Turtleneck

 • Skrevet 29.03.2016
 • Klokken 19:40God kveld folkens! Håper alle har hatt en flott tirsdag! For meg har dagen egentlig gått til å kjøre muttern og fattern til Gardemoen og å sove. Mormor og Tore har nå også kommet på besøk, så dagen har egentlig gått ganske fort. Over ser dere antrekket fra jeg var ute på lørdagen, det går som vanlig mest i antrekksbilder her på bloggen. Syns det er vanskelig å blogge om hverdagen, da det vanligvis ikke skjer såå mye spennende i hverdagen. I morra derimot skjer det noe veldig spennende som jeg gleder meg til å dele med dere! 

Hva liker du best at jeg blogger om? 

- Heidi 


kommentarer: 10Yellow wall

 • Skrevet 28.03.2016
 • Klokken 18:37


Jakke og genser fra bikbok// Sko fra Converse// Bukse fra Topshop// Caps fra New Era// Veske og klokke fra Mbmj// Briller fra Rayban
 

Antrekket fra lørdagen på strømmen. Har virkelig kommet godt inn i vårjakkene mine nå! 

Hva syntes du om antrekket? 

- Heidi 


kommentarer: 2News: Favoritter

 • Skrevet 28.03.2016
 • Klokken 15:01

God ettermiddag folkens! Da er jeg tilbake etter en liten påskeferie fra bloggen. Den var ikke planlagt, men så sosial som jeg har vært den siste uka, har jeg ikke vær på lenge. Har derfor vært lite hjemme og hatt minimalt med tid til overs. Nå derimot er det snart tilbake til hverdagen, og bloggen skal igjen prioriteres. På lørdag var jeg en tur på Strømmen med en venninne, jeg trengte rett og slett å fylle på med litt sminke, og gadd ikke å bestille fra nett. Fikk derfor fylt på med min favoritt concealer Mac pro longweat NC20 og Inglot YSM foundation i 50. Skulle også kjøpe meg Mac Kinda Sexy, men den var de utsolgt for. Jeg endte derfor opp med Honeylove i stedet for, og hittil elsker jeg den! Virkelig en ny favoritt. Den er egentlig litt lik Velvet teddy, bare en ganske mye lysere variant. Håper alle har hatt en fin påskeferie!  ♥

- Heidi 


kommentarer: 13Brunt vs blondt?

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 19:47


Disse bildene skiller faktisk nesten 2 år. Bildet til venstre er tatt sommeren 2014, og bildet til høyre er tatt her om dagen. På bildet til venstre hadde jeg brunt og veldig langt hår. Har aldri hatt så langt hår som da faktisk, menst til høyre har jeg jo veldig lyst og kort hår. Ingen av fargene er min naturlige, det er den fargen som jeg har helt øverst i håret på bildet til høyre som er min naturlige. En veldig mørk blond farge. Personlig syns jeg faktisk jeg kler kort og blondt best, jeg syns jeg ser mye mer voksen ut med det, selv om jeg til tider savner mitt lange hår. Brunt hår syns jeg også at jeg kler veldig godt, men jeg har aldri vurdert å farge det brunt igjen. Det er og forblir blondt. 

Jeg syns det er rart å se tilbake, og se hvor mye jeg faktisk har forandret meg. Syns jeg ser myye mer voksen ut på bildet til høyre, og jeg kjenner meg igjen som en mye mer selvsikker person nå, sammenliknet med da, noe jeg syns er rart å se tilbake på. Jeg har aldri hatt så langt hår, aldri trent så mye og vært så tynn som det jeg var på bildet til venstre, allikevel er jeg så mye lykkeligere nå enn da. 

Hva syns du jeg kler best? 

