. Jeg er i hvert fall veldig glad i den. 

Dagen i dag skal gå til en del gjøremål. Jeg har en del ting jeg burde ha fått gjort, så jeg skal etterhvert komme i gang. Oppdaterer mer senere :D 

- Heidi 


 


kommentarer: 4Mint pants

 • Skrevet 23.07.2017
 • Klokken 09:54

God morgen dere! I går var jeg som sagt i Stavanger med Nina. Det var jo Gladmat i byen, og masse masse folk. Vi gikk litt rundt i gatene, kikket i butikker og så på all denne maten. Det var sabla god stemning på brygga, med livemusikk og masse mennesker som sang og danset. Vi fikk også handlet en del, kan vise dere innkjøp i et eget innlegg senere. I ettermiddag kjører vi hjemover igjen etter en fantastisk tur. Ønsker alle en fin søndag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 2Grey skirt

 • Skrevet 13.07.2017
 • Klokken 10:50Skjørt - Bikbok // T-skjorte - Mango // Sko - Marypaz // Briller - Rayban 
I går var vi ute og spiste nede i Torrevieja som tidligere nevnt. Vi spiste god biff, og koste oss masse! Skal vise dere mer om det seinere. Over har dere nemlig det som var gårsdagens antrekk. I dag er det siste dagen vi er her nede, og jeg skal snart ut og få de siste timene med solings før vi skal hjem. I kveld blir det pakking og pizza, før vi får noen timer søvn i natt. Vi må nemlig opp i fire tiden i natt da flyet vårt går veldig tidlig i morra. 

Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 6Grey, cozy pants

 • Skrevet 08.07.2017
 • Klokken 21:54God kveld dere! Håper alle har hatt en fin lørdag! Jeg har stort sett bare ligget ute og solet meg i hele dag. Har jo ikke blitt så syykt brun den første uka her, så nå stunter jeg som få for å bli tæn til jeg skal hjem! Ellers bare chilla og grilla (vi har bokstavelig talt grillet til middag i dag), drukket øl, spist oliven, potetgull og masse annet som kroppen min ikke har godt av. Vel, det hører ferie til! Viktig å slække og bygge overskudd til hverdagen starter igjen! Ønsker alle en herlig lørdagskveld videre! 

- Heidi 
 


kommentarer: 10Utenfor La Sagrada Familia

 • Skrevet 06.07.2017
 • Klokken 16:00

Sko - Adidas // Skjørt - Bikbok // T-skjorte - Urban Outfitters // Briller - Rayban 


God ettermiddag dere! Dette innlegget er forhåndsskrevet og for øyeblikket befinner jeg meg antagelig på toget som drar fra Barcelona hvert øyeblikk. Over har dere antrekket fra gårsdagen, en utrolig fin dag! Jeg har kost meg så utrolig masse her i Barcelona, jeg har hatt en fantastisk tur. Samtidig er det nå godt å vende snuten tilbake til Torrevieja, hvor vi nå har en hel uke igjen før det bærer hjem til Norge. Ønsker alle en fin torsdag videre! 

- Heidi 
 


kommentarer: 2Pink pants

 • Skrevet 05.07.2017
 • Klokken 07:43

Bukse - Topshop // T-skjorte - HM // Briller - Rayban // Sko - Birkenstock 

 

God morgen dere! Da er jeg på vei ut døra for nok en fin dag i denne fantastiske byen! Vi skal snart i veg og finne et sted å spise frokost før vi setter kursen mot La Sagrada Familia. Ønsker alle en fantastisk fin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 2Klar for Barcelona!

 • Skrevet 04.07.2017
 • Klokken 09:00Skjørt - Bikbok // T-skjorte - Monki // Briller - Rayban // Sandaler - Birkenstock 

 

God morgen alle sammen! Nok et antrekk med det flotte langskjørtet mitt. Det er en klassiker år etter år. For øyeblikket sitter vi på togstasjonen i Alicante og venter på at toget vårt til Barcelona skal gå. Jeg gleder meg helt sykt mye! Det skal bli fantastisk og se enda mer av dette flotte landet. jeg har jo allerede vært en del rundt i Spania, men Barcelona er enda ikke besøkt. Dette blir helt konge! Kamera og Mac er med i håp om at jeg får brukt begge deler. Ønsker alle en fin dag, også oppdateres det nesten gang fra Barcelona, forhåpentligvis! 

 

- Heidi 


kommentarer: 0All black

 • Skrevet 02.07.2017
 • Klokken 22:29Over ser dere det som har vært kveldens outfit! Jeg har jo egentlig planlagt å dele masse med dere fra denne ferien, men når min Mac nå igjen har slutta og funke kan det bli litt vanskelig å få til mens jeg er her nede... Jeg skal fortsatt få tatt masse bilder, jeg får bare ikke postet de før jeg kommer hjem... Dette syns jeg er utrolig kjipt, og jeg er ganske forbannet over at ikke driten kan funke, men sånn er det nå en gang bare... Innkjøpene fra Alicante skal jeg prøve å få postet i morgen da det og er forhåndsskrevet. Over og ut 😎

 

- Heidi


kommentarer: 2Flower-shirt

 • Skrevet 01.07.2017
 • Klokken 22:16

T-skjorte - Monki // Skjørt - Bikbok // Briller - Rayban // Sko - Birkenstock 

 

