The leather jacket

 • Skrevet 31.07.2017
 • Klokken 22:11 

 

God kveld dere! Håper alle har hatt en flott start på uken! Hos meg var det tilbake på jobb, klar for en ny uke. Jeg begynner etterhvert å bli veldig klar for å komme tilbake til Trondheim nå kjenner jeg, men nå er det jo bare 2 uker igjen, og jeg har jo fortsatt en del ting jeg ønsker å få ordnet og gjort her i Nes før den tid! 

Jakken over kjøpte jeg forresten på Zara i Stavanger, og jeg er utrolig fornøyd. En svart skinnjakke stod virkelig på listen over ting jeg trengte, så det var litt etterlengtet! 

Nå er det sikkert ikke så lenge før denna tar kvelden, men først: Game of thrones ♥

- Heidi 


kommentarer: 44 favoritter: leppeprodukter

 • Skrevet 30.07.2017
 • Klokken 17:36
Over ser dere mine favoritter når det kommer til leppeproudukter. Jeg er veldig fan av de to nude, som er ganske anonyme og naturlige i fargen, samtidig som at jeg har brukt MYE rød leppestift de siste månedene. Ruby Woo er virkelig en stor favoritt. Den er også helt matt, og holder helt sykt lenge. Ikke blir det rød leppestift over alt heller, da den ikke sverter av hvis man kommer borti den. Virkelig et stort pluss! Istanbul fra NYX er også den perfekte rosa fargen til meg, da den ikke er for lys. De blir mye brukt alle sammen! 

Hvilke leppeprodukter er deres favoritter? 

- Heidi 
 


kommentarer: 2Gladmat

 • Skrevet 30.07.2017
 • Klokken 13:27Når vi var i Stavanger forrige lørdag var det jo som tidligere nevnt Gladmat, en matfestival som holdes årlig i Stavanger. Det var proppfullt med folk over alt, og masse god mat i boder på rekke og rad. Vi valgte til tross for dette å spise på Egon, noe som jeg hvertfall syns var veldig greit.. Jeg syns egentlig at det kan bli ganske slitsomt med såå masse folk hele tiden, så da var Egon et godt alternativ. De fleste andre valgte jo noe mat fra festivalbodene, noe som gjorde at enkelte resturanter (ikke de ved kaia, ut mot vannet) var mindre befolket. Alt i alt så var det en utrolig fin dag i Stavanger med shopping, god mat og god stemning, samt et parkeringshælvete uten like, men det lærer man jo bare av.


Nå erre søndag med alt som hører med (Pepsi max, serier, selvpleie). Håper den blir bra for alle! 

- Heidi 


kommentarer: 4Something new

 • Skrevet 29.07.2017
 • Klokken 14:46Ja, her har dere altså gårsdagens spontane innkjøp. Jeg var egentlig bare med mamma, da hu tenkte hu skulle kjøpe et slikt ett, men da jeg så dette blå-tonede skjerfet hadde jeg liksom ikke noe valg.. Det var betalt før jeg egentlig rakk å tenke meg så veldig mye om. Vel, sykt fornøyd er jeg hvertfall, og angrer ikke et sekund! Har jo egentlig lenge ønsket meg et av disse skjerfene, så heelt spontant var det jo ikke.. Eller jo, det var jo egentlig det.. Hahah! Uansett, superduper nøgd ♥

- Heidi 


kommentarer: 0Army green

 • Skrevet 29.07.2017
 • Klokken 10:51
God morgen! Håper alle har hatt en fin start på dagen. Jeg stod opp for en times tid siden, og har spist skikkelig lørdagsfrokost med egg og bacon i dag. Over ser dere antrekket fra forrige torsdag bestående av den nye jakken min som jeg kjøpte i Spania. Den har et stort broderi bak som har blitt vist i et tidligere innlegg, og har visstnok blitt veldig populær etter hva jeg har sett. Jeg er i hvert fall veldig glad i den. 

Dagen i dag skal gå til en del gjøremål. Jeg har en del ting jeg burde ha fått gjort, så jeg skal etterhvert komme i gang. Oppdaterer mer senere :D 

- Heidi 


 


kommentarer: 4Lista fyr

 • Skrevet 28.07.2017
 • Klokken 21:53


 
Hallo alle sammen! Da var det fredag alt, og allerede en uke siden disse bildene ble tatt. Forrige fredag besøkte nemlig Nina og jeg Lista fyr på vei inn til Kristiansand. Og til tross for dårlig vær var det faktisk utrolig fint å se utover. Virkelig verdt turen!

