Dress like me #4

  • Skrevet 27.09.2016
  • Klokken 19:37

 

God kveld folkens! Nå er det lenge siden jeg har delt et "dress like me" innlegg! Dette innlegget ble skrevet for en evighet siden, så finner derfor ikke linkene til alt lenger, men dere skjønner poenget! Skal snart av gårde på trening med roomien, så må etterhvert stikke! Tenkte allikevel at jeg skulle komme med et lite innlegg! Har forresten bestemt meg for å flytte bloggen til Nouw.com. Har ordnet med blogg og alt der, dere finner bloggen her:http://nouw.com/heidiio 

Kommer allikevel til å blogge på denne bloggen noen dager frem til jeg får den andre i orden! Gi meg gjerne tilbakmeldinger på hva dere liker best! 

 

- Heidi 


kommentarer: 2Dårlig start på uken

  • Skrevet 05.09.2016
  • Klokken 15:09


Days I miss home! 


God ettermiddag dere! Håper dere har hatt en bedre start på uka enn det jeg har hatt! Jeg har nemmelig startet uken med at jeg i går ødela den ett år gamle macen min ved å søle cola over tastaturet på den.... Heelt UTROLIG at jeg får det til. Dagen i dag har derfor gått omtrent slik som det her: Våknet av vekkerklokken klokka 6, skippet ukas første forelesning, dro til skolen i titiden for å få med meg et foredrag om utveksling, tok bussen videre til Lade for å få levert macen på Elkjøp til vurdering (dette for å få igjen på forsikringen), gikk til City Lade for å kjøpe sushi på Sabrura, trøstespiste 18! biter med sushi mens jeg koste meg med colaen jeg så generøst delte med macen min i går, og vurderer nå å powernappe litt før jeg må ta fatt på anatomien og en treningsøkt i fremtiden en gang. Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg aldri hadde flyttet og bare kunne få noen andre til å lage mat til meg, sånn at jeg bare kan ligge å syntes synd på meg selv, og bare fått mamma til å vaske tøy og rydde kjøkkenet. Life ass... God mandag dere! 

 

- Heidi 

 


kommentarer: 6Design av:
Albiss.blogg.no
hits