 

- Heidi  


kommentarer: 6bricks

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 17:31
Jakke fra Bikbok// Topp fra Springfield// Bukse fra Adidas// Klokke fra DW// Briller fra Rayban// Veske fra Mbmj// Sko fra Converse// Lue fra Carhartt

 

God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en konge tirsdag. Jeg har hatt en ganske produktiv dag. Har som tidligere nevnt vært på Jessheim med noen av russejentene, i tillegg til at vi har spikra en russeavtale i forbindelse med vanen. Min egen bil har jeg også fått vasket utvendig, så nå står den ute til tørk. Elsker ren bil, det er noe av det beste som fins, og hvertfall når du vet at du har vasket den selv! Så for øyeblikket har jeg kræsja i senga, og ligger her omringet av mine fine minons, klar for 4 episoder med paradise og pizza takeaway til middag.

-Heidi 
 


kommentarer: 2Uken som gikk #3

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 09:19

God tirsdag morgen alle sammen! Nå som vi er i starten av en ny uke, tenkte jeg at det var på tide å oppsummere uken som gikk. Forrige uke var egentlig ikke sånn driitspennende, men jeg syns jeg har nok å dele med dere til å sette sammen et innlegg! 

Ukens høydepunkt: 

Ukas høydepunkt var definitivt Sverigeturen på lørdag. Fikk endelig gått til innkjøp av Calvin Klein undertøy, samt masse blandevann til RT. Egentlig kan man jo også si at lønningen fra jobben på fredag var det størte høydepunktet, for uten den hadde jeg jo ikke fått kjøpt meg noe som helst i Sverige, haha... Russekro også var et stort høydepunkt, hadde det kjempe gøy, til tross for at jeg var edru. 

 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur må nok være at jeg har vært syk en del. Ikke så syk at jeg ikke har kunnet dratt på skolen, men syk nok til at jeg ikke har orket og trent, og all den hostinga er jo en pest og en plage. Håper jeg blir frisk nå snart, hadde vært ålereit! 

 

Ukens favoritt: 

Ukens favoritt har vært mine Rayban round metal. Høres kanskje litt rart ut med tanke på at jeg har hatt det brilleparet i snart to år, men det er faktisk mitt favorittpar av de jeg har. Årsaken til at de er favoritt denne uken er at det har vært fantastisk fint vær denne uken, så de har vært veldig mye brukt. Merker virkelig at våren nærmer seg!


Mine fine oppe til høyre. 

Ukens innlegg: 

Ukens mest leste innlegg er innlegget mitt med Calvin innkjøpene fra Sverige. "#mycalvins", kom til innlegget HER


 

Ukens sang: 

Ukens sang er en sang av Kaizers Orchestra, generelt hele bandet har vært en favoritt, de er generelt en favoritt hos meg, og denne uken har jeg utvidet listen min drastisk. Ukens favoritt er "Diamant til kull". 

8XueoOo6K2Y

Ukens cravings: 

Jeg har egentlig ikke hatt noen bestemt craving denne uken, sett bort ifra at jeg har et seriøst avhengighetsproblem når det kommer til redbull. Craver konstant redbull. Fra mandag til onsdag hadde jeg drukket 6 0,47 l bokser med redbull. Det er MYE... 

 

Ukens antrekk: 

Denne uken har jeg postet hele fire antrekksinnlegg. Allikevel har jeg et favorittantrekk denne uken også. Antrekket jeg postet i går, som var fra jeg var ute og spiste med ei venninne på lørdag er denne ukens favoritt fra min side! Kom til innlegget HER. 

Hva er ditt favorittantrekk fra denne uken? 

Ukens blogg: 

Ukens blogg går til ei som både har lagt igjen kommentarer på min blogg, og som jeg følger på blogg.no. Hun poster mange antrekksinnlegg, og jeg syns hun har en utrolig flott blogg. Ukens blogg går til Vilde! Kom til bloggen hennes HER. Nå skal jeg sminke meg og brumme av gårde til Jessheim med noen av russechicksa. Ønsker dere alle en fin dag! 

 

- Heidi 

 


kommentarer: 3Hey Simpsons

 • Skrevet 21.03.2016
 • Klokken 13:52

Hatt - Hype. Fikk igjen hatten forleden. Fornøyd med det. Nå skal jeg straks ture av gårde for å se litt på denna vanen vår. Den har jeg jo ikke sett på sånn et halv år, så skal bli griet. 