Jeg kom hjem fra Oslo for en times tid siden. Familien og jeg dro inn dit etter jobb for å kikke litt rundt og spise middag. Vi spise på Louise, og fytti så god mat de hadde der! Jeg bestilte meg blåskjell og fries (har blitt hekta) og hvitvin, noe som var helt perfekt. Jeg gjorde meg sikkert også en av de dyrere spontankjøpene jeg har gjort opp igjennom, som jeg gleder meg til å vise dere hva er. Nå erre fredagskveld som skal tilbringes med french fries, GOT, Pepsi Max og Criminal minds. Måtte denne fredagskvelden bli bra for dere alle! ♥

- Heidi 


kommentarer: 4Bikinikropp?

 • Skrevet 24.07.2017
 • Klokken 20:02

Er det ord jeg stadig ser i media og hører venner enten tulle med eller faktisk være dønn seriøse med, er det ord som bkinikropp, bikinisesong, sommerkropp,  helårskropp, kropp, kropp, kropp, kropp, kropp, kropp... Ordene surrer i hodet mitt som en pest som aldri dør. For hva handler det egentlig om? Handler det om hvordan vi skal se ut i forhold til en gitt modell, handler det om å se ut så bra som mulig ut ifra eget utgangspunkt, eller handler det om å være fornøyd med hvordan man selv ser ut når man skal henge kroppen sin til tørk foran en hel masse mennesker på stranda?

Selv er jeg kommet så langt at jeg vil si meg fornøyd med hvordan jeg ser ut. Dette til tross for at jeg ikke var så fornøyd når sommeren nærmet seg, vel vitende om at det antagelig aldri har vært en sommer som jeg er så tung som nå, aldri en sommer etter en periode med så lite trening som nå, og aldri en sommer hvor mine bikinier er trangere enn nå. Jeg masjet av gårde til H&M for å få kjøpt meg en bikini dagen før jeg dro til Spania, vel vitende om hva som ventet meg. For til tross for at jeg ikke selv syns at jeg er tykk, eller at jeg er noe spesielt overvektig, syns jeg at det er vanskelig å finne sommerplagg som jeg føler meg vel i. Shortser har jeg gitt opp for lengst, da XL og 42 på H&M er for trangt, og L på bikbok (største str. de fører på bikbok) ikke er i nærheten av å bevege seg noe høyere enn til knærne. Bikini er ikke noe bedre. Jeg fant meg omsider en fin en, forøvrig i str. 42 og 44, etter at fem andre bikinier i samme størrelse var for trange, og denne bikinien føler jeg meg superbra i! 

Det munner ut i at plaggene passer, jeg kan gå stolt rundt i bikinien min og tenke "dette er MIN kropp! Ikke din kropp, ikke nabojenta sin kropp, men min kropp. Og den er jeg stolt av." For dere kjære jenter der ute! Om ikke dere kan være stolte og fornøyde med deres eget utseende og kropp, hvem skal være det da? Vær glad for at du ser ut akkurat som det DU gjør, og vær takknemlig for at ingen andre ser akkurat ut som deg. Vi er alle unike, og godt er det. Vi er alle en eneste utgave av et unikt kunstverk, et kunstverk vi skal være stolte av.  

Det viktigste er å leve et sunt liv med aktivitet og i hovedsak et sunt kosthold, så er det selvfølgelig lov å spise seg sprekkmett på godteri og andre digge ting en gang i blant. Trening er også lov å skippe med god samvittighet, så lenge man ikke skipper det i 3 år i strekk. Det er treningen det blir noe av som teller, og lykke dere, det gir dere et mye lenger liv enn stresset over å strekke til, og å være "fin" nok. 

Kropp er TOPP! - Med og uten six pack, med og uten strekkmerker, og med og uten sprettrumpe!

- Den er topp akkurat som den er! 

Over og ut ♥


kommentarer: 4Mint pants

 • Skrevet 23.07.2017
 • Klokken 09:54

God morgen dere! I går var jeg som sagt i Stavanger med Nina. Det var jo Gladmat i byen, og masse masse folk. Vi gikk litt rundt i gatene, kikket i butikker og så på all denne maten. Det var sabla god stemning på brygga, med livemusikk og masse mennesker som sang og danset. Vi fikk også handlet en del, kan vise dere innkjøp i et eget innlegg senere. I ettermiddag kjører vi hjemover igjen etter en fantastisk tur. Ønsker alle en fin søndag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 2Risør

 • Skrevet 22.07.2017
 • Klokken 23:39God kveld alle! Nå er det jo over en uke siden sist jeg var inne her. Jeg har nå vært en uke hjemme etter Spania, og har jobbet noen dager. På torsdag dro Nina og jeg sørover til Flekkefjord for ei litta roadtrip. Vi stoppet innom Risør på vei nedover og i går var vi i Kristiansand. Dagen i dag har vi tilbrakt i Stavanger. Dagene her nede har gått i ett, så har ikke hatt så mye tid til å oppdatere, men har tatt et lass med bilder, og har vel sikker 7 uskrevne innlegg. Det kommer med andre ord oppdateringer fortløpende fra denne fine helgen. 

