Roomtour

 • Skrevet 15.08.2016
 • Klokken 15:35
BripZ6D1A-8


God ettermiddag folkens! Da har jeg endelig fått surret meg til å filme hvordan hybelen min ser ut. Den er omsider nesten ferdig. Det eneste den mangler er et tv-bord og da også tven, som fortsatt står på toppen av kjøleskapet. Været i Trondheim er dystert om dagen, så dagene går egentlig ikke til så mye, sitter  egentlig bare mye inne med macen og alle cola boksene mine. Viktig det og! I morra begynner skolen, og jeg kjenner jeg er veldig spent! 

- Heidi 


kommentarer: 6Wishlist

 • Skrevet 14.08.2016
 • Klokken 23:34Noen småting på ønskelista til skolestart! Vesken står høyest på lista, da Marc veska mi ikke er stor nok til macen og bøkene mine... 

- Heidi 


kommentarer: 7Pink Leather

 • Skrevet 10.08.2016
 • Klokken 13:24

Leather jacket - Zara God formiddag folkens! I går tok jeg meg friheten til å for en gang skyld unne meg å kjøpe meg et klesplagg. Dette er faktisk det første klesplagget jeg har kjøpt meg siden jeg kom til Trondheim, til tross for at jeg har vært nede i byen og kikket i butikker mange ganger, samt besøkt hvertfall tre kjøpesentre gjentatte ganger. Nå som jeg bor for meg selv, er det en del andre utgifter som pengene også må gå til, og jeg har derfor vært veldig forsiktig med å kjøpe meg masse ting jeg ikke har bruk for. I går var jeg for første gang i den delen av byen hvor de har Zara og Weekday, for å nevne noen, og denne jakken har jeg sett på utrolig lenge. Jeg syns den er råkul, samtidig som at den er litt søt. Det ble også med en bukse hjem, som var på salg til 139kr, som sitter som et skudd! Samt en genser fra Bikbok, også kjøpt på salg. Når det er salg må man kunne unne seg litt! 

Dagen i dag skal egentlig kun gå til vasking og rydding. Første runde med klesvask er for øyeblikket i maskinen, og badet trenger en runde med moppen. Jeg har heller ikke fått filmet inn "room-touren" heller, da rommet mitt faktisk ikke har vært helt ferdig. Jeg mangler å henge opp noen bilder, som jeg også tenker at jeg skal få gjort i dag. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 4Hardanger

 • Skrevet 09.08.2016
 • Klokken 20:28
- Siste bildene fra Bergen/Hardangerturen med Nina. 


 


kommentarer: 8Jeg glemte det helt av

 • Skrevet 07.08.2016
 • Klokken 18:18For en stund tilbake skrev jeg jo at det hadde skjedd litt ting siden sist, og at det skulle komme i et eget innlegg. Her står jeg da, flyttet til Trondheim, som dere vet, uten å forklare dere hvorfor og hva som egentlig skjer til høsten. De fleste av dere har vel sikkert skjønt at årsaken er at jeg skal studere, men jeg har jo aldri egentlig sagt hva. Tidligere har jeg nevnt at jeg søkte bachleor i fysioterapi på NTNU, men at jeg ikke visste om jeg kom inn på grunn av høyt snitt. Vel, nå har det seg sånn at jeg KOM INN! Og skal derfor bli boende i byen i minst tre år, og utdanne meg til fysioterapaut på det beste offentlige universitetet i landet. Jeg er utrolig stolt over meg selv, da jeg vet hvor mye jobb som har ligget bak det faktum at jeg kom inn, for dette har jeg virkelig jobbet hardt for! En lettelse at ting går veien ♥

- Heidi 


kommentarer: 2Last outfit from Bergen

 • Skrevet 07.08.2016
 • Klokken 12:21
Antrekk fra HM // Sko fra Birkenstock // Veske fra Mbmj // klokke fra DW // Briller fra Rayban  
 