- Heidi 


kommentarer: 4#mycalvins

 • Skrevet 21.03.2016
 • Klokken 10:07

God formiddag dere! På lørdag var jeg jo som kjent i Sverige, og kjøpte i den anledning litt nytt undertøy. Har lenge ønsket meg Calvin Klein, og siden det er veldig mye billigere i Sverige enn i Norge, er det lurt å kjøpe det der. Jeg kjøpte mine sett på Sport Shopen på Charlottenberg kjøpesenter. Utvalget der var veldig stort. De hadde alle tre trusevariantene pluss bh i alle farger og størrelser. Som dere ser var det et hvitt sett og et grått sett som ble med hjem. 

Har bodd i de siden lørdag, så spørs om ikke dette blir de nye favorittene. Stilrent, fint og behagelig på en gang. Sistnevnte er driitviktig for meg. Er en grunn til at jeg typ alltid går i joggebukse. 

-Heidi 


kommentarer: 2Black trenchcoat

 • Skrevet 20.03.2016
 • Klokken 15:49God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en flott søndag. Jeg kom hjem for typ 20 min siden, etter å ha vært å jobbet med noe skoleprosjekt vi har om noen uker. Var og knipset noen bilder av gårsdagens antrekk tidligere i dag, som jeg tenkte jeg skulle vise dere. Toppen jeg har på meg er ny, kjøpte den i Sverige i går. Liker den veldig godt, da den er pyntet, uten at den er for utringet. 

Nå skal jeg hoppe i ralphen, før det er familiemiddag med farmor og farfar. Have a nice sunday evening! ♥

- Heidi 


kommentarer: 8Palmesøndag

 • Skrevet 20.03.2016
 • Klokken 10:44God morgen alle fine! I dag er det palmesøndag, noe som vil si at påsken nå er skikkelig i gang. Jeg har hittil hatt en ganske produktiv morgen. Det er så utrolig deilig å stå opp litt tidlig, slik at man får mye ut av dagen. Sitter nå og nyter en bedre frokost som dere ser på bildet over. Bagels, det er så utrolig godt! Ønsker alle en flott dag! Været her i Nes er fantastisk i dag, så håper det ser likedan ut flere steder i landet ♥

- Heidi 


kommentarer: 5Boyfriend jeans

 • Skrevet 19.03.2016
 • Klokken 22:38


Bukse fra Levi's// Sko fra Marypaz(Spania)// Genser fra HM// Klokke fra DW// Briller fra Rayban// Kåpe fra Urban

God kveld folkens! Da var jeg hjemme fra date med Lene Christine. Skulle egentlig poste dette antrekket når jeg kom hjem fra Sverige i stad, men da hadde jeg typ et kvarter på å skifte og fikse meg før jeg skulle ut å spise med LC, rakk derfor ikke å poste da. Vet at det er typ det værst tenkelige tidspunktet å poste et innlegg på som blogger, sent lørdag kveld liksom. Om det da fortsatt er noen våkne klokken elleve på en lørdag, driver de antagelig med heelt andre ting enn å lese blogger, haha. Men, et løfte er et løfte. Har nok andre ting jeg skal poste i morra, så tenker det er vel så greit å bare få postet dette i kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 6Let's go, Sverige

 • Skrevet 19.03.2016
 • Klokken 12:50God formiddag alle! Håper alle har hatt en flott start på helgen. Planen for dagen er en tur til Sverige med mams, har en del som skal handles, en del som er mye billigere å kjøpe i Sverige. Er nå også en stund siden jeg var i Sverige sist, så skal bli greit å ta turen! Det er utrolig fint vær i dag her i Nes, så antrekksbilder har jeg også fått knipset. De blir postet litt senere i dag! Ønsker alle en flott lørdag ♥

 

- Heidi 


kommentarer: 0Printed cardigan

 • Skrevet 16.03.2016
 • Klokken 10:52


Bukse og cardigan fra Topshop// Sko fra Converse// Topp fra Springfield// Veske fra Mbmj// Klokke fra DW// Briller fra Rayban

