Sommerferie

 • Skrevet 19.06.2016
 • Klokken 22:56God kveld folkens! Håper alle har hatt en konge helg! Litt dårlig oppdatering fra min side, men det har jeg faktisk ikke noe dårlig samvittighet over, da jeg har feiret 13 års fullført skolegang på beste vis på sommerstevnet i ABU på Kråkstad sammen med verdens beste jenter. Det var fullt kjør fra fredag kveld i nå i ettermiddag, og jeg har kost meg så utrolig mye! I morra begynner jeg på jobb, og sommerferien er offesielt i gang! 6 uker igjen til Trondheim! 

 

- Heidi 


kommentarer: 3Endelig ferdig.

 • Skrevet 15.06.2016
 • Klokken 20:47

Det er helt sykt å si det, men nå er jeg faktisk FERDIG med videregående! Jeg kom meg igjennom 3 år, og er stålende fornøyd med karakterene jeg gikk ut med. Nå gjenstår det bare å se hva jeg får på skriftlig eksamen, men det skal ha gått veldig dårlig for at jeg ikke skal komme inn der jeg vil til høsten! Eksamen i dag gikk over all forventning, og jeg går ut med to toppkarakterer på muntlig eksamen. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor stolt jeg er av meg selv! Kvelden nå skal kun gå til å drikke hvitvin og å spise jordbær og sjokolade. Til helgen blir det skikkelig fest, så det gleder jeg meg masse til! 

 

-Heidi 


kommentarer: 6Uken som gikk #4

 • Skrevet 14.06.2016
 • Klokken 20:43

 

Ukens høydepunkt: 

Ukens høydepunkt var uten tvil sekseren på muntlig eksamen i Religion og Etikk på fredag. Det var virkelig stas at all den jobben jeg har lagt ned i hele år i det faket skulle betale seg på eksamen! Stolt av meg selv!  

Ukens Nedtur: 

Det har egentlig ikke vært noen stor nedtur den uken her, sett bort ifra det at jeg måtte opp i eksamen da, men det visste jeg liksom på forhånd. 

 

Ukens favoritt: 

Ukens favoritt har vært den nye toppen min fra bikbok. Den har jeg brukt ved flere anledninger i løpet av uken, og jeg virkelig elsker den!  

Ukens innlegg: 

Ukens mest leste innlegg er innlegget jeg postet om interiør inspirasjon. Innlegget kan dere finne HER: 

Ukens sang: 

Denne ukens favorittsang er den nye sangen til Alan Walker, Sing me to sleep. 


 

 

Ukens antrekk: 


Dette var favorittantrekket mitt fra forrige uke. Antrekket er egentlig et antrekk jeg brukte lørdagen uken før, men har brukt det forrige uke også, virkelig et behagelig og fint antrekk jeg liker godt! 

Hva er ditt favorittantrekk fra uken? 

Ukens blogg: Ukens blogg går til Katrine Tryti. Dette er en blogg jeg har fulgt over lengre tid, men hun blogger veldig i perioder. Allikevel er innleggene hennes av høy kvalitet og stor variasjon når hun først har en periode hvor hun blogger! For tiden er hun i London, så anbefaler alle å sjekke ut bloggen hennes for inspirerende bilder HER

 

Dette var en oppsummering av forrige uke! Nå må jeg nesten komme meg tilbake til lesingen. Leser og jobber som en helt for å komme i mål til i morra. Trenger sårt en femmer, noe jeg merker jeg må jobbe veldig for i breddeidrett. Gleder meg så masse tiljeg endelig kan ta kvelden i kveld vel vitende om at jeg er godt forberedt teoretisk om ikke annet. Føler jeg har god kontroll på det praktiske også, men det jeg ikke er god på innen en idrett, får jeg liksom ikke blitt dritflink på, på to dager. Satser på at jeg har dagen i morra, og at alt går i orden! Ønsker alle en fin dag videre!  

 

- Heidi 


kommentarer: 6Light wash

 • Skrevet 13.06.2016
 • Klokken 19:31
Topp og jakke fra Bikbok// Bukse fra Levi's// Veske fra Mbmj// Briller fra Rayban// Klokke fra DW// Sko fra Birkenstock 

God kveld folkens! Tar en pause fra lesingen for en liten internetupdate. Over ser dere antrekket fra lørdag, da jeg var ute med Matilde. Var vel og merke sminket og dullet opp da, noe jeg ikke har orket i dag. Elsker dager som dette med fint vær, null sminke og ingen store gjøremål (annet enn eksamenslesing da). Over ser dere forresten håret mitt når det er nydusjet og nettopp tørket. #kråkereir. Er en grunn for at jeg vanligvis setter det opp sånn som på bildene øverst i innlegget. 

nå skal jeg chille litt til med Netflix før jeg tar fatt på de siste sidene jeg gidder å lese i dag. Ønsker alle en fin kveld! 