Bildene over er ifra vi var innom Risør på torsdag. Virkelig en utrolig fin plass! Nå skal jeg snart kvelde, da morgendagen byr på 50 mil i bil. Bloggs i mårrå! 

- Heidi 


kommentarer: 0Torrevieja

 • Skrevet 14.07.2017
 • Klokken 10:00
God morgen dere! Dette innlegget er forhåndsskrevet og jeg sitter antagelig på flyet på veg hjem til Norge for øyeblikket. Jeg nevnte jo i går at jeg skulle vise dere bildene fra familien og jeg var ute og spiste på onsdag. Som dere ser spiste vi nydelig biff, samt koste oss med godt og drikke og god dessert. Virkelig en fin kveld! Det ble også litt shopping, både i går og på onsdag, så dette vil også komme i litt forskjellige innlegg i fremtiden. Jeg har hatt fantastiske to uker her nede i varmen og kost meg utrolig masse! Samtidig skal det nå bli godt å komme hjem til venninner, jobb og hverdag igjen. Selv om jeg fortsatt har 5 uker igjen til skolestart, begynner jeg etterhvert også og se frem til å dra tilbake til Trondheim om en måneds tid. Det er jo allerede hele 6 uker siden jeg kom "hjem" på sommerferie, og det er jo i Trondheim jeg nå har hele hverdagen min, med unntak av den hverdagen med jobbing som jeg bygger meg her i ferien. MEN, før den tid skal jeg bruke masse tid på venner og familie som jeg ikke ser med mindre jeg er hjemme i Nes, noe som for meg er veldig viktig! Ønsker alle en fin fredag, så snakkes vi når jeg er i Norge!

- Heidi 


 


kommentarer: 2Grey skirt

 • Skrevet 13.07.2017
 • Klokken 10:50Skjørt - Bikbok // T-skjorte - Mango // Sko - Marypaz // Briller - Rayban 
I går var vi ute og spiste nede i Torrevieja som tidligere nevnt. Vi spiste god biff, og koste oss masse! Skal vise dere mer om det seinere. Over har dere nemlig det som var gårsdagens antrekk. I dag er det siste dagen vi er her nede, og jeg skal snart ut og få de siste timene med solings før vi skal hjem. I kveld blir det pakking og pizza, før vi får noen timer søvn i natt. Vi må nemlig opp i fire tiden i natt da flyet vårt går veldig tidlig i morra. 

Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 6Gokart

 • Skrevet 12.07.2017
 • Klokken 14:32

I går var vi jo som tidligere nevnt og kjørte gokart, noe som var utrolig gøy! Vi kjørte i 8 minutter og jeg koste meg maks! Utpå der går 8 minutter ganske fort, samtidig som at det føes som en evighet. Slitsomt er det også, da du gjerne vil holde å høy hastighet som mulig til en hver tid, og jo fortere du kjører, jo tyngre er rattet å svinge. Uansett, sykt artig var det! Virkelig noe jeg må prøve å få gjort oftere! 

Nå er jeg inne og spiser litt lunsj, og skal ta meg en liten paus fra sola før siste innspurten. I kveld blir det ut å spise nede i byen. Ønsker alle en fin dag videre! 

- Heidi 


kommentarer: 2Vacay mood

 • Skrevet 11.07.2017
 • Klokken 15:01
 

A sunny day at camp nou

 God formiddag dere! Nå har jeg akkurat kommet inn fra dagens runde med solings og sitter og spiser lunsj. Over ser dere forresten de siste bildene fra Barcelona som jeg ikke har delt med dere. Årsaken til at jeg er tidlig inne i dag er at vi snart skal i veg og kjøre go-kart. Jeg er jo veldig glad i alt sånt som har med fart og gjøre, og savner jo egentlig motorsykkelen min hver gang solen titter frem på sommerhalvåret hjemme. Det å kjøre go-kart er som dere sikkert da også skjønner en sikker vinner hos meg, og noe jeg syntes er utrolig morro. Jeg har nå faktisk ikke gjort dette på to år, da sist gang jeg gjorde det var sist gang jeg var her i nede. Jeg gleder meg hvertfall masse! Skal bli gøy å se om jeg klarer å slå paps (tviler på det... hahah)!

- Heidi 


kommentarer: 4Badeland

 • Skrevet 10.07.2017
 • Klokken 18:50


Da var vi tilbake i leiligheten etter en fantastisk dag på Aquopolis, et badeland her i Torrevieja. Det har virkelig vært varmt i dag og. Helt utrolig varmt faktisk. 
Jeg har stort sett bare lugget og svettet og grillet i solsenga der i dag, samt kjørt masse vannsklier. Det har vært en utrolig fin dag sammen med famen, hvor vi har kost oss masse. Det nærmer seg jo etterhvert hjemreise, selv om vi fortsatt har tre hele dager igjen her. De skal utnyttes til det fulle!Nå skal resten av dagen gå til avslapping, og litt netflix. Ønsker alle en fin mandag videre! 