God formiddag folkens! For øyeblikket sitter jeg på skolen, og skal straks i gang med idrett og samfunn, før det etterhvert er lunsj. På mandag var jeg som tidligere nevnt på Jessheim for å handle litt stuff til russedressen min, og tenkte med det at jeg kunne poste antrekket fra mandag. Senere i dag skal jeg på russekro, noe som sikkert blir fett! Årets siste russekro og greier, og Heidi tenker å dra den helt ut med afterski tema. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 6Nighttime wall

 • Skrevet 15.03.2016
 • Klokken 22:40♥♥Ready for bed ♥♥

// Weheartit   

 

- Heidi 

 


kommentarer: 6Fjällräven

 • Skrevet 15.03.2016
 • Klokken 18:35

Jakke fra Urban// Bukse fra Topshop// Genser fra bikbok// Sekk fra Fjällräven// Sko fra Converse// Klokke fra DW// Briller fra Rayban

God ettermiddag folkens! 

Håper alle har hatt en flotters tirsdag, og en fin start på uka! Jeg har jo seff vært på skolen, og egentlig ikke gjort en dritt siden det. Har knipset bilder bare, ellers så har jeg tatt livet easy peasy, og kost meg med at jeg har nada niks planer for kvelden. Vurderer sterkt å kjøre ned å fylle litt 29.90 godt i godtepåsan før jeg skal sette meg ned med gårsdagens episode med paradise. Deretter blir det sikkert typ 2 timer netflix før bloggerne og enda en episode med paradise #life. Tørket som dere ser støv av fjellreven sekken min i dag, og jeg glemmer serr hvor liten den er, hver gang jeg skal bruke den. Det er faktisk typ kun plass til macen, 1 bok og sminken min liksom, så er den full. Fin er den da, så jeg tilgir den for å være liten ♥ Ønsker alle en kanon tirsdagskveld, kos dere maks! 

 

- Heidi 


kommentarer: 10Uken som gikk #2

 • Skrevet 14.03.2016
 • Klokken 07:42

God morgen alle sammen! Da var vi helt i starten av en ny uke, og hva er vel bedre å starte uken med enn å oppsummere den gamle?

 

Ukens bilde: Et av bildene jeg knipset fra da vi var på tur. Dette er fra nest siste dagen, det var strålende vær og bra føre etter omstendighetene. 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur var definitivt når det ble så syykt kaldt på tur. Første kvelden med snøhulebygging og soving var et rent marerritt. Det er allikevel verdt å nevne at det alt i alt var en fin tur. Det var jo også en nedtur at turen ble utsatt til tirsdag, da jeg var utrolig gira på å dra på mandag. Samtidig var jeg jo glad for at det ble tur i det hele tatt da. Jeg ble jo også syk allerede på tirsdagen, noe som satte sitt preg på resten av turen for min del... 

 

Ukens kjøp: 

Denne uke kjøpte jeg meg faktisk ingen verdens ting. Det eneste var den rosebuketten jeg kjøpte til meg selv på lørdag. Jeg syntes litt synd på meg selv, og fant ut at jeg skulle muntre meg selv opp med roser og redbull ♥

De er såå fine! 

 

Ukens favoritt antrekk: 

Denne uken har jeg jo bare publissert et antrekk, og det er det jeg postet i går. Ikke egentlig et antrekk jeg gikk med i går, men som jeg har gått med ved en tidligere anledning. Forrige uke jeg jo kun enten i turklær eller pysjbukse. Ukens høydepunkt: 

Ukens høydepunkt var definitivt når vi kom frem til hytten andre dagen på turen. Da hadde vi gått 1,2 mil på ski i mer eller mindre bare løssnø store deler av distansen. Det var såå deilig å komme frem til peis og madrass da! Et annet høydepunkt var når jeg så bussen på fredagsmorgen. Trodde jeg skulle grine av glede, tror faktisk jeg helt seriøst felte en tåre. Haha, det høres ut som om jeg kun hadde det jævelig på tur, hadde ikke det altså, men på noen tidspunkt blir man lei, og da er det høydepunkt når man endelig når det man har lengtet etter. Redbullen på lørdag sier seg selv, da var ukas største høydepunkt for meg! ♥♥Redbull♥♥