God kveld alle sammen! Da er jeg hjemme fra en kjempe fin tur til Alicante med familien. Vi (jeg) fikk handlet litt, også spiste vi masse god mat. I tillegg har vi også fått ordnet noe greier i forbindelse med Barcelona-turen på tirsdag, så nå skal snart alt det være i boks. Gleder meg utrolig masse til det! Over ser dere det som var dagens antrekk, samt et hår som bærer preg av en stk svett Heidi som har traska i Alicante i en hel dag gjennom regn, sol og masse vind. Da blir ikke alt alltid helt "on fleek". Vel vel, vi overlever vel det og. Nå skal jeg finne meg en film, og nyte kvelden! Håper dere gjør det samme ♥

- Heidi 


kommentarer: 2Gårdagens reiseantrekk

 • Skrevet 30.06.2017
 • Klokken 21:34
 


Jakke - Bikbok // Bukse - Monki// T-skjorte - HM // Briller - Rayban // Sko - Birkenstock 

 

Hva syns du om antrekket? 
 


kommentarer: 2Hverdag

 • Skrevet 20.06.2017
 • Klokken 19:16

God kveld folkens! Da er jeg innom en liten tur igjen. Tenkte jeg skulle oppdatere litt om hva som skjer om dagen, eller rettere sagt, mangelen på at det skjer noe om dagen. Jeg bedriver nemlig ikke dagen mine til stort annet enn og jobbe, til tross for sommerferie. Det har derfor ikke vært så mye å oppdatere her for i det siste. I ukene som kommer derimot, så fort jeg tar ferie, blir det en del mer å dele. I mellomtiden får vi se hva som dukker opp. Ville uansett innom å gi litt lyd fra meg. Ønsker alle en superduper tirsdagskveld! 


kommentarer: 4Standard søndag

 • Skrevet 26.03.2017
 • Klokken 14:38
Jakke fra Monki // Bukse fra bikbok // Sko ifra Adidas // Veske fra By Marlene Birger // Skjer fra FWSS

 

God søndag alle! 

Ei litta stund siden siste oppdatering nå... Tok bildene over tidligere i uka, men fikk aldri surret meg til å få postet de. I dag derimot var en flott anledning til å få postet litt bilder! Jeg har en helt vanlig standard søndag i dag. Stod opp seint, spiste pannekaker til frokost, er småredusert etter gårsdagens festligheter og skal snart ta fatt på søndagsvasken. Lillasjampoen er vasket ut og litt catching up på paradise hotell står på planen. Senere i ettermiddag skal jeg på håndballkamp og se ei venninne spille, også blir det nok de siste "søndagsritualene" når jeg kommer hjem i kveld, deriblant farging av bryn og vasking av sminkekoster. Ønsker alle en flott søndag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 8Big, white, cozy sweater

 • Skrevet 06.03.2017
 • Klokken 17:11

Genser fra Urban // Bukse fra Bikbok// Sko fra Adidas // Veske fra By Marlene Birger // Briller fra Rayban 


 

God ettermiddag! Håper alle har hatt en knallstart på uka. Over ser dere dagens antrekk. Har jo forsåvidt kun sitti og jobbet med skole i dag, derfor passet det med noe som er behagelig. Ikke at jeg egentlig noen gang gidder å gå i noe som ikke er behagelig.. Hahah! Jeg har egentlig ikke så veldig mye så skrive. Ligger for øyeblikket på sofaen og holder på å duppe av, har litt pustevansker og dotter i ørene. Er ikke helt kvitt sykdom enda, men lever i håpet om at morgendagen blir enda bedre!

- Heidi 
 


kommentarer: 8Black trenchcoat vol II

 • Skrevet 04.03.2017
 • Klokken 17:53Topp og bukse fra Monki // Jakke fra Bikbok// Sko fra Adidas // Veske fra By Marlene Birger // Briller fra Rayban 

God ettermiddag! Hahahah, når overskriftene begynner å bli så brukt opp at det blir "vol II", jaja... Det går.. Dagen var jo som sagt egt satt av til "studiedag", men sånn blei det altså ikke... Jeg skulle bare en tur til Sirkus shopping for å kjøpe meg et par øreringer og en tur ned i byen for å knipse et par bilder. Det det endte med var at jeg fikk med Amina, roomien min, til Sirkus for å kjøpe øreringer, og der var vi helt til brannalarmen gikk typ 5 min etter at vi kom. Vi tok derfor bussen ned til byen og kikket litt rundt. Uansett, noen øreringer blei da til øreringer, et halskjede med lovetags, en høyhals genser, en ullgenser og to t-skjorter.. Altså, man kan jo spørre seg hvordan jeg får det til... Studiedag hadde absolutt vært billigere og antagelig litt smartere på bakgrunn av formen min. Det gjorde seg allikevel med litt shopping, og de fleste plaggene er kjøpt på 70% salg, så fikk mye fint for en billig penge, samt en utrolig koselig dag med roomien min! Om det er ønskelig kan jeg vise det jeg kjøpte i et senere innlegg! 

Nå skal jeg mekke moussaka og chille, så får vi se hva kvelden bringer! Formen avgjør. Ønsker alle en flotters kveld! Kos dere ♥

- Heidi 


kommentarer: 2Striper

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 10:00

Bukse og topp fra Monki // Briller fra Rayban // sko fra Marypaz- Spania 

God formiddag alle! Her har vi altså den eneste outfiten jeg tok bilder av i Granca, og ikke fikk jeg surret meg til å poste den heller før 2uker etter hjemreise... Jaja, bedre sent enn aldri tenker nå jeg! For øyeblikket er jeg i barnehagen, og innlegget er forhåndspublissert. Antrekket over er faktisk fra selveste valentinsdagen hvor girlsa(Matilde og Helene) og jeg var ute å spiste en bedre middag og den diggeste desserten! Vi gjorde også noe annet kult tidligere på dagen, noe jeg tenker jeg også skal prøve å få postet litt bilder fra seinere! Det vil også antagelig komme en aftermovie som jeg tenker å poste, så stay tuned! 