 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Summer favs

 • Skrevet 13.06.2016
 • Klokken 16:41God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en fin start på uka! Jeg har hatt eksamenstrekk i dag, og kom opp i breddeidrett. Ikke helt fornøyd med det, men det er greit allikavel. Dagen i dag har for det meste gått til litt eksamensforberedelser, noen timer på solsenga og litt netflix. Viktig å unne seg litt avslapping når man ikke er heelt fornøyd med eksamenstrekket.(Selv om det er det man kan minst, man burde lese mest på, hahah). Resten av kvelden skal gå til eksamenslesing før hele dagen i morra går til jobbing med det praktiske. 

Men over til det innlegget egentlig handler om, mine sommerfavoritter. Om sommeren bruker jeg minimalt med sminke, men det jeg bruker er mineralfoundation, mascara, litt farge på brynene og solpudder. Samt carmex og noe annet jeg kan bruke på leppene med en litt naturlig farge. Øyenbrynsfarge blir også mye brukt da jeg naturlig er blond og mine bryn derfor blir ganske bleket i sola. Neglelakk er en favoritt da jeg går i sandaler hele sommeren, og solbriller sier vel seg selv at kommer godt med i sola! 

Nå blir det lesing i noen timer, så snakkes vi i kveld med antrekket fra lørdagen! 

- Heidi 

 


kommentarer: 61 down, 1 to go

 • Skrevet 12.06.2016
 • Klokken 21:19God søndagskveld dere! Håper alle har hatt en fin helg! Helgen min har jeg kun brukt på å slappe av, kose meg og feire at første muntlig og nest siste eksamen er bestått, og ikke bare bestått, men bestått med glans. Det ble toppkarakter på denne frøkna, noe som har blitt feiret med macern etter eksamen på fredag, en tur ut med ei venninne som også fikk toppkarakter i går kveld, og middag ute med familien nå i kveld. I tillegg var jeg i bursdag på fredag og feiret en venninne som fylte 18 år, noe som var utrolig koselig! I morra er det nytt eksamenstrekk til muntlig, med eksamen igjen på onsdag, og så er jeg FERDIG på videregående. Da er det endelig ferie! Tre dager igjen med mye jobbing som forhåpentligvis vil betale seg når jeg får vite hva jeg kommer inn på til høsten! Ønsker alle en fin uke, oppdatere dere med hva jeg kommer opp i, i morra :D 

 

- Heidi  


kommentarer: 5Interiør inspirasjon

 • Skrevet 09.06.2016
 • Klokken 11:18God morgen folkens! For øyeblikket sitter jeg på skolen og jobber med foredraget mitt til eksamen i morra. 

I og med at jeg nå ha fått hybel så har jeg også kikket en del på interiør til rommet som blir mitt. Jeg syns at gult er utrolig kult, hehe. Jeg elsker jo farger og syns at det er veldig stilig med en del farger i interiøret, så når jeg først flytter hjemmefra så gleder jeg meg skikkelig til å innrede litt sånn som jeg vil. Jeg gleder meg til å vise dere hvordan det blir når det er ferdig! 

- Heidi 


kommentarer: 8Printed shorts

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 20:01

God kveld folkens! I dag har det blitt en del blogging fra denne frøkna. Blir sånn når man trenger et avbrekk fra eksamenslesingen. Over ser dere antrekket jeg gikk for i dag tidlig når jeg var på skolen i sånn en halv time.. Hahah. Sa jeg skulle dele det med dere. Deilig at det er så varmt at man kan gå i short fra morgen til kveld! Jeg lå tre timer ute i solen i dag, og har blitt både brun og rød, så det er ingen tvil om at solen tar! Nå skal jeg snike meg tilbake til eksamenslesingen før det blir litt tv-kos på kveldingen. Ønsker alle en flott kveld!

- Heidi 


kommentarer: 8Min tatovering

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 15:17God ettermiddag folkens! Jeg tenkte at det kanskje var på tide at jeg fikk vist dere min tatovering i sin helhet. Jeg viste den jo sånn smått for et års tid siden, men det var før jeg etterfylte farge i den. Selv er jeg veldig glad i den, og har blitt veldig vandt med den på det året jeg har hatt den. Den har jo på en måte blitt en del av meg. Når jeg flytter til Trondheim og når økonomien tillater det tenker jeg å bygge litt videre på den og fylle på enda litt mer farge. Den er litt mer knæsj i virkeligheten enn på bildene, da jeg har redigert bildene litt gråere, men jeg vil helst ha den enda litt mer knæsj og lysende i fargene. Bildene ble dessverre også litt kornete, grunnet litt dårlig lys, men motivet ser dere hvertfall godt.  Tatoveringen er tatt på Romerikes Tattoo studio på Jessheim hos Synnøve. 