 

Ukens blogg: 

Ukens blogg går til en blogg jeg faktisk oppdaget denne uken, etter hun la igjen en kommentar på min blogg. Jeg ble helt sykt inspirert av bloggen hennes, og det er faktisk en blogg av de sjeldne etter min mening. Hun blogger en god del om hverdag, men også en del om mote. En god miks! I tillegg så får hun frem personligheten sin på bloggen på en god måte, syns jeg, sett fra en lesers perspektiv. Nå kjenner jeg henne ikke i virkeligheten, men jeg føler hun gir mye av seg selv gjennom bloggen. Ukens blogg er bloggen til Benedicte Arntzen. Dere finner bloggen hennes HER! Nå skal jeg pelle meg av gårde på skolen. Ønsker alle en strålende mandag ♥

- Heidi 

 


 


 


 


kommentarer: 4Selv om det ikke regner

 • Skrevet 13.03.2016
 • Klokken 19:55

God kveld folkens! Håper alle har hatt en fin helg! Selv er jeg på bedringens vei, og skal prøve å komme meg på skolen i morra. Nesa renner fortsatt, og jeg er så godt som døv på høyre øre, men satser på at det blir hakket bedre over natten. I dag har jeg egentlig ikke gjort noen verdens ting. Har sett på tv, sittet ved macen og ryddet litt rundt bare. Merker jeg blir rastløs når jeg går en hel helg uten å gjøre noen ting. Heldigvis er det snart russetid og litt fart og spenning, akkurat sånn som jeg liker det. I morra skal jeg til jessheim en tur og se om jeg får fikset litt ting til dressen. Begynner å bli litt gira på å få fikset den opp litt snart! Har driit lyst på en minion som jeg kan stryke på, men tenkte jeg skulle sjekke butikkene før jeg bestiller fra nett. 

Så fort jeg har publissert dette innlegget skal jeg gå i gang med å skrive øktplan til i morra, før det er rigget for andre episode med Det tredje øyet. Elsker virkelig sånne type serier! Ønsker ellers alle en flott kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 9Liebster award

 • Skrevet 12.03.2016
 • Klokken 15:34

Haha, når jeg skrev overskriften ble den først autokorrekta til Lobster award! God lørdag dere! I går kom jeg endelig hjem fra tur. Kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har blitt så mentalt utfordret før som det jeg har blitt på denne turen. Det er faktisk ganske utrolig at jeg har klart å gjennomføre syns jeg, hvertfall med tanke på at Heidiio lå med feber allerede 1. natta. Det skal allikevel sies at jeg har fått en opplevelse for livet, selv om jeg satser på at det blir med denne ene gangen, haha. Love mye bed too much♥

Men nå over til overskriften. Når jeg nå logget meg inn på blogg.no hadde jeg fått en koselig melding fra Janne(myonlinediaryy.blogg.no) hvor hun skrev at hun hadde nominert meg til liebster award, takk for nominasjonen, Janne! Det er visstnok en greie som går rundt på blogger om dagen, hvor man skal svare på spørsmål som andre bloggere stiller. Det man trenger å gjøre om man blir nominert er: 

♥ Nevn bloggeren som tagget deg, og takk den for nominasjonen.  ♥ Svar på de 11 spørsmål du blir stilt.  ♥ Nominer 11 nye bloggere og tagg dem.  ♥ Gi de 11 spørsmål de kan svare på.   ♥ Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen. 

 

Spørsmålene jeg fikk: 

 

1. Hva er det beste med å blogge? 

Jeg syns helt ærlig at det beste med å blogge er mestringsfølelsen jeg får når jeg publisserer gjennomførte innlegg. Det ligger jo en del tid og jobb bak en bra blogg, og jeg blir litt stolt når jeg føler jeg får det til bra. Samtidig er det jo veldig stas med alle kommentarene man får, og når man ser at lesertallet stiger. 