- Heidi 


kommentarer: 4Domkirka

 • Skrevet 28.01.2017
 • Klokken 20:00Blinkskudd det siste der, hahah! 

Bukse og sokker - Monki // Sko - Adidas // Skjerf - Bits and Bobs // Jakke - Colmar // Caps - Bikbok // Veske - MBMJ // Klokke - Polar 

Dagens by-outfit. Ønsker alle en konge kveld!

- Heidi 


kommentarer: 0Pink wall

 • Skrevet 25.01.2017
 • Klokken 09:41God morgen folkens! Håper onsdagen har startet bra for alle mann! Jeg er oppe og i gang etter gårsdagens feiring, og klar for eldretrim. Favorittaktiviteten på en onsdag, jeg er alltid i så godt humør etter at jeg er ferdig der, de eldre bringer så utrolig mye glede! Når jeg er hjemme igjen er det bare å skyndte seg og skifte før jeg og noen av girlsa brommer av gårde til Sverige. Skal bli godt med litt påfyll av alt egentlig, alt som er billigere i Sverige enn i Norge! Ønsker alle en fin dag! Koz og klemz ♥


kommentarer: 4Grey coat

 • Skrevet 18.01.2017
 • Klokken 18:57Kåpe, sokker og bukse - monki // Sko - Adidas stan smith // Smykke - Jane Køenig // Veske - By Malene Birger // Klokke - Polar 

God kveld folkens! Fikk knipset noen bilder i stad av gårsdagens antrekk! Kåpen er fra Monki, og jeg kjøpte den her om dagen. Jeg er jo såå utrolig glad i slike lange kåper, så det å gå til anskaffelse av en lys grå en var ikke feil. 

Dagen i dag skulle ha gått til mer bevegelseslære enn det ble, men pytt pytt... Jeg har hvertfall hatt eldregrupper, bakt både knekkebrød og pestobrød, startet opp igjen bloggen, og fått gjort litt biomekanikk. Ikke noe å klage over med andre ord. 

Ønsker alle en fin kveld!

 

 


kommentarer: 6Dårlig start på uken

 • Skrevet 05.09.2016
 • Klokken 15:09


Days I miss home! 


God ettermiddag dere! Håper dere har hatt en bedre start på uka enn det jeg har hatt! Jeg har nemmelig startet uken med at jeg i går ødela den ett år gamle macen min ved å søle cola over tastaturet på den.... Heelt UTROLIG at jeg får det til. Dagen i dag har derfor gått omtrent slik som det her: Våknet av vekkerklokken klokka 6, skippet ukas første forelesning, dro til skolen i titiden for å få med meg et foredrag om utveksling, tok bussen videre til Lade for å få levert macen på Elkjøp til vurdering (dette for å få igjen på forsikringen), gikk til City Lade for å kjøpe sushi på Sabrura, trøstespiste 18! biter med sushi mens jeg koste meg med colaen jeg så generøst delte med macen min i går, og vurderer nå å powernappe litt før jeg må ta fatt på anatomien og en treningsøkt i fremtiden en gang. Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg aldri hadde flyttet og bare kunne få noen andre til å lage mat til meg, sånn at jeg bare kan ligge å syntes synd på meg selv, og bare fått mamma til å vaske tøy og rydde kjøkkenet. Life ass... God mandag dere! 

 

- Heidi 

 


kommentarer: 6Last outfit from Bergen

 • Skrevet 07.08.2016
 • Klokken 12:21
Antrekk fra HM // Sko fra Birkenstock // Veske fra Mbmj // klokke fra DW // Briller fra Rayban  
 

På alle antrekkene jeg har postet i det siste, ser det jo ut som om jeg ikke vasker buksene mine, da jeg faktisk bruker "samme" bukse på alle bildene. Greia er den at jeg faktisk likte denne buksa så godt etter at jeg kjøpte den, at jeg faktisk kjøpte en til, slik at jeg har to. Så jeg lover, jeg vasker klærne mine altså! Hahah! Dette er den siste antrekksposten fra jeg var i Bergen for nå to uker siden. Jeg syns det er rart at sommerferien har gått så fort. I morra er det allerede en uke siden jeg reiste opp til Trondheim, og de seks ukene jeg har jobbet i ferien har bare flydd forbi. Trodde seks uker på jobb skulle vare en evighet, men det gjorde det altså ikke. Tiden flyr, og om en drøy uke begynner jeg på skolen igjen. På en ny skole, i en ny klasse, hvor jeg ikke kjenner noen. Heldigvis er jeg over middels utadvendt, så det å få meg venner tviler jeg på at kommer til å bli noen stor utfordring. Ei venninne jeg var på russevan med kommer også opp til uka, noe som blir veldig greit. Skal bli fint å ha noen å tilbringe litt tid med. 

Dagen i dag skal egentlig kun gå til å rydde litt rundt, vaske litt klær(hehe), og bare slappe av. Kanskje en løpetur, om jeg orker, da jeg har totalt gangsperre etter gårsdagens løpestunt. "Det er aldri for sent å starte et nytt og bedre liv, derfor venter jeg litt til", vel nå er det kanskje på tide å komme i gang! 

Ønsker alle en flott dag! 

