Standard søndag

 • Skrevet 26.03.2017
 • Klokken 14:38
Jakke fra Monki // Bukse fra bikbok // Sko ifra Adidas // Veske fra By Marlene Birger // Skjer fra FWSS

 

God søndag alle! 

Ei litta stund siden siste oppdatering nå... Tok bildene over tidligere i uka, men fikk aldri surret meg til å få postet de. I dag derimot var en flott anledning til å få postet litt bilder! Jeg har en helt vanlig standard søndag i dag. Stod opp seint, spiste pannekaker til frokost, er småredusert etter gårsdagens festligheter og skal snart ta fatt på søndagsvasken. Lillasjampoen er vasket ut og litt catching up på paradise hotell står på planen. Senere i ettermiddag skal jeg på håndballkamp og se ei venninne spille, også blir det nok de siste "søndagsritualene" når jeg kommer hjem i kveld, deriblant farging av bryn og vasking av sminkekoster. Ønsker alle en flott søndag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 8Ukens blogg

 • Skrevet 13.03.2017
 • Klokken 21:42

makeupbysofie.blogg.no

God kveld folkens! Blei en sein, men en meget etterlengtet post denne gangen. Har jo ikke blitt noe særlig de siste dagene, har rett og slett ikke hatt energi, tid eller inspirasjon til det. Nå derimot satser jeg på at jeg er tilbake. Tenkte jeg skulle kåre ukens blogg fra forrige uke i dette innlegget, og vinneren ser dere over! Hun har en ryddig og oversiktlig blogg med mange fine, lyse og store bilder. Hu blogger i hovedsak om sminke, noe som tydelig kommer frem som en av hennes store interesser, og hun poster både bilder og youtube klipp. Virkelig en ny favorittblogg hos meg i fremtiden. Dere kommer til bloggen hennes HER

Nå skal jeg få skyldt ut lillasjampoen og få vasket kåken i full fart før det er kvelden. 

- Heidi 


kommentarer: 2Video fra Granca

 • Skrevet 07.03.2017
 • Klokken 20:40
 


God kveld dere! Da er videoen fra Gran Canaria klar og jeg gleder meg til å vise dere den! Selv syns jeg den blei utrolig morsom, og viser virkelig en hel del av alt det morsomme vi gjorde på tur! Nå skal kvelden gå til game of thrones, fortsatt ganske hes og tett... I morra er det studiedag, og jeg håper formen er såpass at jeg kan ta meg ei litta treningsøkt på morrakvisten! 

- Heidi  


 


kommentarer: 2Some jewelry

 • Skrevet 07.03.2017
 • Klokken 10:00

God formiddag folkens! Skrev jo tidligere at jeg skulle poste det siste innkjøpet fra lørdag. Det blei jo da det lovetagskjedet med forbokstavene til brødrene mine, samt de øreringene som egentlig var det eneste jeg skulle ha. Jeg er i hvert fall utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte meg,og øreringene har ikke blitt tatt ut siden jeg kjøpte de. De er jo i "ekte sølv", hvertfall så ekte man får det hos glitter. De er ikke helt jalla i hvert fall, noe som er ganske greit i forhold til bruken. Tanken er at jeg ville ha noe kult og casual som jeg ikke behøver å ta av og på hver dag. Føler disse ringene fyller det ønsket. 

Hva syns du om ringene? 

- Heidi 


kommentarer: 8Big, white, cozy sweater

 • Skrevet 06.03.2017
 • Klokken 17:11

Genser fra Urban // Bukse fra Bikbok// Sko fra Adidas // Veske fra By Marlene Birger // Briller fra Rayban 


 

God ettermiddag! Håper alle har hatt en knallstart på uka. Over ser dere dagens antrekk. Har jo forsåvidt kun sitti og jobbet med skole i dag, derfor passet det med noe som er behagelig. Ikke at jeg egentlig noen gang gidder å gå i noe som ikke er behagelig.. Hahah! Jeg har egentlig ikke så veldig mye så skrive. Ligger for øyeblikket på sofaen og holder på å duppe av, har litt pustevansker og dotter i ørene. Er ikke helt kvitt sykdom enda, men lever i håpet om at morgendagen blir enda bedre!