(Husk å melde dere på ukens blogg!)

- Heidi 


kommentarer: 2Ukens blogg #2

 • Skrevet 10.07.2017
 • Klokken 09:48God morgen dere! Da varre mandag. Jeg tenker jeg kicker off uke med en "ukens blogg". Det enete dere trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen deres under, i en kommentar, så skal jeg kåre en vinner på fredag. Trenger lit nye blogger å "oppdage" så dette blir nok bra!

Nå skal familien og jeg av gårde på badeland, så det blir stas! Ønsker alle en flotters mandag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 1Moodboard

 • Skrevet 09.07.2017
 • Klokken 22:40


Etter nok en flott dag har jeg endelig landet i stolen på terrassen med en breezer og Lord of the rings på skjermen. Jeg har også bladd igjennom weheartit på leting etter litt inspirasjon, noe jeg alltid finner der. Jeg er egentlig veldig kresen på bilder som jeg finner der. Syns stort sett det meste er svært lite inspirerende. Typ f.eks. bildene av tynne veltrente jenter i Calvin klein bh og boyfriend jeans, eller alle pannekakene med nutella. For det første syns jeg ikke at mennesker skal være inspirasjon på bakgrunn av hvordan de ser ut, hvor mye sminke de bruker, eller hvor tynne de er. Om de har en spesielt kul klesstil, eller er godt trente og fronter en sunn livsstil blir det noe annet for meg. Men jenter som poserer i Nike pro shorts og sportsbh i speilet på jenterommet er ikke inspirerende for meg. Heller ikke jenter med Calvin Klein truse og boyfriend Jeans. Misforstå meg rett, jeg og bruker Calvin Klein, men jeg syns ikke at jeg er inspirerende på grunn av det. 

Men over til det jeg syns er inspirerende da, i og med at det egentlig var det dette innlegget skulle handle om. Jeg syns at bilder som er direkte knyttet til unike opplevelser, eller bilder som vekker bestemte følelser er interessante. Det samme med naturlige hverdagslige ting som blir vinklet på en kul og fin måte. Bare som de sitronene over. De er jo bare sitroner, men samtidig får bildet de til å se ut som så mye mer. Jeg liker også enkle bilder av ting som f.eks. sprukne vegger eller et oppbrukt piano, bilder som viser at gjenstanden (eller veggen om du vil) har en historie. Humor er og gøy, og jeg flirer litt for meg selv når jeg finner bilder av artige påfunn; sånn som bildet av Tea-shirten over her. Ja, vel, uansett: Jeg er kritisk til hva som inspirerer meg. Jeg ønsker at jeg kan gå igjennom feeden min og drømme meg bort. Drømme meg bort i opplevelser, morsomme bilder og bilder av enkle ting, fremfor å se på alle chicksa med nike pro shorts og six pack. Det får nemlig ikke meg til å føle meg bra. 

Og med det sier jeg takk for nå og god natt. Snakkes i morra ♥

- Heidi 


kommentarer: 4Uken som gikk #5

 • Skrevet 09.07.2017
 • Klokken 10:58Ukens høydepunkt: 

Ukens høydepunkt har helt klart vært turen til Barcelona sammen med mamma, pappa og lillebror, og alt som hører den til. Virkelig en fantastisk fin tur sammen med noen av de som betyr mest for meg. Den turen kommer jeg til å huske for alltid, og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk dra på tur med de! 
 Ukens nedtur: 

Ukens nedtur kan ikke være annet enn at jeg ble passe rødgrillet på venstre legg på søndag og mandag. Egentlig ingen stor nedtur med tanke på at jeg faktisk er i Spania og at sånt faktisk må regnes med. Uansett, ingen annen nedtur denne uken. 

 

Ukens favoritt: 

Ukens favoritt har nok helt klart vært mine kjære Round Metal fra Rayban. Tror jaggu de har blitt brukt hver eneste dag denne uken. Jeg elsker de brillene, og vurderer nesten og kjøpte de i andre glass også. Velvel, når dagen kommer hvor jeg blir stein rik (om den dagen kommer) skal jeg kjøpe alle variantene av den brillen!

 COOL A$$ BITCH

 

Ukens innlegg:

Ukens mest leste innlegg er helt klart innlegget mitt om hva i hverdagen jeg setter ekstra pris på. Finn innlegget HERUkens cravings: 

OLIVEN!!! Jeg har spist så utrolig mye oliven etter at jeg kom ned hit. Det er jo bare så ufattelig godt. Får kjøpt de i sånne poser her nede, tre poser for 1 euro. En pose er akkurat passe porsjon til å spise som snaks for en person. Det eneste jeg gjør først er bare å klippe et lite hull i posen for å skvise ut alt vannet, deretter klipper jeg et større hull og heller over olivenen. Virkelig en smart løsning! Vurderer å kjøpe med hjem faktisk! 