- Heidi 


kommentarer: 4Poncho

 • Skrevet 05.08.2016
 • Klokken 22:32

Bukse fra HM // Poncho fra bikbok // Briller fra Rayban// Sko fra Birkenstock// Veske fra Mbmj Nå har jeg tatt farvel med frøkna, og det blir nå en stund til neste gang jeg ser henne. Det blei en tårevåt avskjed på broa som det ekteparet vi kunne vært. Har uansett hatt en fantastisk dag, og jeg skjønner nå hvor viktig hjemme alltid vil være for meg, uansett hvor vakker og forelsket jeg blir i Trondheim. Nes vil alltid være hjemme! 

Nå blir det litt avslapping før litt tidlig kvelden. Skal bli godt å få litt søvn! 

- Heidi 


kommentarer: 4Croped

 • Skrevet 04.08.2016
 • Klokken 20:20Topp fra Bershka, Bukse fra HM, Briller fra Rayban, Sko fra Birkenstock, veske fra Mbmj 

God kveld folkens! Da er jeg hjemme igjen etter noen timer rundt i byen. Har fått sett Sirkus shopping, noe som egentlig minnet meg ganske mye om Jessheim storsenter hjemme. Greit å få sjekket ut alternativene, selv om jeg ikke kjøper meg noe. Festningen var også imponerende! Mye mulig det blir noen løpeturer ned dit. Ellers skal kvelden gå til å spise lakseruller og se netflix (fiksa nettet da for å si det sånn). 

- Heidi 

 


kommentarer: 4Blue shirt

 • Skrevet 02.08.2016
 • Klokken 10:03

Antrekket fra i går

 

Bukse og skjorte fra HM // Sko fra Adidas // Jakke fra Bikbok // Veske fra Mbmj // Briller fra Rayban // Klokke fra DW 

God morgen folkens! Nå har jeg og mams stått opp, og spist frokost. Jeg skal straks i gang med å fikse meg, før det er utsjekk. Etter det setter vi kursen mot Moholt! Ønsker alle en flott dag! 

- Heidi 


kommentarer: 2Striped shirt

 • Skrevet 01.08.2016
 • Klokken 11:21


God formiddag folkens! I dette øyeblikk sitter jeg antagelig bak rattet på volvoen med stø kurs mot T-town, innlegget er med andre ord forhåndspublissert. Don't blog and drive. Dagens visdomsord. Ellers er bilen pakka så til randen at jeg ikke ser en dritt ut bak, ante ikke at jeg eide så mye. Det virker som om jeg har mye mindre enn det jeg egentlig har når alt ligger strødd over hele kåken. Vel, de neste 12 månedene kommer jeg antagelig til å bli veldig klar over hvor mye jeg faktisk eier, da jeg brått bare har 12 kvadratmeter å strø tingene mine rundt på. Antrekket over er forresten fra lørdag kveld i Bergen, og både bukse og topp er ifra HM. 

Vi prates forhåpentligvis i kveld med bilder fra dagens roadtrip på 50 mil, ha en knall dag! 

 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Travel outfit

 • Skrevet 24.07.2016
 • Klokken 21:58

God kveld folkens! Da er jeg på plass i senga hjemme, etter en 8 timers tur hjem fra Bergen. Turen har vært lang, men den har vært veldig fin! Turen startet på fredag etter jobb, hvor vi startet med å kjøre til Hardanger. Vi kjørte over Hardangervidda, og stoppet innom Vøringsfossen på veien. Vi kom frem til Hardanger Feriesenter i ti-tiden på kvelden, hvor vi tilbrakte natt til lørdag. I ellevetiden på formiddagen på lørdag satte vi kursen mot Bergen, en tur som tok en times tid. Vi parkerte bilen, spiste lunsj på bryggen i Bergen, før vi shoppet i 4 timer. Deretter kjørte vi til hotellet vårt, eller vandrehjemmet, Hostel Montana for å skifte. Deretter gikk turen tilbake til byen hvor vi da spiste middag på Egon, og trasket rundt i byen til i tolvtiden. Det var mye liv, og utrolig koselig i Bergen på kvelden også. Dagen i dag startet vi med utsjekk fra hotellet klokken tid, etterfulgt av Fløibanen opp til Fløyen. Utrolig nydelig utsikt over hele Bergen. Deretter spiste vi lunsj på Egon, før vi satte kursen mot Voss. Her knipset vi også en del bilder, og tanket før vi satte kursen hjem.

Dette er en kort oppsummering av helgen. Syns selv at vi har rukket å se og gjøre veldig mye, uten at vi har stresset noe som helst. Turen har virkelig vært fantastisk! Jeg har knipset masse bilder, og kvelden skal nå gå til å forhåndsskrive litt innlegg, kanskje pakke litt også om jeg rekker. I morra er det kun en uke igjen til jeg flytter til Trondheim. Ønsker alle en fin kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 4All black

 • Skrevet 06.07.2016
 • Klokken 21:41

God kveld folkens! Etter en lang dag med jobb og en koselig middag hos farmor og farfar har jeg nå fått satt meg i sofaen hjemme. Var utrolig koselig å komme på middag i den nye leiligheten deres. Må passe på å utnytte en hver anledning til å komme på besøk nå før jeg flytter. Når jeg kom hjem puttet jeg batteriet i kameraet og kjørte til Blaker skanse for å ta bilder. Der ble det da altså ikke tatt noen bilder, da jeg holdt på å bli angrepet av ei kråke. No kidding. Den var så nære meg at jeg kjente klørne dens på tærne mine mens jeg sto og stilte inn kameraet, så ikke at den kom. Når jeg prøvde å flytte meg, gikk den bare mot meg. Når jeg prøvde å gå et annet sted der for å ta bilder, fulgte den etter meg og fløy rett mot meg. Jeg løp som en tulling med kamerastativet i ene hånden og bilnøkkelen i den andre. Blei livredd. I tillegg kom det jo folk dit akkurat når jeg løp for livet vekk fra denne kråka, de fikk jo se hele showet. Har faktisk aldri opplevd fugler som prøver å angripe mennesker før, aldri vært vitne til det heller, men denne var skikkelig hissig. Kjørte derfor til Rånåsfoss, i frykt for at den fulgte etter meg dit og, hahah. Til slutt fikk jeg tatt bildene mine. Jeg som er litt småovertroisk også ble ikke akkurat mer beroliget når det i tillegg stod en kullsvart katt noen meter fra denne kråka, og Blaker Skanse er jo kjent for å være en plass det spøker også. Nei, det var en ubehagelig opplevelse... Tar nok en stund før jeg drar dit igjen. Ikke kult... 

