Domkirka

 • Skrevet 28.01.2017
 • Klokken 20:00Blinkskudd det siste der, hahah! 

Bukse og sokker - Monki // Sko - Adidas // Skjerf - Bits and Bobs // Jakke - Colmar // Caps - Bikbok // Veske - MBMJ // Klokke - Polar 

Dagens by-outfit. Ønsker alle en konge kveld!

- Heidi 


kommentarer: 0Turist i egen by

 • Skrevet 28.01.2017
 • Klokken 16:42

God ettermiddag alle sammen! Håper alle har hatt en super lørdag! Jeg fikk besøk av Nina i går, ei venninne fra Finland som jeg har jobbet med de to siste sommerene. Hu landet omsiden i går kveld etter mye venting skyldt tåkekaos på Værnes. Vi sov lenge i dag før vi endelig fikk pelt oss ut og ned i byen. Der var vi og så Nidarosdomen, og vi var også inne i forbindelse med messe(da vi ikke rakk å se rundt selv før messen startet), etterfulgt av en kaffe på Bakklandet. 


Nå skal vi i gang med å fikse oss for i kveld. Vi skal ut å spise på Egon i tårnet før vi skal en tur ut på byen. Satser på at det blir bra! Ønsker alle en super lørdag videre! Dagens antrekk blir postet i løpet av kvelden! 

 

- Heidi 


kommentarer: 1Pink wall

 • Skrevet 25.01.2017
 • Klokken 09:41God morgen folkens! Håper onsdagen har startet bra for alle mann! Jeg er oppe og i gang etter gårsdagens feiring, og klar for eldretrim. Favorittaktiviteten på en onsdag, jeg er alltid i så godt humør etter at jeg er ferdig der, de eldre bringer så utrolig mye glede! Når jeg er hjemme igjen er det bare å skyndte seg og skifte før jeg og noen av girlsa brommer av gårde til Sverige. Skal bli godt med litt påfyll av alt egentlig, alt som er billigere i Sverige enn i Norge! Ønsker alle en fin dag! Koz og klemz ♥


kommentarer: 4Ferdig

 • Skrevet 24.01.2017
 • Klokken 11:37

God formiddag dere! Da var jeg endelig ferdig med alt som heter eksamen, og jeg har omsider fått livet mitt tilbake. Jeg hadde siste eksamen i går, og etter levert så blei det ei litta tur på pirbadet med godtfolk. I dag har vi hatt forelesning i utholdenhetstrening som jeg lett sov over, hadde jo alt det stoffet på videregående, men kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg sovi over uavhengig av hva det var vi hadde, hahah! Nå skal jeg etterhvert av gårde til skolen for ferdighetstrening før det blir ei litta eksamensfest i kveld. Blir nok bra! 

- Heidi 

 

 


kommentarer: 8Good morning

 • Skrevet 19.01.2017
 • Klokken 10:53

Oppskrift smoothie-bowl:

Frosne Jordbær

Frosne bringebær

Gresk yoghurt 

Melk

 

Topping: 

Kiwi

Blåbær

Peanøtter 

Chiafrø 

Banan 

 

God morgen alle sammen! Håper alle har fått en fin start på dagen! Jeg stod opp for et par timer siden, og har fått dusjet, fikset meg, jobbet litt med biomekanikk og lagd meg frokost. Frokosten i dag ble det som dere ser på bildet over, smoothie bowl. Jeg skal etterhvert av gårde til skolen for å få med meg den siste forelesningen i bevegelseslære før vi eksamen på mandag, før det blir noen timer med jobbing etter det. 

 

Ønsker alle en fin dag! 

 

 


kommentarer: 1Grey coat

 • Skrevet 18.01.2017
 • Klokken 18:57Kåpe, sokker og bukse - monki // Sko - Adidas stan smith // Smykke - Jane Køenig // Veske - By Malene Birger // Klokke - Polar 

God kveld folkens! Fikk knipset noen bilder i stad av gårsdagens antrekk! Kåpen er fra Monki, og jeg kjøpte den her om dagen. Jeg er jo såå utrolig glad i slike lange kåper, så det å gå til anskaffelse av en lys grå en var ikke feil. 

Dagen i dag skulle ha gått til mer bevegelseslære enn det ble, men pytt pytt... Jeg har hvertfall hatt eldregrupper, bakt både knekkebrød og pestobrød, startet opp igjen bloggen, og fått gjort litt biomekanikk. Ikke noe å klage over med andre ord. 

Ønsker alle en fin kveld!

 

 


kommentarer: 6I'm back

 • Skrevet 18.01.2017
 • Klokken 13:53

God ettermiddag folkens! Da er Heidi Olsen tilbake, og forhåpentligvis for å bli! Jeg har savnet bloggingen ganske mye det siste halve året, og har sett at det er noe som virkelig gir meg mestring og glede om jeg klarer å legge nok arbeid og energi i det. Jeg har flere ganger i høst vurdert å begynne igjen, men har tenkt at når den dagen skal komme, skal det være planlagt, og det skal være slik at jeg skal kunne klare å følge det opp. På grunn av en ny tilværelse (som jeg gjerne skulle ha delt med dere) og masse skole i høst, har rett og slett hverken energien, motivasjonen eller tiden vært helt på min side, og det har dermed ikke blitt noe av. Nå derimot ser jeg endelig lyset i enden av tunellen, og jeg ser frem til en fin tid med blogging, venner og forhåpentligvis litt trening etterhvert (må passe bunaden til 17. mai vett..) og selvfølgelig litt skole på si. Det er noe helt fremmed å i en alder av 19 år å skulle flytte så langt unna, begynne på et jævelig tungt studie(beklager ordbruken) og samtidig da faktisk ikke ha en anelse om hvordan man studerer.. Jeg har vokst mye med oppgaven, og brikkene begynner å falle på plass! Dette blir så utrolig bra! ♥

 

 


kommentarer: 2Design av:
Albiss.blogg.no
hits