Fløyen

 • Skrevet 31.07.2016
 • Klokken 19:30Nå er det jo faktisk blitt en uke siden jeg kom hjem fra Bergen, og jeg har fortsatt sånn syv innlegg igjen å poste fra den turen. Uken har vært så fylt opp med vennebesøk og pakking, samt jobb at det har ikke blitt mye tid til annet. Nå er mer eller mindre hele rommet mitt pakket ned, og puttet i bilen, og jeg har tatt farvel (lol) med alle mine venner fra hjembygda. I morra i nitiden setter jeg og mamma kursen mot Trondheim i en fullpakket volvo v50, og jeg er så klar! Det er nå livet begynner! Jeg har til og med fått med muttern og fatterns gamle kaffemaskin, så dette kan jo bare bli bra. 

Bildene over er tatt fra siste dagen i Bergen hvor jeg og Nina besøkte Fløyen, fantastisk vær og nydelig utsikt! Har faktisk ei venninne som begynner å studere i Bergen, så skal ikke se bort ifra at det blir flere besøk i denne flotte byen! 

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å pakke ned alle skoene mine, og så er jeg faktisk ferdig med pakking! SKal prøve å få oppdatert dere litt i morra når vi har kommet frem til hotellet i Trodheim, om det er nett der da vel og merke! 

- Heidi 


kommentarer: 2Bryggen i Bergen

 • Skrevet 25.07.2016
 • Klokken 16:08
God ettermiddag dere!

Da har jeg kommet fra jobb, og skal straks hoppe i dusjen før jeg skal hive meg over litt pakking før Nina kommer en tur. Vi skal en tur til Jessheim, hu fant en genser der forrige uke som hun angrer på at hun ikke kjøpte, så vi skal se om hu får tak i den i dag i stedet. Jeg skal se om jeg får tak en til av den nye favorittbuksa mi fra HM, helt plain svart bukse, til 99kr. Greit å ha en ekstra til når den andre er i vask, eller om en skulle bli ødelagt! Over ser dere bildene fra Bryggen i Bergen fra lørdag. Vi spiste lunsj på Madam Felle, hvor de hadde utrolig god mat! Ellers nøt vi bare det fine været! 

I kveld tenker jeg at jeg poster et av antrekkene fra Bergen, så følg med! Ønsker alle en fin ettermiddag! 

- Heidi 


 


kommentarer: 6Travel outfit

 • Skrevet 24.07.2016
 • Klokken 21:58

God kveld folkens! Da er jeg på plass i senga hjemme, etter en 8 timers tur hjem fra Bergen. Turen har vært lang, men den har vært veldig fin! Turen startet på fredag etter jobb, hvor vi startet med å kjøre til Hardanger. Vi kjørte over Hardangervidda, og stoppet innom Vøringsfossen på veien. Vi kom frem til Hardanger Feriesenter i ti-tiden på kvelden, hvor vi tilbrakte natt til lørdag. I ellevetiden på formiddagen på lørdag satte vi kursen mot Bergen, en tur som tok en times tid. Vi parkerte bilen, spiste lunsj på bryggen i Bergen, før vi shoppet i 4 timer. Deretter kjørte vi til hotellet vårt, eller vandrehjemmet, Hostel Montana for å skifte. Deretter gikk turen tilbake til byen hvor vi da spiste middag på Egon, og trasket rundt i byen til i tolvtiden. Det var mye liv, og utrolig koselig i Bergen på kvelden også. Dagen i dag startet vi med utsjekk fra hotellet klokken tid, etterfulgt av Fløibanen opp til Fløyen. Utrolig nydelig utsikt over hele Bergen. Deretter spiste vi lunsj på Egon, før vi satte kursen mot Voss. Her knipset vi også en del bilder, og tanket før vi satte kursen hjem.

Dette er en kort oppsummering av helgen. Syns selv at vi har rukket å se og gjøre veldig mye, uten at vi har stresset noe som helst. Turen har virkelig vært fantastisk! Jeg har knipset masse bilder, og kvelden skal nå gå til å forhåndsskrive litt innlegg, kanskje pakke litt også om jeg rekker. I morra er det kun en uke igjen til jeg flytter til Trondheim. Ønsker alle en fin kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 4Opplever Norge

 • Skrevet 24.07.2016
 • Klokken 00:27

God kveld/natt folkens! Lenge siden en oppdatering nå! For øyeblikket blogger jeg fra mobilen for første gang, i overkøya på rommet til Nina og meg på Hostel Montana i Bergen. Mye har skjedd siden sist jeg oppdaterte dere, noe jeg skal gå mer inn på i senere innlegg. Over til Bergen: for et par uker siden bestemte Nina(finsk venninne) og jeg oss for at vi en helg i mellom jobbukene våres skulle dra på roadtrip på vestlandet, noe vi har brukt denne helgen til! Vi har hatt/ har det driitfett, og har sikkert tatt 300 bilder med kameraet mitt, hvertfall! Har mye å vise dere når jeg kommer hjem! Skal fortelle mer om turen i neste innlegg, nå er det kvelden!


kommentarer: 2All black

 • Skrevet 06.07.2016
 • Klokken 21:41

God kveld folkens! Etter en lang dag med jobb og en koselig middag hos farmor og farfar har jeg nå fått satt meg i sofaen hjemme. Var utrolig koselig å komme på middag i den nye leiligheten deres. Må passe på å utnytte en hver anledning til å komme på besøk nå før jeg flytter. Når jeg kom hjem puttet jeg batteriet i kameraet og kjørte til Blaker skanse for å ta bilder. Der ble det da altså ikke tatt noen bilder, da jeg holdt på å bli angrepet av ei kråke. No kidding. Den var så nære meg at jeg kjente klørne dens på tærne mine mens jeg sto og stilte inn kameraet, så ikke at den kom. Når jeg prøvde å flytte meg, gikk den bare mot meg. Når jeg prøvde å gå et annet sted der for å ta bilder, fulgte den etter meg og fløy rett mot meg. Jeg løp som en tulling med kamerastativet i ene hånden og bilnøkkelen i den andre. Blei livredd. I tillegg kom det jo folk dit akkurat når jeg løp for livet vekk fra denne kråka, de fikk jo se hele showet. Har faktisk aldri opplevd fugler som prøver å angripe mennesker før, aldri vært vitne til det heller, men denne var skikkelig hissig. Kjørte derfor til Rånåsfoss, i frykt for at den fulgte etter meg dit og, hahah. Til slutt fikk jeg tatt bildene mine. Jeg som er litt småovertroisk også ble ikke akkurat mer beroliget når det i tillegg stod en kullsvart katt noen meter fra denne kråka, og Blaker Skanse er jo kjent for å være en plass det spøker også. Nei, det var en ubehagelig opplevelse... Tar nok en stund før jeg drar dit igjen. Ikke kult... 

Nå skal jeg se Thirteen på tv, og nyte kvelden før det er opp på jobb igjen i morra! God kveld alle! 

 

- Heidi 


kommentarer: 21 år

 • Skrevet 03.07.2016
 • Klokken 23:17Tirsdag for snart to uker siden hadde vi en siste avslutningsfest for avgangselevene på Hvam videregående skole. Selv om jeg kun gikk ett år på denne skolen, en det det beste året jeg har hatt av alle de tre årene på vgs. Året har gått så utrolig fort, og nå er det plutselig bare fire uker til jeg flytter fra alt og alle. Det blir rart. Virkelig rart, og ikke minst nytt. Allikevel gleder jeg meg og teller ned dager til flytting. Det er nå livet begynner! 

- Heidi 


kommentarer: 2Design av:
Albiss.blogg.no
hits