Nå skal jeg se Thirteen på tv, og nyte kvelden før det er opp på jobb igjen i morra! God kveld alle! 

 

- Heidi 


kommentarer: 2Light wash

 • Skrevet 13.06.2016
 • Klokken 19:31
Topp og jakke fra Bikbok// Bukse fra Levi's// Veske fra Mbmj// Briller fra Rayban// Klokke fra DW// Sko fra Birkenstock 

God kveld folkens! Tar en pause fra lesingen for en liten internetupdate. Over ser dere antrekket fra lørdag, da jeg var ute med Matilde. Var vel og merke sminket og dullet opp da, noe jeg ikke har orket i dag. Elsker dager som dette med fint vær, null sminke og ingen store gjøremål (annet enn eksamenslesing da). Over ser dere forresten håret mitt når det er nydusjet og nettopp tørket. #kråkereir. Er en grunn for at jeg vanligvis setter det opp sånn som på bildene øverst i innlegget. 

nå skal jeg chille litt til med Netflix før jeg tar fatt på de siste sidene jeg gidder å lese i dag. Ønsker alle en fin kveld! 

 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Printed shorts

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 20:01

God kveld folkens! I dag har det blitt en del blogging fra denne frøkna. Blir sånn når man trenger et avbrekk fra eksamenslesingen. Over ser dere antrekket jeg gikk for i dag tidlig når jeg var på skolen i sånn en halv time.. Hahah. Sa jeg skulle dele det med dere. Deilig at det er så varmt at man kan gå i short fra morgen til kveld! Jeg lå tre timer ute i solen i dag, og har blitt både brun og rød, så det er ingen tvil om at solen tar! Nå skal jeg snike meg tilbake til eksamenslesingen før det blir litt tv-kos på kveldingen. Ønsker alle en flott kveld!

- Heidi 


kommentarer: 8Bare skuldre

 • Skrevet 06.06.2016
 • Klokken 18:14

God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en strålende mandag! Jeg har stort sett nytt været siden jeg kom hjem fra skolen. Lå en time i solen i stad, og har allerede fått litt farge, før jeg tok turen ut for å knipse bilder til dere. Over ser dere antrekket fra lørdagen. Nå har jeg akkurat stappet i meg en alt for stor posjon med hjemmelaget nachos, og skal etterhvert komme meg en tur på spenst for ei ryggøkt. Ønsker alle en fin kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 7Brått sommer.

 • Skrevet 05.06.2016
 • Klokken 19:53God kveld folkens! Har vært litt lite lyd fra meg i det siste... Ukene har stort sett vært fylt opp med russetid frem til 17. mai og etter det har det vært eksamen og forberedelser som har gjeldt. Den siste tiden har jeg også vært klar over noe som har gjort at jeg også har hatt lyst til å tilbringe litt ekstra mye tid med vennene mine nå før sommeren. Hva som er årsaken til dette skal jeg avsløre for dere i morra! Gleder meg veldig til å dele det. Til uka blir det enda mer eksamen, har muntlig på fredag, selv om jeg enda ikke vet hva jeg kommer opp i, og det samme gjelder neste onsdag. Etter dette er jeg ferdig med videregående. DET ER SYKT! Plutselig er jeg brått voksen, og tiden går da fort til jeg fyller 20 år. Syns ikke det er så lenge siden jeg begynte i 1. klasse på videregående for snart tre år siden. 

- Heidi 


kommentarer: 9Turtleneck

 • Skrevet 29.03.2016
 • Klokken 19:40God kveld folkens! Håper alle har hatt en flott tirsdag! For meg har dagen egentlig gått til å kjøre muttern og fattern til Gardemoen og å sove. Mormor og Tore har nå også kommet på besøk, så dagen har egentlig gått ganske fort. Over ser dere antrekket fra jeg var ute på lørdagen, det går som vanlig mest i antrekksbilder her på bloggen. Syns det er vanskelig å blogge om hverdagen, da det vanligvis ikke skjer såå mye spennende i hverdagen. I morra derimot skjer det noe veldig spennende som jeg gleder meg til å dele med dere! 

Hva liker du best at jeg blogger om? 

- Heidi 


kommentarer: 10Yellow wall

 • Skrevet 28.03.2016
 • Klokken 18:37


Jakke og genser fra bikbok// Sko fra Converse// Bukse fra Topshop// Caps fra New Era// Veske og klokke fra Mbmj// Briller fra Rayban
 

Antrekket fra lørdagen på strømmen. Har virkelig kommet godt inn i vårjakkene mine nå! 

Hva syntes du om antrekket? 