- Heidi 
 


kommentarer: 8Ukens blogg

 • Skrevet 06.03.2017
 • Klokken 09:46Hello people! Når har det seg sånn at jeg har veldig lyst til å utforske litt nye blogger, det fins jo ofte så mange bra der ute, men som ikke blir oppdaget av så mange. Jeg vil derfor gjerne at folk legger igjen linker til bloggene sine i kommentarfeltet, slik at jeg har muligheten til å lese. Og for å gjøre dette til en liten "konkurranse" tenker jeg at de som skriver "jeg er med" i kommentarfeltet er med i en "linkekonkurranse" hvor jeg kårer og linker den bloggen jeg syns er best. Jeg er spent på å se responsen! Om dette blir vellykket så kan det hende det blir en sånn ukentlig greie? 

- Heidi 


kommentarer: 5Litt nytt

 • Skrevet 05.03.2017
 • Klokken 16:02


Ullgenser fra Urban


T-skjorte fra Urban


T-skjorte fra Monki 


Genser fra Urban

God ettermiddag! Over har jeg postet bilder av de plaggene jeg kjøpte meg i byen i går. Som sagt ble alle plaggene fra Urban kjøpt på 70% rabatt, noe som var helt kurrant med tanke på hvor godt jeg likte plaggene jeg endte opp med. T-skjorta fra Monki er kjøpt på fullpris, men der er det så billig fra før uansett. Er i hvertfall superfornøyd med alt! Kommer et innlegg senere også hvor dere får se det jeg faktisk skulle kjøpe meg i går, det eneste jeg egentlig skulle kjøpe meg. Nå skal jeg bruke kvelden på rydding, baking, vasking og styring slik at jeg er klar til en kanonstart på uka i morra! Har forsåvidt ingen timeplan på skolen i morra, men tenker at dagen sikkert blir brukt på lesesal. Viktig å ikke somle bort dagen på masse tull selv om jeg ikke har noe konkrete forelesninger på timeplanen. Ønsker alle en fin kveld! 

- heidi  


kommentarer: 6Sunday morning

 • Skrevet 05.03.2017
 • Klokken 10:39God formiddag alle sammen! Da var søndagen kommet. Egentlig  en litt favorittdag etter min mening, da jeg ofte har lite på planen annet enn å gjøre typ "husarbeid". F.eks. vasking av klær og hybel, baking og planlegging av kommende uke. I dag derimot skal jeg en tur på skolen for å øve på litt klinisk undersøkelse med ei venninne. Det blir greit det og. Etter det blir det vel litt av det jeg nevnte over. Skal hvertfall få bakt flettebrød i dag. Søndagsgliset er i hvert fall på plass, så nå gjenstår det bare å kaste i seg frokosten og komme meg i vei til skolen! Ønsker alle en fin dag! Titter innom med noen av gårsdagens innkjøp seinere i dag. 

- Heidi 


kommentarer: 4Black trenchcoat vol II

 • Skrevet 04.03.2017
 • Klokken 17:53Topp og bukse fra Monki // Jakke fra Bikbok// Sko fra Adidas // Veske fra By Marlene Birger // Briller fra Rayban 

God ettermiddag! Hahahah, når overskriftene begynner å bli så brukt opp at det blir "vol II", jaja... Det går.. Dagen var jo som sagt egt satt av til "studiedag", men sånn blei det altså ikke... Jeg skulle bare en tur til Sirkus shopping for å kjøpe meg et par øreringer og en tur ned i byen for å knipse et par bilder. Det det endte med var at jeg fikk med Amina, roomien min, til Sirkus for å kjøpe øreringer, og der var vi helt til brannalarmen gikk typ 5 min etter at vi kom. Vi tok derfor bussen ned til byen og kikket litt rundt. Uansett, noen øreringer blei da til øreringer, et halskjede med lovetags, en høyhals genser, en ullgenser og to t-skjorter.. Altså, man kan jo spørre seg hvordan jeg får det til... Studiedag hadde absolutt vært billigere og antagelig litt smartere på bakgrunn av formen min. Det gjorde seg allikevel med litt shopping, og de fleste plaggene er kjøpt på 70% salg, så fikk mye fint for en billig penge, samt en utrolig koselig dag med roomien min! Om det er ønskelig kan jeg vise det jeg kjøpte i et senere innlegg! 

Nå skal jeg mekke moussaka og chille, så får vi se hva kvelden bringer! Formen avgjør. Ønsker alle en flotters kveld! Kos dere ♥

- Heidi 


kommentarer: 2studiedag

 • Skrevet 04.03.2017
 • Klokken 11:33

God formiddag dere! Håper alle har fått en knallstart på lørdagen! Jeg har startet dagen litt seint i håp om at litt søvn skal hjelpe på forkjølelsen. Vekkerklokka gikk klokka 09.00, og jeg kjenner faktisk allerede at jeg er på bedringens veg! I allefall litt. Dagen i dag skal egentlig gå til litt skolearbeid. Har litt som må gjøres, og siden jeg ikke er helt i hundre tenker jeg kun å bli sittende hjemme med det i dag. Vanligvis må jeg egentlig på lesesal for å klare å få gjort noe, men jeg skal prøve så godt det går å få gjort litt hjemme i dag og. Jeg ønsker i hvertfall alle en fantastisk dag! 