 

Ukens antrekk: 

Ukens favoritt antrekk var nok antrekket jeg gikk med andre dagen i Barcelona. Jeg kjøpte jo den t-skjorta i Barcelona, og jeg virkelig elsker den. Jeg tror nesten den har vært med i hver eneste innlegg de tre siste dagene. I hvertfall ikke mye om å gjøre. Den er i det minste veldig fin, så da er det liksom litt greit føler jeg. Du finner antrekket HERJeg så nå at det var en stund siden jeg har hatt en sånn oppdatering av uken som gikk. Over et siden faktisk. Jeg syns jo at det er så ålreit, så tenkte det var greit å få oppsummert litt. Dagen i dag skal som tidligere og kommende dager går til grillings. Trenger den fargen før jeg skal hjem. Ønsker alle en flotters dag! 

- Heidi 

 

 


kommentarer: 4Grey, cozy pants

 • Skrevet 08.07.2017
 • Klokken 21:54God kveld dere! Håper alle har hatt en fin lørdag! Jeg har stort sett bare ligget ute og solet meg i hele dag. Har jo ikke blitt så syykt brun den første uka her, så nå stunter jeg som få for å bli tæn til jeg skal hjem! Ellers bare chilla og grilla (vi har bokstavelig talt grillet til middag i dag), drukket øl, spist oliven, potetgull og masse annet som kroppen min ikke har godt av. Vel, det hører ferie til! Viktig å slække og bygge overskudd til hverdagen starter igjen! Ønsker alle en herlig lørdagskveld videre! 

- Heidi 
 


kommentarer: 1010 ting jeg setter pris på i hverdagen

 • Skrevet 08.07.2017
 • Klokken 09:49

 • Å ha god tid om morgenen, uavhengig av hvor tidlig jeg skal noe. På denne måten har jeg tiden til å fikse meg så jeg føler meg vel, spise god frokost, samt lage god lunsj, og ikke minst drikke morgenkaffen min til en episode av favorittserien. Viktig viktig! (Som oftest står jeg opp 15 min før jeg skal i veg..)

 

 • Å unne meg små ting i hverdagen som gjør meg glad. F.eks. en rosebukett en gang i blant. 

 

 • Å sette av tid på kvelden til å se en episode med favorittserien på senga, eller lese et kapittel i en god bok.

 • Fredagstaco med gjengen er superviktig 

 

 • Middagsmekking med mine kjære samboere mens vi synger "Tore Tang" for full hals. 

 

 • Meldinger fra familie og venner hjemme som lurer på hvordan ting går, og som sier de gleder seg til og se meg igjen. ♥♥ Det er noe av det beste jeg vet! ♥♥

 • Den deilige slitne følelsen etter trening 

 

 • Alle de morsomme pratene rundt middagsbordet i leiligheten 

 

 • Å ha full kontroll på økonomien. Etter jeg begynte å lage budsjett og føre regnskap føler jeg meg nesten litt lost om jeg ikke veit hva jeg har brukt penger på.

 

 • Og sist men ikke minst: Spontane byturer og sosiale greier med mennesker jeg er glad i, uavhengig av hva vi egentlig burde ha gjort i stedet. 

 

God morgen! Som alle vet så er ferie utrolig deilig, men når ferien nærmer seg slutten er det alltid godt å komme tilbake til hverdagen. Når har jeg fortsatt 1 uke igjen med ferie, og skal nyte det til det fulle, men jeg har allikevel delt med dere hva det er jeg setter ekstra stor pris på når hverdagen returnerer. Jeg syns det er viktig at man lærer seg å sette pris på de små tingene, da det ofte er de du ser mest til i hverdagen. Til syvende og sist er det de som utgjør den store forskjellen da de er så regelmessige sammenlignet med de store tingene. 

I dag er det endelig sol igjen, så om ikke lenge skal jeg legge meg ut i sola og njute hvert eneste minutt. Ønsker dere alle en fantastisk dag, enten den består av hverdag eller ferie, jeg setter nemlig like stor pris på begge deler ♥

- Heidi 

 

 

 


kommentarer: 0Innkjøp Barcelona

 • Skrevet 07.07.2017
 • Klokken 14:44Jeg kjøpte denne flotte T-skjorten på Urban Outfitters på tirsdagen. Elsker stripene på den, syns de gjør den utrolig kul!