- Heidi 


kommentarer: 2bricks

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 17:31
Jakke fra Bikbok// Topp fra Springfield// Bukse fra Adidas// Klokke fra DW// Briller fra Rayban// Veske fra Mbmj// Sko fra Converse// Lue fra Carhartt

 

God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en konge tirsdag. Jeg har hatt en ganske produktiv dag. Har som tidligere nevnt vært på Jessheim med noen av russejentene, i tillegg til at vi har spikra en russeavtale i forbindelse med vanen. Min egen bil har jeg også fått vasket utvendig, så nå står den ute til tørk. Elsker ren bil, det er noe av det beste som fins, og hvertfall når du vet at du har vasket den selv! Så for øyeblikket har jeg kræsja i senga, og ligger her omringet av mine fine minons, klar for 4 episoder med paradise og pizza takeaway til middag.

-Heidi 
 


kommentarer: 2Black trenchcoat

 • Skrevet 20.03.2016
 • Klokken 15:49God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en flott søndag. Jeg kom hjem for typ 20 min siden, etter å ha vært å jobbet med noe skoleprosjekt vi har om noen uker. Var og knipset noen bilder av gårsdagens antrekk tidligere i dag, som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Toppen jeg har på meg er ny, kjøpte den i Sverige i går. Liker den veldig godt, da den er pyntet, uten at den er for utringet. 

Nå skal jeg hoppe i ralphen, før det er familiemiddag med farmor og farfar. Have a nice sunday evening! ♥

- Heidi 


kommentarer: 8Boyfriend jeans

 • Skrevet 19.03.2016
 • Klokken 22:38


Bukse fra Levi's// Sko fra Marypaz(Spania)// Genser fra HM// Klokke fra DW// Briller fra Rayban// Kåpe fra Urban

God kveld folkens! Da var jeg hjemme fra date med Lene Christine. Skulle egentlig poste dette antrekket når jeg kom hjem fra Sverige i stad, men da hadde jeg typ et kvarter på å skifte og fikse meg før jeg skulle ut å spise med LC, rakk derfor ikke å poste da. Vet at det er typ det værst tenkelige tidspunktet å poste et innlegg på som blogger, sent lørdag kveld liksom. Om det da fortsatt er noen våkne klokken elleve på en lørdag, driver de antagelig med heelt andre ting enn å lese blogger, haha. Men, et løfte er et løfte. Har nok andre ting jeg skal poste i morra, så tenker det er vel så greit å bare få postet dette i kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 6Printed cardigan

 • Skrevet 16.03.2016
 • Klokken 10:52


Bukse og cardigan fra Topshop// Sko fra Converse// Topp fra Springfield// Veske fra Mbmj// Klokke fra DW// Briller fra Rayban

God formiddag folkens! For øyeblikket sitter jeg på skolen, og skal straks i gang med idrett og samfunn, før det etterhvert er lunsj. På mandag var jeg som tidligere nevnt på Jessheim for å handle litt stuff til russedressen min, og tenkte med det at jeg kunne poste antrekket fra mandag. Senere i dag skal jeg på russekro, noe som sikkert blir fett! Årets siste russekro og greier, og Heidi tenker å dra den helt ut med afterski tema. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 6Fjällräven

 • Skrevet 15.03.2016
 • Klokken 18:35

Jakke fra Urban// Bukse fra Topshop// Genser fra bikbok// Sekk fra Fjällräven// Sko fra Converse// Klokke fra DW// Briller fra Rayban

God ettermiddag folkens! 

Håper alle har hatt en flotters tirsdag, og en fin start på uka! Jeg har jo seff vært på skolen, og egentlig ikke gjort en dritt siden det. Har knipset bilder bare, ellers så har jeg tatt livet easy peasy, og kost meg med at jeg har nada niks planer for kvelden. Vurderer sterkt å kjøre ned å fylle litt 29.90 godt i godtepåsan før jeg skal sette meg ned med gårsdagens episode med paradise. Deretter blir det sikkert typ 2 timer netflix før bloggerne og enda en episode med paradise #life. Tørket som dere ser støv av fjellreven sekken min i dag, og jeg glemmer serr hvor liten den er, hver gang jeg skal bruke den. Det er faktisk typ kun plass til macen, 1 bok og sminken min liksom, så er den full. Fin er den da, så jeg tilgir den for å være liten ♥ Ønsker alle en kanon tirsdagskveld, kos dere maks! 

 

- Heidi 


kommentarer: 10Selv om det ikke regner

 • Skrevet 13.03.2016
 • Klokken 19:55

God kveld folkens! Håper alle har hatt en fin helg! Selv er jeg på bedringens vei, og skal prøve å komme meg på skolen i morra. Nesa renner fortsatt, og jeg er så godt som døv på høyre øre, men satser på at det blir hakket bedre over natten. I dag har jeg egentlig ikke gjort noen verdens ting. Har sett på tv, sittet ved macen og ryddet litt rundt bare. Merker jeg blir rastløs når jeg går en hel helg uten å gjøre noen ting. Heldigvis er det snart russetid og litt fart og spenning, akkurat sånn som jeg liker det. I morra skal jeg til jessheim en tur og se om jeg får fikset litt ting til dressen. Begynner å bli litt gira på å få fikset den opp litt snart! Har driit lyst på en minion som jeg kan stryke på, men tenkte jeg skulle sjekke butikkene før jeg bestiller fra nett. 

