hits


Gårdagens reiseantrekk

  • Skrevet 30.06.2017
  • Klokken 21:34
 


Jakke - Bikbok // Bukse - Monki// T-skjorte - HM // Briller - Rayban // Sko - Birkenstock 

 

Hva syns du om antrekket? 
 


kommentarer: 2Fav place

  • Skrevet 30.06.2017
  • Klokken 19:38God ettermiddag dere! Nå er famen og jeg på plass i leiligheten i Spania. Eller, rettere sagt, vi kom frem på denne tiden i går. Vi har dermed allerede tilbrakt et døgn her nede og nyter ferietilværelsen. 

//Var i usedvanlig godt humør den dagen disse bildene ble tatt// 

 

Resten av dagen i dag skal gå til grillmiddag med gjengen, etterfulgt av en serie, en kald øl og litt annet digg ute på terrassen før sengetid. I morgen er det Alicante som står for tur. Ønsker alle en fin fredag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 4Hverdag

  • Skrevet 20.06.2017
  • Klokken 19:16

God kveld folkens! Da er jeg innom en liten tur igjen. Tenkte jeg skulle oppdatere litt om hva som skjer om dagen, eller rettere sagt, mangelen på at det skjer noe om dagen. Jeg bedriver nemlig ikke dagen mine til stort annet enn og jobbe, til tross for sommerferie. Det har derfor ikke vært så mye å oppdatere her for i det siste. I ukene som kommer derimot, så fort jeg tar ferie, blir det en del mer å dele. I mellomtiden får vi se hva som dukker opp. Ville uansett innom å gi litt lyd fra meg. Ønsker alle en superduper tirsdagskveld! 


kommentarer: 4Vacay

  • Skrevet 05.06.2017
  • Klokken 22:00God kveld alle sammen! Da er jeg innom for en liten update nok en gang. Kommer liksom aldri helt inn i flyten, men vil samtidig ikke gi helt slipp på bloggingen heller. For øyeblikket sitter jeg hjemme i sofaen hos mamma og pappa, og har brukt ettermiddagen på familiebursdag for mams og lillebror. Jeg har nå også sommerferie, og første året på fysioterapiutdanningen i Trondheim er gjennomført. Når venter til sammen 8 uker med jobb og 2 uker i syden før jeg starter på med 2. året. Måtte sommeren bli bra ♥♥Nå skal jeg snart kvelde da jeg begynner tidlig på jobb i morra. Ønsker alle en fin kveld videre, så satser vi på at det kommer noen flere innlegg her i nærmeste fremtid. 

- Heidi 


kommentarer: 2Design av:
Albiss.blogg.no