På alle antrekkene jeg har postet i det siste, ser det jo ut som om jeg ikke vasker buksene mine, da jeg faktisk bruker "samme" bukse på alle bildene. Greia er den at jeg faktisk likte denne buksa så godt etter at jeg kjøpte den, at jeg faktisk kjøpte en til, slik at jeg har to. Så jeg lover, jeg vasker klærne mine altså! Hahah! Dette er den siste antrekksposten fra jeg var i Bergen for nå to uker siden. Jeg syns det er rart at sommerferien har gått så fort. I morra er det allerede en uke siden jeg reiste opp til Trondheim, og de seks ukene jeg har jobbet i ferien har bare flydd forbi. Trodde seks uker på jobb skulle vare en evighet, men det gjorde det altså ikke. Tiden flyr, og om en drøy uke begynner jeg på skolen igjen. På en ny skole, i en ny klasse, hvor jeg ikke kjenner noen. Heldigvis er jeg over middels utadvendt, så det å få meg venner tviler jeg på at kommer til å bli noen stor utfordring. Ei venninne jeg var på russevan med kommer også opp til uka, noe som blir veldig greit. Skal bli fint å ha noen å tilbringe litt tid med. 

Dagen i dag skal egentlig kun gå til å rydde litt rundt, vaske litt klær(hehe), og bare slappe av. Kanskje en løpetur, om jeg orker, da jeg har totalt gangsperre etter gårsdagens løpestunt. "Det er aldri for sent å starte et nytt og bedre liv, derfor venter jeg litt til", vel nå er det kanskje på tide å komme i gang! 

Ønsker alle en flott dag! 

- Heidi 


kommentarer: 4Salat med laks

 • Skrevet 06.08.2016
 • Klokken 20:38


 1. 1 laksefilet 
 2. Pasta til en posjon, en drøy dl. 
 3. Grønsaker etter eget ønske 

 Veldig enkelt og greit å lage, kun å dele opp de grønnsakene man ønsker, koke pastaen og steke fisken. Enkelt og greit, billig, lite oppvask og sunt. Alt en student kan ønske seg når det kommer til matlaging. Utrolig godt var det og! Ingenting å utsette på denne altså, den kommer til å bli laget flere ganger, bare en litt mindre posjon enn denne. Haha, blei i meste laget! 

Nå skal resten av kvelden gå til netflix og litt godis. Blir ekstra godt det etter dagens løpetur til festningen (Tross alt den første på sikkert 1 år). Ønsker alle en flott lørdagskveld! 

- Heidi 


kommentarer: 2Festningen

 • Skrevet 06.08.2016
 • Klokken 11:31

Kristiansten festning 
God formiddag dere! Bildene over er fra et par dager siden, da jeg besøkte festningen her i Trondheim. Det er veldig fint der med flott utsikt. Jeg syns jo sånne gamle festninger og sånn er veldig spennende, da jeg interesserer meg for historien deres. Jeg har jo blandt annet vært på Oscarsborg, noe jeg syns var driitkult. 2. verdenskrig var definitivt min favorittdel av historiefaget da, for å si det sånn. 

Planen for dagen i dag er egentlig bare å ordne sånn småtterier som jeg merker at jeg ikke har, typ eggedeler, internettovergang(still), spiker, ja for å nevne noe. Ellers så skal jeg jo i framtiden en gang få meldt meg inn hos et treningssenter. Har jo sett et lass av de nede i sentrum, men siden jeg ikke har bil fra og med skolestart egentlig, er jeg litt gira på å finne noe her på Moholt. Om noen vet om noe, eller har noe å anbefale er det bare å skrike ut! Trenger noe å fylle dagene med, så det å spe på litt trening for å bedre helsa litt hadde hvertfall ikke gjort noen skade. 

 

- Heidi 


kommentarer: 5Poncho

 • Skrevet 05.08.2016
 • Klokken 22:32

Bukse fra HM // Poncho fra bikbok // Briller fra Rayban// Sko fra Birkenstock// Veske fra Mbmj Nå har jeg tatt farvel med frøkna, og det blir nå en stund til neste gang jeg ser henne. Det blei en tårevåt avskjed på broa som det ekteparet vi kunne vært. Har uansett hatt en fantastisk dag, og jeg skjønner nå hvor viktig hjemme alltid vil være for meg, uansett hvor vakker og forelsket jeg blir i Trondheim. Nes vil alltid være hjemme! 