Så fort jeg har publissert dette innlegget skal jeg gå i gang med å skrive øktplan til i morra, før det er rigget for andre episode med Det tredje øyet. Elsker virkelig sånne type serier! Ønsker ellers alle en flott kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 9Caps

 • Skrevet 06.03.2016
 • Klokken 18:16


Jakke fra Urban outfitters// Bukse fra Topshop// Jakke fra Urban// Klokke fra DW// Briller fra Rayban// Caps fra New Era// Sko fra Converse 

God søndag ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en fin dag! Jeg kom hjem fra Neshallen for en times tid siden, etter å ha tilbrakt hele dagen der med dømming, og nå pakker jeg for harde livet(bortsett fra når jeg blogger og ser på PLL da, heh) for å rekke å få tursekken ferdig pakka til i morra. I morra reiser jeg og klassen min på snøhuletur, og blir borte til fredag. Dette betyr dessverre derfor ingen internett, og heller ingen blogging... Skal prøve å forhoåndsskrive noen i kved, sånn at jeg får oppdatert dere med noen innlegg. Skal ha med telefonen opp på fjellet, og har sånn powerbank så jeg skal nok klare å ha strøm hele turen! Poster selvfølgelig bilder fra turen når jeg kommer hjem. Resten av kvelden går nok med til pakking, og muligens litt tv, hvem vet hva den ellers bringer :D Ønsker alle sammen en fin kveld, og ikke minst en fin uke! 

- Heidi 

-
 


kommentarer: 10Blue cardigan

 • Skrevet 05.03.2016
 • Klokken 15:58 God ettermiddag til alle dere som fortsatt titter innom i ny og ne. Jeg skammer meg faktisk over hvor dårlig jeg er til å oppdatere... Jeg har liksom perioder hvor jeg er skikkelig på, og perioder jeg ikke er på i det hele tatt. Samtidig elsker jeg blogging så mye at jeg ikke klarer å legge det helt fra meg. De siste ukene har jeg stort sett jobbet mye med skole, vært en del sosial, trent litt og planlagt russetid. Er mye russesnakk om dagen i vennegjengen, er jo tross alt snart bare en måned igjen. Merker at jeg begynner å glede meg skikkelig, og konseptslipp er jo også rett rundt hjørnet! Blir moro! Til tross for at jeg ikke er såå aktiv her, er jeg nesten okey aktiv på instagram, så tenkte kanskje at jeg skulle lage et "insta innlegg" til dere, sånn at dere kan få et lite innblikk i hva jeg har gjort i det siste! Ellers ønsker jeg alle en fantastisk lørdag, håper dere koser dere maks! 

- Heidi 


kommentarer: 8-20 grader

 • Skrevet 18.01.2016
 • Klokken 19:03
Antrekket er ikke brukt nå i disse kalle vinterdager, men er faktisk et gammelt høstantrekk som jeg har glemt å vise dere! Syns det er så fint, så tenkte det var på tide å vise det fram. Når det kommer til mine bare ankler, slapp av! Jeg går ikke spesielt mye utendørs slik! 

Beklager for lite updates i helga! Skal virkelig skjerpe meg nå, og komme meg inn igjen i den gode "flowen" jeg var i, i starten av måneden. Når det kommer til mandagsvideoen som skulle ha kommet i dag, kommer den litt seinere. Prøver å satse på å få lagt den ut i morra, men må se an hva jeg rekker i kveld. Øve til Religionsprøve er 1. prioritet akkurat i kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 4Bad quality adidas

 • Skrevet 14.01.2016
 • Klokken 16:31

Uff, dette er så dårlig kvalitet at jeg nesten ikke har noe lyst til å publisere det en gang... Når man slutter 15.30 på skolen og bilen står på verksted blir dette resultatet... 

Dress fra Adidas// Sko fra Converse // Lue fra Carhartt

Verdens diggeste antrekk er det hvertfall da! Som sikkert flere av dere har skjønt, så er jeg veldig glad i Adidas og ikke minst joggebukse generelt. Jakka over er ny, kommer et innlegg om den senere, og jeg virkelig bare elsker sammensetningen over! Syns det er kult og ikke minst veldig behagelig å gå med. Verdens beste kombo! 

Ellers vil jeg bare beklage for lite oppdateringer de siste dagene. Har tilbrakt litt tid på Spenst, hvertfall i går, og ellers har jeg brukt alt for mye tid på Sims 2. Elsker serr det spillet! Satser på mer blogging nå frem mot helgen, hvor jeg faktisk har tid mens det er dagslys, noe som gjør jobben som blogger en heel del lettere! 

Hva syns du om antrekket? (til tross for den dårlige kvaliteten..) 

- Heidi 


kommentarer: 4Teddy

 • Skrevet 08.01.2016
 • Klokken 21:41
God fredagskveld folkens! Håper alle har hatt en fin uke, og er klare for helg! Det er hvertfall jeg. Det har vært en forferdelig kald uke her på østlandet, med mange mange minus. Jeg har derfor stoort sett holdt meg til parkasen, da kåper blir for kaldt i -16 grader. Jeg brukte allikevel på mandag min kjære teddycoat, som faktisk varmer overaskende bra i en sånn -7 grader. Virkelig en god jakke! Ellers har dagen gått til skole, trening og soving, ganske likt som alle andre dager egentlig. Nå skal jeg legge meg ned å spille Sims noen timer før jeg tar kvelden! 