 

-Heidi 

 


kommentarer: 6Eksamenslesing

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 10:27God morgen folkens! Flere enn meg som har hatt trekk til muntlig eksamen i dag? Antar det. Klassen min og jeg hadde trekk klokka ni i dag tidlig, og  klassen ble delt opp i fire forskjellige fag. Selv kom jeg opp i Religion og Etikk, noe jeg er veldig fornøyd med! Jeg skal opp i to muntlig totalt, og Religion og Etikk er en av to som jeg håpet å komme opp i. God start! Dagen i dag er en såkalt "lesedag" hvor jeg kun skal lese meg opp på faget, og i morra trekker jeg oppgave. På fredag en gang har jeg eksamen, før jeg har nytt trekk på mandag. Det blir med andre ord mye eksamensforberedelser i dagene fremover, men om en ukes tid er jeg heelt ferdig på videregående. Da vil alt være verdt det! Fullt antrekk kommer senere! 

Nå skal jeg legge meg ut i solen i noen timer mens jeg starter smått å lese. Har jo karakteren 6 i Religion og Etikk fra før, så har egentlig ganske god oversikt som det er. Jeg skal fortsatt repetere en del, det er jo aldri dumt å lese litt ekstra! Ønsker alle en strålende dag, og alle dere som kom opp i eksamen i dag ønsker jeg lykke til! 

 

- Heidi 


kommentarer: 2Ny kjærlighet

 • Skrevet 07.06.2016
 • Klokken 08:27♥♥Iphone 6S roségull♥♥ Som dere ser så trengte jeg virkelig en ny! Den forrige fikk litt hard medfart i russetiden. Den nye skal tas i bruk så fort jeg har råd til deksel... ♥♥♥

God morgen folkens! For noen uker tilbake, faktisk snart en måned siden kjøpte jeg meg ny iphone, Iphone 6S i roségull. Jeg har enda ikke tatt den i bruk, som sagt så er jeg blakk om dagen og har derfor ikke råd til deksel. Så klumsete som jeg er så er sannsynligheten for at jeg knuser den telefonen etter typ to dager dersom jeg ikke har deksel, ganske stor... Derfor stresser jeg ikke med å ta den i bruk. Årsaken til at jeg kjøpte den på det tidspunktet jeg gjorde var at den var på salg med sånn 1000kr avslag. Den med 64gb kostet det samme som det den med 16gb koster på fullpris. 

- Heidi 


kommentarer: 6Bare skuldre

 • Skrevet 06.06.2016
 • Klokken 18:14

God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en strålende mandag! Jeg har stort sett nytt været siden jeg kom hjem fra skolen. Lå en time i solen i stad, og har allerede fått litt farge, før jeg tok turen ut for å knipse bilder til dere. Over ser dere antrekket fra lørdagen. Nå har jeg akkurat stappet i meg en alt for stor posjon med hjemmelaget nachos, og skal etterhvert komme meg en tur på spenst for ei ryggøkt. Ønsker alle en fin kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 7Klar for et nytt eventyr

 • Skrevet 06.06.2016
 • Klokken 10:01I går nevnte jeg at jeg skulle "avsløre noe for dere. For en ukes tid siden fikk jeg vite at jeg har fått hybel i Trondheim. Jeg har søkt meg skoleplass på bachelor fysioterapi på NTNU til høsten, men da det er veldig høyt snitt har jeg også søkt ettårsstudium i psykologi. Det er fysioterapi jeg har lyst til å studere, men jeg har lyst til å studere i Trondheim, ikke noe annet sted. Derfor velger å ta et ettårsstudium dersom jeg ikke kommer inn, fremfor å studere i f.eks. Bergen hvor jeg uansett hadde kommet inn. Ettårsstudiet kommer jeg uansett inn på, så derfor er det nå mer eller mindre helt sikkert at jeg flytter til Trondheim om et par måneder. Det blir veldig spennende å skulle flytte for meg selv og så langt hjemmefra. Jeg har selv aldri vært i Trondheim før, men jeg vet at det er en veldig fin by, og jeg gleder meg masse!  

 

- Heidi 


kommentarer: 6Brått sommer.

 • Skrevet 05.06.2016
 • Klokken 19:53God kveld folkens! Har vært litt lite lyd fra meg i det siste... Ukene har stort sett vært fylt opp med russetid frem til 17. mai og etter det har det vært eksamen og forberedelser som har gjeldt. Den siste tiden har jeg også vært klar over noe som har gjort at jeg også har hatt lyst til å tilbringe litt ekstra mye tid med vennene mine nå før sommeren. Hva som er årsaken til dette skal jeg avsløre for dere i morra! Gleder meg veldig til å dele det. Til uka blir det enda mer eksamen, har muntlig på fredag, selv om jeg enda ikke vet hva jeg kommer opp i, og det samme gjelder neste onsdag. Etter dette er jeg ferdig med videregående. DET ER SYKT! Plutselig er jeg brått voksen, og tiden går da fort til jeg fyller 20 år. Syns ikke det er så lenge siden jeg begynte i 1. klasse på videregående for snart tre år siden. 

- Heidi 


kommentarer: 9Design av:
Albiss.blogg.no
hits