- Heidi 


kommentarer: 4Ting jeg vil gjøre i mars

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 18:40


Hei og god ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en super fredag! Jeg ligger for øyeblikket rett ut på sofaen, litt redusert med sår hals, tett nese og dotter i ørene... Kom meg av gårde til barnehagen i dag tidlig, men da formen bare blei dårligere og dårligere sa jeg ifra i halv tolv-tiden at jeg burde dra hjem. Akkurat barnehagen er ikke plassen man har syke ansatte da man ikke ønsker å spre sykdom blant barna. Helt siden jeg kom hjem har jeg liggi her, spist litt mye digg og bare syntes synd på meg selv. Det er lov en gang i blant det og. Skal etterhvert varme meg litt fiskegrateng og se litt film, så håper jeg formen er bedre i morra. 


Over til hva innlegget egentlig skal handle om. Jeg tenkte at nå som vi går lysere tider i møte, og en tid som for meg i stor grad blir litt roligere enn de siste månedene, kan jeg komme med mine største ønsker for mars, og hva jeg ønsker å få til i løpet av kommende måned. I februar har det vært hektisk med mye på agendaen, og mellom november og februar var det jo eksamensperiode. Jeg trenger derfor nå et par måneder med tid til å kun gjøre sånne småting som jeg setter uendelig pris på, før flyttekaos og eksamensperiode igjen begynner i mai. 

1. Det første jeg vil i mars er å få kommet godt igang med trening. Allerede fra mandag faktisk, så lenge jeg er blitt frisk. Har lenge hatt lyst, og har jo fått kommet meg på trening i ny og ne, men ønsker nå mer struktur over det hele, slik at jeg ser progresjon. 

2. Jeg ønsker å bli flinkere med økonomien. Har allerede merket at jeg har blitt vesentlig mye flinkere bare i februar, men vil bli enda flinkere i mars. Jeg har allerede et budsjett som jeg følger, og fører regnskap, men det er å havne innenfor hver måned også. Jeg ønsker heller at jeg kan bruke de pengene jeg har til overs på ting jeg har lyst på, fremfor mat og taxi hjem fra byen. 


(jakka var denne månedens belønning for at jeg var god med økonomien) - Er jo som sagt tanken at jeg kan belønne meg selv med å bruke pengene på sånt i stedet!

3. Jeg ønsker å endelig få bestilt meg time til å ta en piercing i øret jeg lenge har hatt lyst på. Det koster meg 600kr, og nå har jeg råd til det. Det eneste er problemet med hvor jeg skal ta det. Piercingstudioer i Trondheim er jo helt ukjent for meg.. Om noen har noen forslag er det bare å skrike ut! 

4. Jeg vil bli flinkere til å ta meg tid og unne meg de små tingene i hverdagen som gir meg litt ekstra glede. Sånn som å kjøpe meg en rosebukett en gang i blant, ha god tid til frokost slik at jeg kan lage meg god frokost og spise den til favorittserien, ha det ryddig til en hver tid(er blitt veldig flink på dette) og ikke minst å ta vare på meg selv! 


5. Jeg ønsker å bli flinkere på bloggfronten. Flinkere til å planlegge innlegg, forhåndsskrive innlegg og ja, generelt bruke mer tid på det. Jeg elsker jo å drive med det. Det er noe som er mitt, og bare mitt. Etter at jeg sluttet med håndball har jeg savnet følelsen av å mestre noe, av å få til noe, og bloggen er noe jeg mestrer om jeg går inn for det. Det er noe jeg har skapt, og som kun jeg kan ta æren for. Derfor er det også viktig for meg at den er perfekt! 

6. Jeg ønsker å bli flinkere på matlaging, og ikke minst på å dele den med dere! Jeg har jo blitt veldig god på akkurat dette med matlaging, og lager jo all maten min fra bunnen av stort sett, men man kan alltid bli bedre! 
7. Det siste sånn konkrete jeg ønsker denne måneden er å komme i gang med å lese bøker. Jeg føler det gir en så mye, det å lese, og det er virkelig noe jeg har lyst til å komme i gang med. Så fort stipendet tikker inn om en og en halv uke er det rett på bokhandelen! 