Bukser fra Topshop. De er samme buksa, bare i to forskjellige farger. Den rosa har jeg på meg i dette innlegget. To utrolig fine bukser til en grei pris. Oh yes, I did! Kjøpte mitt 3. og mest unødvendige par med Birkenstock i en liten sjappe i en bakgate i går. De hadde en sånn butikkjede som solgte masse Birkenstock, og da også gjerne de skoene som vi ikke får tak i alle andre steder. Disse har jeg ønsket meg lenge, men trodde faktisk ikke at jeg kom til å finne de her nede. Når jeg da fant de, tenkte jeg meg ikke om to ganger en gang før jeg kjøpte de. For å si det sånn, angrer ikke! Jeg kjøpte meg også et shotglass med Barcelona sin logo på (litt håpløs) samt to Picasso bilder i butikken på museet. Da naturligvis bare to "plakater" med to av Picasso sine malerier trykt på, men uansett utrolig kule bilder som jeg gleder meg til å få opp på veggen på rommet i Trondheim. 

Jeg hadde egentlig tenkt til å spare dette innlegget til en senere anledning, men da det faktisk er helt overskyet her i dag, og det eneste jeg gjør er å sitte å spille Sims, er det liksom ikke så mye annet å dele med dere.. Dette her er hvertfall det jeg kjøpte meg i Barcelona. Ikke noe sånn spesielt mye egentlig, men så var jeg heller ikke der for å shoppe. Jeg var mer opptatt av å se ting, og oppleve sammen med familien. 

Nå skal jeg ta et bad i bassenget tror jeg, etterfulgt av en dusj og litt avslapping resten av dagen. 

- Heidi 

 


kommentarer: 0Utsikt over byen

 • Skrevet 07.07.2017
 • Klokken 10:48Tibidabo 

God formiddag! Da er familien og jeg tilbake i Torrevieja, og klar for en uke til med solings. Det regner dessverre litt her nå, men håper det skal roe seg etterhvert, og at solen titter frem. Jeg har jo fortsatt litt bilder igjen fra Barcelona som jeg ikke har vist, så det kommer litt sånn etterhvert. Har også litt innkjøp å vise litt senere. Temple Expiatori del Sagrat Cor

 


 

I går kom vi oss ut av hoteller rundt klokken 11 og trasket litt rundt i byen. Vi gikk innom litt butikker og kikket litt før vi gikk ned mot Picasso museet. Jeg er jo litt sånn småfan av Picasso, i den grad jeg interesserer meg for kunst, så det var mitt siste store ønske for turen. Det å få se så mange originale malerier som han har malt, og i tillegg donert selv til museet før han døde var utrolig kult. 

Etter dette trasket vi til mathallen hvor vi fikk kjøpt mat, og Joakim og jeg fikk hamstret både makroner og dunkin donuts til togturen hjem. Togturen varte i hele 6 timer, da det var en time forsinkelse underveis. Godt var det uansett å komme "hjem". 

Over ser dere bilder fra den siste attraksjonen vi besøkte på onsdag, Tibidabo med den karakteristiske kirken Sagrat Cor. Dette var også et ønske fra min side da jeg syntes at kirken utvendig minner meg om et Disney-slott. Det kommer dessverre ikke så tydelig fram på mine bilder, da det var vanskelig og få tatt av hele når jeg var så nær, men det er altså to store trapper opp til kirken på hver side som ender i en stor balkong. Virkelig en flott kirke på et fantastisk utsiktspunkt. 

Nå ser det ut til å lysne litt her, så jeg skal sikkert ut i sola om ikke så alt for lenge. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 2Utenfor La Sagrada Familia

 • Skrevet 06.07.2017
 • Klokken 16:00

Sko - Adidas // Skjørt - Bikbok // T-skjorte - Urban Outfitters // Briller - Rayban 


God ettermiddag dere! Dette innlegget er forhåndsskrevet og for øyeblikket befinner jeg meg antagelig på toget som drar fra Barcelona hvert øyeblikk. Over har dere antrekket fra gårsdagen, en utrolig fin dag! Jeg har kost meg så utrolig masse her i Barcelona, jeg har hatt en fantastisk tur. Samtidig er det nå godt å vende snuten tilbake til Torrevieja, hvor vi nå har en hel uke igjen før det bærer hjem til Norge. Ønsker alle en fin torsdag videre! 

- Heidi 
 


kommentarer: 2Dag 2 i Barcelona

 • Skrevet 06.07.2017
 • Klokken 09:29La Sagrada Familia 

 God morgen alle! Famen og jeg har kommet oss opp og er straks klare for frokost. Vi har tatt oss litt bedre tid på morningen i dag enn hva vi gjorde i går. I går var vi jo på plass ved Sagrada Familia rundt 08.15, da vi skulle rekke å spise frokost et eller annet sted før katedralen åpnet klokken ni. Dessverre hadde ikke vi forhåndsbestilt billetter, og det var fullbooket.. Vi kom oss derfor ikke inn.. I stedet kjøpte vi oss billett til turistbuss og fikk dermed sett utrolig mye av byen på 1 dag. Vi var blant annet innom Camp Nou, da det var lillebrors store ønske. Han og pappa gikk inn, mens jeg og mamma satt på utsiden i mellomtiden. Vi var også innom det nasjonale kunstmuseet, og så en hel del andre ting mens vi kjørte forbi. 