-Heidi 


kommentarer: 8Antrekk 2015

 • Skrevet 05.01.2016
 • Klokken 14:35

Januar/Februar 

 


"Birthday look" , "Yellow Cape" , "Boblevest", "Adidas and boyfriend

Mars/April 

 


"Pink Ralphie", "Adidas", "Adidas Vol.2", "Black ripped boyfriend

 

Mai/Juni/Juli 

 "Classic cardigan", "Flower Shorts", "Wearing my hat

August/September 

 


"Stripes", "Norway I'm ready", "Grey Turtleneck", "Stripes and boyfriend

 

 

"Påfugl", "Army Green", "Gul adidas", "Winter Utopia", "Oversized coat

Oktober/November/Desember 

 

"Hair like Miley" , "Red gate", "Trenchcoat & sweatpants" , "Sweatpants

"Levi's", "Dark", "Travel outfit" , "Nyttårsantrekket

 

God ettermiddag folkens! Håper alle har så langt hatt en fin tirsdag. Jeg tenkte det kunne være gøy å mimre enda mer tilbake fra 2015. (litt mye innlegg om det om dagen) Over ser dere da alle antrekkene fra 2015, med link til alle innleggene. Hele 21 innlegg faktisk. Et lite tilbakeblikk med andre ord. Syns alltid det er litt gøy å mimre litt tilbake, hvertfall når jeg har så mange bilder å se tilbake på! Mine favoritter fra året må nok være "Dark", "Levi's", "Travel Outfit", "Påfugl" og "Red gate". Liker alle så godt, så er vanskelig å velge! 

 

Hvilket antrekk er din favoritt? 

-Heidi 


kommentarer: 10Adidas dressen

 • Skrevet 03.01.2016
 • Klokken 18:46

Bukse og jakke fra Adidas// Sko fra Converse God kveld folkens! Håper alle har hatt en flott søndag, og ikke minst en super helg! Jeg har brukt helgen til å bare slappe av, sovet masse, og i dag gjort en del blogg jobb. Har blandt annet spilt inn to videoer. I dag har jeg gått i joggedressen min hele dagen! Den er en stor favoritt, og ikke minst er den jo kul også! I morgen er det skolestart igjen for min del, så derfor vil jeg ønske alle en flott uke! 

-Heidi 


kommentarer: 4Nyttårsantrekket

 • Skrevet 31.12.2015
 • Klokken 16:56

 God nyttårsaften til alle! Håper alle snart er i gang med tidenes etegilde og er klare for å drikke med begge hender på fest! Over ser dere hva mitt nyttårsantrekk skulle ha vært, om jeg skulle ha dratt på fest i kveld, noe jeg ikke skal, dessverre... I stedet skal jeg kose meg hjemme med familien min! Ønsker alle sammen en fantastisk fin feiring, og ikke minst et godt nytt år! ♥

-Heidi 


kommentarer: 4Travel outfit

 • Skrevet 23.12.2015
 • Klokken 14:21
Jakke og genser fra Urban// Bukse fra Adidas// Sko fra Converse// Klokke fra DW// Briller fra Rayban

God lille julaften til alle! Er et par uker siden sist oppdatering nå. Har vært ei uke i Lanzarote med klassen på treningsleir, og har hatt en del skole, så dette er kort fortalt årsaken til lite oppdateringer her inne. For øyeblikket stresser jeg for å rekke å publissere dette innlegget før jeg og famen skal kjøre av gårde til Flekkefjord. Vi skal feire jul der nede, før jeg turer hjem igjen med toget 2. juledag. Blir koselig med litt julefeiring etter ei uke nede i varmen! Ønsker alle en flott lille julaften, så snakkes vi antagelig i morra!

-Heidi 


kommentarer: 4Dark

 • Skrevet 01.12.2015
 • Klokken 16:25

Kåpe fra urban// Bukse fra Adidas// Genser fra Obey// Sko fra Converse// Caps fra New Era 

Hey alle sammen! Håper alle har hatt en fin tirsdag. Jeg sluttet på skolen nå for en time siden, og som dere ser er det nesten mørkt når jeg først kommer hjem. Litt kjipt å planlegge å ta antrekksbilder, og stresse skikkelig for å rekke det før det blir helt mørkt. Da blir resultatet sånn som over. Med skyhøy iso blir bildene litt kornete, og ikke minst mørke. Syns uansett at det er litt greit å få tatt litt bilder til dere, også syns jeg egentlig at bildene får litt kul effekt når de er som de over. Greit med litt variasjon også! 

Det begynner etterhvert å nærme seg jul, er jo alt 1. desember i dag. Jula er min favoritt høytid, og jeg elsker stemningen det blir i jula, selv om det desverre er litt vanskelig å være blogger. Kvelden min skal gå til skole, og litt julefilmer kanskje? Ønsker alle en flott kveld! 

-Heidi 


kommentarer: 0Levi's

 • Skrevet 23.11.2015
 • Klokken 18:22


Sko og bukse fra Adidas// Jakke fra Levi's// skjerf fra FWSS// Briller fra Rayban// Klokke fra DW 

 

God ettermiddag! Nå er jeg straks på vei ut døra, for å dra på Spenst. Overkropp står for tur. Etter morgenens stunt på styrkerommet (leg day) på morgenen i dag, tror jeg at jeg skal unngå øvelser på bein nå. #kommertilåhagangsperreimorra. Over ser dere antrekket jeg kasta på meg i dag tidlig, før jeg dro av gårde til skolen. Det går mye i joggis på denne kanten. Elsker å kunne sette sammen antrekk som består av blant annet joggebukse, samtidig som at det ser bra ut! Etter trening blir det en etterlengtet episode med Broen, før jeg lader opp batteriene til i morra. Ønsker alle en flotters mandagskveld! 

-Heidi 

 

 


kommentarer: 4Sweatpants

 • Skrevet 22.11.2015
 • Klokken 17:25

Nå er er a klar for kino. Ingen som gadd å gjette hva jeg skulle se. Er hunger games da vett. Håper den er over all forventning! Har jo lest bøkene, så har alltid hatt høye forventninger til de filmene. Ønsker alle en flott søndagskveld! 

-Heidi 
 


kommentarer: 0Design av:
Albiss.blogg.no
hits