Nå blir det litt avslapping før litt tidlig kvelden. Skal bli godt å få litt søvn! 

- Heidi 


kommentarer: 4Besøk fra hjembygda

 • Skrevet 05.08.2016
 • Klokken 18:39

God ettermiddag folkens! Nå sitter Hedda og jeg godt plassert i hybelen, og prater om alt og ingenting. Hu og familien har vært på roadtrip og tatt Hurtigruta til Lofoten, og er nå på besøk i Trondheim til i morra. Dagen blei derfor utnyttet sammen med frøkna mi med lunsj på Graffi, og litt trasking rundt i byen som ekte turrister. På toppen av dette har mammaen til Hedda invitert oss med på middag i kveld, så det blir veldig koselig. Vi skal snart komme oss av gårde, skal innom City Syd å kjøpe internettkabel, da jeg enda ikke har fått surret meg til å kjøpe den overgangen... Poster antrekk når jeg kommer hjem i kveld, om det ikke blir for sent. Ønsker alle en flott kveld videre! 

 

- Heidi 


kommentarer: 2DIY: Gult speil

 • Skrevet 05.08.2016
 • Klokken 12:15DIY: Yellow mirror 


 

God morgen folkens! Som overskriften forteller skal jeg nå vise dere hvordan dere kan lage deres eget gule speil, som ikke er likt noen andres. Kanskje ikke den mest avanserte DIYen, men jeg tenkte jo at jeg skulle vise dere det ferdige ressultatet uansett, så hvorfor ikke bare vise hele prosessen? 

Det første dere trenger er et speil. Jeg kjøpte mitt på IKEA, i forbindelse med at jeg faktisk leita etter et gult ett. Ikke så overaskende så hade de ingen gule speil på IKEA som var slik jeg leitet etter. I hybelen min er det ikke lov å spikre opp eller skru fast noe i veggen, og derfor trengte jeg et som var relativt stort som jeg kunne ha stående på pulten min. Et GULT et. Jeg kom derfor til å tenke på at jeg kunne male det. Malingen er akrylmaling kjøpt på Claes Ollson, det samme med penselen og maskeringsteipen. 

 1. Første bud er jo å maskere hele speilet. Man vil jo helst ikke ha selve speilet fullt av gulmaling, derfor er maskeringsjobben den viktigste. Den MÅ gjøres nøye! 
 2. Etter dette er det å plassere speilet på noe papp av noe slag, eller en søplesekk for eksempel. Deretter er det bare å male i vei. Jeg kjørte på med to strøk, da jeg ville ha fargen veldig klar. Bildet over er 1 strøk, så som dere ser så blir også et strøk ganske bra.

Under ser dere bilde av det ferdige ressultatet! 
Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med ressultatet! Syns det ble driitkult, så nå trenger jeg bare å finne en plass å sette det på pulten min! 

Når det kommer til dagen i dag så skal jeg nå gå i gang med å sminke meg, før turen bærer ned i byen for å spise lunsj med Hedda. Hun er i byen sammen med foreldrene sine, og det var derfor en helt konge mulighet til å møtes! Tenker også at jeg skal prøve å få laget en "roomtour" / "Appartment tour" senere i dag, som da antagelig kommer ut i løpet av de nærmeste dagene! 

- Heidi 


kommentarer: 5Croped

 • Skrevet 04.08.2016
 • Klokken 20:20Topp fra Bershka, Bukse fra HM, Briller fra Rayban, Sko fra Birkenstock, veske fra Mbmj 

God kveld folkens! Da er jeg hjemme igjen etter noen timer rundt i byen. Har fått sett Sirkus shopping, noe som egentlig minnet meg ganske mye om Jessheim storsenter hjemme. Greit å få sjekket ut alternativene, selv om jeg ikke kjøper meg noe. Festningen var også imponerende! Mye mulig det blir noen løpeturer ned dit. Ellers skal kvelden gå til å spise lakseruller og se netflix (fiksa nettet da for å si det sånn). 