Museo Nacional d'Art de Catalunya

 

Vi fikk som sagt sette en hel del, og koste oss med masse god mat! Vi var også oppe på Tibidabo, men det kommer det mer om i et eget innlegg. I dag skal vi nok traske litt rundt i byen frem til toget vårt hjem går klokken 16.00. Ønsker alle en flotters dag! 

- Heidi 


kommentarer: 0Catedral de Barcelona

 • Skrevet 05.07.2017
 • Klokken 15:00

God ettermiddag dere! Dette innlegget er forhåndsskrevet, da jeg antagelig nå er ute og farter et eller annet sted i Barcelona. Da jeg så at kveldsinnlegget i går ble så seint, kjører jeg heller forhåndspublissering i dag. I går ar vi jo som sagt inne i katedralen her i Barcelona. Katedralen ble bygd i tidsrommet mellom 1298 og 1420, og er med andre ord en relativt gammel bygning. Den var også relativt stor, til tross for at La Sagrada Familia ligger borti gata fra den. 

Vil ønske alle en finfin onsdag videre, så får vi se hva fremtiden bringer inne på bloggfronten. Innlegget her er jo skrevet idag morrest, så vet jo faktisk ikke hva dagen har blitt brukt til annet enn i grove trekk. 

- Heidi 

 


kommentarer: 4Pink pants

 • Skrevet 05.07.2017
 • Klokken 07:43

Bukse - Topshop // T-skjorte - HM // Briller - Rayban // Sko - Birkenstock 

 

God morgen dere! Da er jeg på vei ut døra for nok en fin dag i denne fantastiske byen! Vi skal snart i veg og finne et sted å spise frokost før vi setter kursen mot La Sagrada Familia. Ønsker alle en fantastisk fin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 2Glimt fra dagen

 • Skrevet 04.07.2017
 • Klokken 23:30

Da var første dag her i Barcelona over. Vi kom frem til byen i 14-tiden i dag etter nesten fem timer i tog, og siden da har vi egentlig bare trasket rundt i byen, spist god mat, shoppet litt, og ikke minst sett litt attraksjoner. Over ser dere noe bilder jeg knipset i en typ "mathall" som vi var innom, og fytti så mye flott de hadde der. Jeg er sikker på at jeg kunne spist meg dårlig på all den fantastiske maten de hadde der! Alt fra is, til skalldyr, bakst og grønnsaker, for ikke å snakke om alle de fargerike og forskjellige smoothiene. Har allerede bestemt hva som blir morgendagens mellommåltid! ♥Smoothie♥Videre fortsatte vi ned  "La Rambla" hvor det egentlig bare var et lass med blomsterboder, før vi da bestemte oss for å sette kursen mot katedralen. Inne i katedralen tok jeg et lass med bilder, men tenker å poste de i et eget innlegg. Siste bilde her er bare et tydelig bevis på hvor mislykka første fotosession til "antreks-bilder" blei.. Hahah, morro allikevel! 

Nå har klokken blitt halv tolv alt, og vekkerklokka går sju i morra igjen, så på tide og kvelde! Flere oppdateringer kommer!

- Heidi 

 


kommentarer: 2Klar for Barcelona!

 • Skrevet 04.07.2017
 • Klokken 09:00Skjørt - Bikbok // T-skjorte - Monki // Briller - Rayban // Sandaler - Birkenstock 

 

God morgen alle sammen! Nok et antrekk med det flotte langskjørtet mitt. Det er en klassiker år etter år. For øyeblikket sitter vi på togstasjonen i Alicante og venter på at toget vårt til Barcelona skal gå. Jeg gleder meg helt sykt mye! Det skal bli fantastisk og se enda mer av dette flotte landet. jeg har jo allerede vært en del rundt i Spania, men Barcelona er enda ikke besøkt. Dette blir helt konge! Kamera og Mac er med i håp om at jeg får brukt begge deler. Ønsker alle en fin dag, også oppdateres det nesten gang fra Barcelona, forhåpentligvis! 