 

2. Hva er det morsomste å blogge om? 

De som har fulgt bloggen min en stund blir nom ikke overasket når jeg nå skriver mote. På bloggen min er antrekksinnlegg desidert overrepresentert, og jeg elsker å skirve å redigere bilder til slike innlegg. 3. Hvis du måtte ha valgt èn ting å ta med deg på en øde øy, hva hadde du valgt? 

Hvis jeg skulle blitt sendt av gårde på en øde øy og kun fikk med meg 1 ting, hadde jeg sikkert dødd etter kun kort tid uansett(optimistisk i dag skjønner dere), så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg hadde tatt med meg. Et minne kanskje? Eller en boks med redbull, bare for å drikke det en siste gang liksom, haha! 

 

4. Hva er drømmejobben din? 

Drømmejobben min er egentlig å jobbe i FBI sånn som på tv(haha) men har med årene skjønt at det kan bli litt vanskelig å leve min criminal minds drøm, og har nå innsett at ting ikke er helt som på tv. Jeg hadde en periode et stor ønske om å utdanne meg i militæret, den drømmen ble knust når jeg ikke kom inn. Jeg har også egentlig en drøm om å utdanne meg til politi(alt dette er jo innenfor samme retningen da), men jeg vet ikke helt om det er det jeg blir å utdanne meg til. Det har ihvertfall vært en drøm. Sånn som ting er nå, blir jeg nok til å studere fysioterapi på NTNU Tronheim til høsten, om jeg kommer inn. 

 

5. Hva er dine drømmedestinasjoner? 

Jeg har egentlig ganske mange drømmedestinasjoner, men de jeg kommer på nå i farta er New York, Las Vegas, Monaco, Paris, Bora Bora, Den kinesiske mur og Egypt.  

6. Om du måtte velge mellom å synge og danse på en scene, hva hadde du valgt? 

Jeg hadde valgt å synge, rett og slett fordi at jeg er totalt tallentløs når det kommer til dansing, det er faktisk så latterlig dårlig at jeg blir litt flau av bare å skrive om det. Synging derimot er jeg ikke totalt talentløs, bare relativt talentløs. Jeg er ikke helt tonedøv, men er overhodet ingen talent heller. 

 

7. Hvor ser du deg selv om 10 år? 

Om ti år håper jeg at jeg er ferdig utdannet, og har en fast jobb med en stabil inntekt. Jeg håper jeg har fått barn, gjerne et par av de, og muligens gift? Hvem vet? Enten dette eller så bor jeg fortsatt alene og kun jobber, haha! 

 

8. Hva er det vikitgste du har lært i livet. 

Ingenting kommer av seg selv. 

 

9. Hva er det mest personlige du har skrevet om på bloggen din? 

Altså, nå skriver jo jeg ganske sjeldent om private ting på bloggen, men jeg åpnet meg ganske mye om i det ene oppsummeringsinnlegget fra 2015 om at jeg hadde det ganske tøft på våren i fjor. Det skjedde en del ting i denne perioden som gjorde at jeg var ganske langt nede. 

 Et bilde sier mer enn 1000 ord (haha lol) 

 

10. Hva er det beste du kan få på en restaurant? 

Burger defiitivt! Jeg kjøper nesten alltid burger når jeg er ute å spiser, elsker for eksempel burgerne på Egon og Fridays. Ellers er jeg også ganske glad i nachos. 

 

11. Om du hadde 1 mill, hva ville du brukt de på? 

De ville jeg brukt på å reise helt klart, og til å støtte noe veldedig.  