Dette er da altså det jeg ønsker å få til i mars. Del gjerne deres spesielle ønsker for måneden under! Nå skal jeg få kastet meg rundt og ryddet bittelitt mens jeg varmer fiskegratengen min. God fredag til alle ♥

- Heidi 


kommentarer: 4Striper

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 10:00

Bukse og topp fra Monki // Briller fra Rayban // sko fra Marypaz- Spania 

God formiddag alle! Her har vi altså den eneste outfiten jeg tok bilder av i Granca, og ikke fikk jeg surret meg til å poste den heller før 2uker etter hjemreise... Jaja, bedre sent enn aldri tenker nå jeg! For øyeblikket er jeg i barnehagen, og innlegget er forhåndspublissert. Antrekket over er faktisk fra selveste valentinsdagen hvor girlsa(Matilde og Helene) og jeg var ute å spiste en bedre middag og den diggeste desserten! Vi gjorde også noe annet kult tidligere på dagen, noe jeg tenker jeg også skal prøve å få postet litt bilder fra seinere! Det vil også antagelig komme en aftermovie som jeg tenker å poste, så stay tuned! 

- Heidi 


kommentarer: 4Lets talk interior

 • Skrevet 02.03.2017
 • Klokken 21:35God kveld folkens! Håper alle har hatt en fin torsdag! Som jeg nevnte sånn smått her om dagen skal jeg flytte om et par måneder, og interessen for interiør er derfor litt større enn vanlig. Jeg elsker jo å dille og dalle og møblere, så jeg gleder meg utrolig mye, og kikker mye på bilder som de over om dagen. Elsker at det er litt minimalistisk, men at det er preget av litt freshe farger, planter og lys. Skikkelig jentete skal det være, og det skal gjenspeile meg som person.Det syns jeg at er viktig. Det skal ha sitt egne unike preg. Fler enn meg som elsker interiør? 

Sånn ellers har dagen gått til barnehagepraksis. Har faktisk siste dagen min der i morra, før langhelg. Planen i dag var jo egentlig å være flink til å ta litt bilder i dagslyset når jeg kom hjem, men har vært helt dau siden jeg ankom hybelen... Har fått lagd meg fiskegrateng, og begynner egentlig å bli litt småsyk.. Tenker jeg skal ta tidlig kvelden og håpe på at dette kun er noe jeg kjenner litt på i dag og at det har gått over til i morra! Ønsker alle en fin kveld videre! 

- Heidi 

 


kommentarer: 2Red bomber

 • Skrevet 01.03.2017
 • Klokken 17:38God ettermiddag folks!

Her om dagen var jeg en tur innom Monki for å kjøpe meg et par strømpiser, og tror ikke dere at jeg endte opp med jakka over også. Altså, den var jo på salg til 150kr, så det var jo greit sånn sett, og den er jo utrolig kul, men det har ofte en tendens til å bli mer enn først planlagt! Ser dere forresten hvor lyst hår jeg har fått? Granca gjorde susen for å si det sånn. Trenger ikke frisør jeg, bare en tur til syden (frisør blir kanskje billigere i lengden, hahah). 

Jeg skal etterhvert i vei på dinnerdate som nevnt i forrige innlegg, jeg tenkte bare at jeg skulle få vist dere den nye skatten. Det værste er jo at jeg egentlig aldri har likt bomber jakker, denne er liksom den eneste jeg noen gang har prøvd som sitter okei, og den fikk jeg for 150kr. Godt man har hell i blant. Nå er det over og ut, ønsker alle en flott lillelørdag ♥

- Heidi 

 


kommentarer: 2Tilbake i hverdagen

 • Skrevet 01.03.2017
 • Klokken 09:39God formiddag! Det er jo nå blitt snart et par uker siden jeg kom hjem fra Gran Canaria, og hverdagen er tilbake for fullt. Har vært i barnehagepraksis de to siste ukene, og holder i tillegg på med å finne ny leilighet sammen med mine fine girls, da vi skal flytte om et par måneder. Dagene går med andre ord i ett. Jeg skal faktisk om en halvtimes tid av gårde på eldregrupper, som også er en del av vår praksis i studiet, og senere i dag er det middag hos Stina. Jeg skal jo helst få gjort litt skolearbeid oppi alt dette også, så det er mer enn nok å gjøre. Ønsker alle en flott dag! 

- Heidi 


kommentarer: 0Design av:
Albiss.blogg.no
hits