- Heidi 

 


kommentarer: 4Vøringsfossen

 • Skrevet 04.08.2016
 • Klokken 17:12
Over ser dere bilder ifra da jeg var på vøringsfossen for snart 2 uker siden. Har fortsatt en del bilder igjen fra Bergenturen til Nina, og meg, så blir nokå poste de litt innimellom. Dagen i dag har gått litt til sightsing i byen med bilen, bare for å bli litt bedre kjent. Ikeaturen ble avlyst, da jeg rett og sliett ikke gadd. Har heller ingenting jeg MÅ ha der akkurat nå, så da ble det heller litt kjøring rundt. Tenkte meg en tur ned på festningen nå, og etter det tenker jeg at jeg skal gjøre et forsøk på å finne Sirkus kjøpesenter. Ønsker alle en fin kveld videre! I kveld kommer dagens antrekk. 

 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Breakfast in my new home

 • Skrevet 04.08.2016
 • Klokken 12:41A BIG GOOD MORNING TO ALL! 


God morgen alle sammen! Da begynner endelig ting å falle litt på plass i hybelen. Den er innredet, og alt jeg hadde med meg opp er pakket ut. Allikevel er det en del ting som gjenstår å få fikset. Internettet blandt annet... Har kjøpt internett kabel, men den går ikke i macbook airen min, så må se om jeg får tak i en overgang. Blogger fra delt nett for øyeblikket, noe som ikke blir spesielt billig i lengden. Nå skal jeg få kastet meg rund, og få kommet meg i dusjen. Ikea vol 3 står på planen i dag, i tillegg til "oppdrag skaff internett". Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 6Blue shirt

 • Skrevet 02.08.2016
 • Klokken 10:03

Antrekket fra i går

 

Bukse og skjorte fra HM // Sko fra Adidas // Jakke fra Bikbok // Veske fra Mbmj // Briller fra Rayban // Klokke fra DW 

God morgen folkens! Nå har jeg og mams stått opp, og spist frokost. Jeg skal straks i gang med å fikse meg, før det er utsjekk. Etter det setter vi kursen mot Moholt! Ønsker alle en flott dag! 

- Heidi 


kommentarer: 2Fremme i Trondheim

 • Skrevet 01.08.2016
 • Klokken 19:35God kveld folkens! Nå har jeg ankommet Trondheim sammen med mamma. Vi skal nå første natten sove på hotell inne i byen, og i morra bærer det ut til hybelen, og senere Ikea. Blir spennende! Dagen i dag har vi jo naturligvis tilbrakt på veien, samt en to timers stopp i Røros med lunsj og litt rusling. Vi besøkte blant annet kirken i Røros, samt at vi så alle de gamle trehusene i byen. En fantastisk flott by! 

Jeg bestilte meg såklart burger. Det er hver eneste gang det, hahah! Her er noen bilder fra dagen, fra besøket på Røros. Nå skal jeg traske ned på Starbucks og kjøpe meg en kopp med kaffe tenker jeg. Den ligger sånn rett utenfor inngangen til hotellet. Legger inn en god innsats for å slippe å sove i natt... Etter det er planen å gå opp til Nidarosdomen, som vi ser fra hotellvinduet! 

- Heidi 


kommentarer: 2Striped shirt

 • Skrevet 01.08.2016
 • Klokken 11:21


God formiddag folkens! I dette øyeblikk sitter jeg antagelig bak rattet på volvoen med stø kurs mot T-town, innlegget er med andre ord forhåndspublissert. Don't blog and drive. Dagens visdomsord. Ellers er bilen pakka så til randen at jeg ikke ser en dritt ut bak, ante ikke at jeg eide så mye. Det virker som om jeg har mye mindre enn det jeg egentlig har når alt ligger strødd over hele kåken. Vel, de neste 12 månedene kommer jeg antagelig til å bli veldig klar over hvor mye jeg faktisk eier, da jeg brått bare har 12 kvadratmeter å strø tingene mine rundt på. Antrekket over er forresten fra lørdag kveld i Bergen, og både bukse og topp er ifra HM. 

Vi prates forhåpentligvis i kveld med bilder fra dagens roadtrip på 50 mil, ha en knall dag! 

 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Design av:
Albiss.blogg.no
hits