 

- Heidi 


kommentarer: 0Innkjøp Alicante

 • Skrevet 03.07.2017
 • Klokken 10:552 par nye Birkenstock. For å si det sånn, mine gamle gubbesandaler fra Birkenstock var så ihjæltråkket at de burde vært byttet ut for lenge siden. Når jeg da fant nye, på en helseskobutikk i Alicante, til drøye 500kr var saken enkel: Nye sandaler skulle jeg ha. De andre "tåslippersene" der var også på tilbud til drøye 400kr, og har lenge siklet på mamma sine slike. Med andre ord ble også den avgjørelsen enkel. Heidi dro hjem med to nye par sandaler som hu paya rundt 1000kr for. Virkelig verdt det med tanke på at et par vanligvis koster den prisen hjemme i Norge. Litt nye Calvins blei det også, kjøpt på El Corte Ingles. Litt sminke blei det og, da denne jenta i kjent stil måtte innom Sephora en tur. Jeg husker at for noen år siden var Sephora sommerferiens store begivenhet, og jeg hadde planlagt hva jeg skulle kjøpe der i måneder i forveien. Når har jeg liksom innsett hvor jævelig overpriset det er, og at jeg faktisk kommer veldig langt med enkle, hverdagselige produkter som holder til vanlig bruk, det behøver ikke å være den bronzeren som alle youtuberne snakker om. Det jeg handlet denne gangen bestod dermed av et solpudder, en mascara, en lipliner og tre ansiktsmasker, til den enkle sum av 32 euro. Forøvrig 5 euro mindre enn det Hoola bronzeren fra Benefit koster i samme butikk. Verdt det Til dere som skulle lure er alle produktene (bortsett fra pudderet fra Rimmel, som jeg kjøpte et annet sted) fra Sephora sitt eget merke. Et merke som er mer enn bra nok i mine øyne. Elsker faktisk liquid eyelineren deres, det er min store favoritt! Tipsetipse 

Dette var altså mine store innkjøp fra Alicante. Regner nok med at det blir Barcelona shopping og, men det kommer isåfall seinere, etter at jeg har kjøpt det antagelig. Nå skal resten av ferien brukes på å gå inn nye sandaler. Burde faktisk fått med gnagesårplaster på kjøpet, menmen, gjorde nå litt av et kupp uten og. 

 

Det kan nå også se ut som at jeg kanskje skal få postet litt dersom macen er litt ålreit, men kan ikke love noe... Nå skal jeg ut å sole meg siste dagen før Barcelona! Ønsker alle en finfin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 8All black

 • Skrevet 02.07.2017
 • Klokken 22:29Over ser dere det som har vært kveldens outfit! Jeg har jo egentlig planlagt å dele masse med dere fra denne ferien, men når min Mac nå igjen har slutta og funke kan det bli litt vanskelig å få til mens jeg er her nede... Jeg skal fortsatt få tatt masse bilder, jeg får bare ikke postet de før jeg kommer hjem... Dette syns jeg er utrolig kjipt, og jeg er ganske forbannet over at ikke driten kan funke, men sånn er det nå en gang bare... Innkjøpene fra Alicante skal jeg prøve å få postet i morgen da det og er forhåndsskrevet. Over og ut 😎

 

- Heidi


kommentarer: 2Gårsdagen

 • Skrevet 02.07.2017
 • Klokken 10:09

God formiddag folkens! I går var vi jo som tidligere nevnt i Alicante og trasket rundt. Jeg fikk handlet litt saker og ting som kommer på et eget innlegg, vi fikk ordnet Barcelona-tur og ikke minst spist god tapaz. Vi koste oss gløgg, og nøt god mat. Det blei også veldig fint vær utover ettermiddagen, til tross for at det regnet når vi dro. 

Nå etterpå skal vi ned på stranden en tur og prøve å få litt farge. Viktig å bli litt brun før Barcelona. Jeg ønsker alle en flotters fin dag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Flower-shirt

 • Skrevet 01.07.2017
 • Klokken 22:16

T-skjorte - Monki // Skjørt - Bikbok // Briller - Rayban // Sko - Birkenstock 

 

God kveld alle sammen! Da er jeg hjemme fra en kjempe fin tur til Alicante med familien. Vi (jeg) fikk handlet litt, også spiste vi masse god mat. I tillegg har vi også fått ordnet noe greier i forbindelse med Barcelona-turen på tirsdag, så nå skal snart alt det være i boks. Gleder meg utrolig masse til det! Over ser dere det som var dagens antrekk, samt et hår som bærer preg av en stk svett Heidi som har traska i Alicante i en hel dag gjennom regn, sol og masse vind. Da blir ikke alt alltid helt "on fleek". Vel vel, vi overlever vel det og. Nå skal jeg finne meg en film, og nyte kvelden! Håper dere gjør det samme ♥

- Heidi 


kommentarer: 2Morgenkos

 • Skrevet 01.07.2017
 • Klokken 10:37God formiddag alle sammen! Håper alle har hatt en fin start på lørdagen. Selv stod jeg opp for rundt en halvtimes tid siden, og har kun fått surret meg til å lage frokost så langt. Sitter nå ute på verandaen og koser meg med maten. Skal etterhvert prøve å slukt til meg et par timer med solings, før vi seinere i dag skal inn til Alicante. Ønsker alle en konge dag! 

- Heidi 


kommentarer: 2Design av:
Albiss.blogg.no
hits