Dette var de 11 spørsmålene jeg fikk. Jeg tenkte at de bloggene jeg videre skulle nominere er: 

F4shi0n, kaah, miacharlotte, carinachanel, livjudit, eveliin, mariebekken, tryti, ilme, anneandersen, andrinesetsaas

 

Mine 11 spørsmål til disse bloggerne er: 

1. Hva fikk deg først til å blogge?

2. Hvor lenge har du blogget? 

3. Hvem er dine favorittbloggere?

4. Hva ønsker du å vie livet ditt til?

5. Hva inspirerer deg? 

6. Hva er ditt favoritt sosiale medium? 

7. Hvilke er dine favoritt filmer? 

8. Hvilken utdannelse ønsker du å ta/tar? 

9. Redbull eller burn? 

10. Hvilken sport interesserer deg mest? 

11. Hvilke serier på netflix anbefaler du? 

 

Håper alle jeg har tagget tar utfordringen! Alltid morsomt med noe litt annet! Ønsker alle en fin lørdag :D

- Heidi 

 


kommentarer: 6My favorite place

 • Skrevet 09.03.2016
 • Klokken 18:09

God ettermiddag folkens! For øyeblikket er jeg på tur, så dette innlegget er forhåndspublissert. Jeg tenkte jeg skulle bruke anledningen til å vise dere en del av soverommet mitt. Faktisk min favorittdel av rommet også. Er veldig fornøyd, og elsker den store sengen min, sombreroen over sengen, minionsene mine, og alle minnene som er festet i lyslenken. Det er alltid koselig å komme hjem, når du vet at du kommer hjem til et ryddig rom, og når rommet faktisk er en av dine favorittplasser. Det er her jeg føler meg mest hjemme, det er dette rommet som er mest "meg", og som jeg føler at beskriver min identitet. Dere ka tro jeg gleder meg til å få egen leilighet! Haha! 

Jeg tenker at jeg skal få vist dere hele rommet en gang, kanskje i en video? Hvis jeg får bra nok lys.. Har rom i kjelleren så er ganske vanskelig å få perfekt lys, slik at kvaliteten er bra nok.. Vi får se hva det blir til! 

- Heidi 


kommentarer: 2Webshop favs: Spring

 • Skrevet 07.03.2016
 • Klokken 20:59


1. Marble iphone deksel HER// 2. sekk fra Day Birger et MIkkelsen HER// 3. Poncho HER// 4. Bukser fra River Island HER// 5. MBMJ vesker HER// 6. Reebok classic HER// 7. Undertøyssett HER 

God kveld folkens! Nå som våren nærmet seg var jeg inne å tittet litt på Nelly. De har jo sluppet "spring collection" eller en samling varer som passer til våren. Jeg fant jo som vanlig noe fint jeg likte, og resultatet ser dere over. Har fått en greie for pastell og rene snitt, så vi får se om det blir klikket hjem noen plagg. 

Noe du likte? 

- Heidi 

 


 


kommentarer: 8Rød eller blå?

 • Skrevet 07.03.2016
 • Klokken 14:51

Blå selvfølgelig! 

God ettermiddag folkens! Som jeg tidligere har nevnt så skal jo egentlig jeg i dette øyeblikk være på snøhuletur, men på grunn av litt uforutsette hindringer blir ikke turen før i morgen. Vi reiser derfor i morra i stedet, noe jeg gleder jeg veldig til!

Som mange av dere vet er jeg russ i år, og fikk for noen uker tilbake russetøyet jeg bestilte fra russeservice. det store spørsmålet er jo som regel, skal man være blå eller rød? Dette da det de siste årene har vært en frivillig greie, dette med farge. Jeg er egentlig rødruss, sett ut ifra studieløpet jeg går, men har valgt å være blå. Dette ligger det mange årsaker bak. Blandt annet syns jeg faktisk den blå dressen er den desidert fineste, i tillegg så er det litt kult å skille seg ut litt. Hele vanen min er blåruss, så da er det litt ekstra kult! Jeg har en unisex dress i medium fra russeservice, og den passer helt perfekt! god plass til å skulle ha evt hettegensere under, men samtidig sklir den ikke ned. Russekortet mitt skimter dere så vidt, dette skal jeg heller vise dere helt klart når rt er her! 

Forresten ser dere kanskje at jeg har noe i lua mi allerede, det er faktisk fra den første russeknuten jeg har gjort, som var å delta i krafttak mot kreft! virkelig noe som er verdt tiden, dersom du er russ i år eller senere år, anbefaler jeg dere å delta på denne innsamlingen! 

-Heidi 


kommentarer: 4Caps

 • Skrevet 06.03.2016
 • Klokken 18:16


Jakke fra Urban outfitters// Bukse fra Topshop// Jakke fra Urban// Klokke fra DW// Briller fra Rayban// Caps fra New Era// Sko fra Converse 

God søndag ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en fin dag! Jeg kom hjem fra Neshallen for en times tid siden, etter å ha tilbrakt hele dagen der med dømming, og nå pakker jeg for harde livet(bortsett fra når jeg blogger og ser på PLL da, heh) for å rekke å få tursekken ferdig pakka til i morra. I morra reiser jeg og klassen min på snøhuletur, og blir borte til fredag. Dette betyr dessverre derfor ingen internett, og heller ingen blogging... Skal prøve å forhoåndsskrive noen i kved, sånn at jeg får oppdatert dere med noen innlegg. Skal ha med telefonen opp på fjellet, og har sånn powerbank så jeg skal nok klare å ha strøm hele turen! Poster selvfølgelig bilder fra turen når jeg kommer hjem. Resten av kvelden går nok med til pakking, og muligens litt tv, hvem vet hva den ellers bringer :D Ønsker alle sammen en fin kveld, og ikke minst en fin uke! 

- Heidi 

-
 


kommentarer: 10Instamoments

 • Skrevet 05.03.2016
 • Klokken 20:42


God kveld folkens! Noen som har lagt merke til det nye designet? Ja det er gratisdesign, med et par justeringer, jeg syns uansett at det ble skikkelig bra! 

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg nå satt sammen et instainnlegg som viser litt av hva jeg har drevet med i det siste. Har blandt annet vært på typ 3 russekroer. Dersom noen ønsker å følge russegruppa mi på facebook er det nå en egen knapp for Dixiechicks2016 under "følg meg" i menyen over headeren. (lol, markedsfører bare litt). Jeg har også bodd i adidasdressene mine (eier ikke annet skjønner dere) også har jeg kjøpt en del interiør til rommet mitt. Blir aldri fornøyd. Hunden har operert, haha, litt random å ha med her, men syns hun fortjener en shoutout. Sykt morsom har jeg også vært, har til og med hatt besøk av MileyC på soverommet, og gått med slippers i 10 minus. Herregud, Heidi, du er så teit. Har blitt drit god(kødda) i judo også, så stakkars han som ypper nå as. Jeg kicker ass for å si det sånn! Nei nok tullball fra deg nå, Heid. Ønsker med det alle en flotters kveld (for andre gang i dag?) også snæks vi ved en annen anledning. 

Over og ut 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Blue cardigan

 • Skrevet 05.03.2016
 • Klokken 15:58 God ettermiddag til alle dere som fortsatt titter innom i ny og ne. Jeg skammer meg faktisk over hvor dårlig jeg er til å oppdatere... Jeg har liksom perioder hvor jeg er skikkelig på, og perioder jeg ikke er på i det hele tatt. Samtidig elsker jeg blogging så mye at jeg ikke klarer å legge det helt fra meg. De siste ukene har jeg stort sett jobbet mye med skole, vært en del sosial, trent litt og planlagt russetid. Er mye russesnakk om dagen i vennegjengen, er jo tross alt snart bare en måned igjen. Merker at jeg begynner å glede meg skikkelig, og konseptslipp er jo også rett rundt hjørnet! Blir moro! Til tross for at jeg ikke er såå aktiv her, er jeg nesten okey aktiv på instagram, så tenkte kanskje at jeg skulle lage et "insta innlegg" til dere, sånn at dere kan få et lite innblikk i hva jeg har gjort i det siste! Ellers ønsker jeg alle en fantastisk lørdag, håper dere koser dere maks! 

- Heidi 


kommentarer: 8Design av:
Albiss.blogg.no
hits