hits


Vi tror for lite på oss selv

 • Skrevet 19.01.2016
 • Klokken 16:15

 

Norges innbyggere sulter ikke, de er heller ikke i krig, men: Norske jenter sulter seg, norske gutter doper seg for å se bra ut, norsk ungdom velger å ta sine liv på grunn av mobbing, og norske jenter er høyforbrukere av antidepressiva.

 

Kjære nordmenn, vi alle har våre kamper å kjempe. Uavhengig av hvor vi kommer fra, hvem vi omgås og hva vi tror på. Vi har alle våre problemer, om det dreier seg om baksmellen på 1 mill fra skattevesenet, om det dreier seg om å få tigget mest mulig penger på gata i løpet av en dag, eller om det gjelder selvmordstankene den 17 år gamle jenta sitter med fordi hun ikke er "god nok". 

Vi nordmenn har fått dekket våre primærbehov. Det som er nødvendig. Vi har mat i overflod, vann, tak over hodet og vi er friske. Vi føler oss trygge i et land med høy sikkerhet, og behøver ikke å frykte for morgendagen. Det vi sliter med er de tre øverste trinnene i behovspyramiden. Sosiale krav, annerkjennelse og selvrealisering. Dette med å bli akseptert og oppleve at man er elsket. Vi nordmenn har som regel muligheten til å se familien vår hver eneste dag, og vi har som regel venner vi kan være sammen med. Allikevel er nordmenn superflinke på å bryte tillitt og ødelegge bånd. Vi er flinke på mobbe og ødelegge folks selvtillitt. Vi har svart belte i å tråkke på hverandre, og gjør sport i å baksnakke venninnen. Skaper ikke dette problemer? Er ikke dette noe vi må ta tak i?  

Vi tror for lite på oss selv og ønsker å være best, for det er vel tross alt dette det er forventet av oss? Man skal være flink og pliktoppfyllende på skolen, man skal se best ut, hele tiden se stelt ut og være pen heele tiden. Ikke nok med det, men kroppen skal se kjempe flott og trent ut, man skal helst være driit sterk i tillegg, både jenter og gutter, og man skal helst minimum spille i 2. divisjon i fotball ved siden av. På toppen av det hele forventes det jo at man skal ha et sosialt liv med venner, og en kjæreste er jo nødvendig for at livet skal være verdt å leve. Og sist men ikke minst så har dette med et sunt kosthold og en sunn livsstil blitt en form for mote. Dersom du ikke spiser sundt nok passer du ikke inn i dette såkalte sunne "motebildet" av en alminnelig nordmann, for her har dere nemlig beskrivelsen av en helt alminnelig norsk ungdom. Er det rart at norske ungdommer sliter med stress? Å prestere 100% på alle de plattformene jeg har nevnt over, til en hver tid er umulig. Jeg leste forresten forleden at tallene på jenter mellom 16 og 25 år som i dag bruker antidepressiva er skyhøye. De har økt med hele 50% de siste årene. Dette skyldes stress, ønske om å prestere på alle platformer og ønsket om å være best. Norske jenter drar til legen og får resepter på antidepressiva i stedet for en henvisning til psykolog fordi det vil ta for lang tid å få time hos en. Leger skriver resepter med begge hender uten å tenke seg om en ekstra gang. Alt for mange som i teorien har alt får livet sitt ødelagt alt for tidlig. Si meg, er ikke dette et problem? Jenter som kaster bort verdifulle år av sitt liv på en spiseforstyrrelse fordi de ikke er like tynne som hun spreke fitnessutøveren på Instagram. Gutter kaster bort verdifulle år av sitt liv på anabole steroider for å se ut som Arnold Schwarzenegger. Dette ER et problem, og det er et voksende problem. Folk hiver seg på fitnessbølger, og jobber mot et mål som beveger seg lenger vekk i samme hastighet som kiloene renner av. Det skal også i den andre enden nevnes at over halvparten av landets befolkning er overvektige. Alt dette er problemer som oppstår som et ressultat av mangler innenfor de tre øverste nivåene i behovspyramiden. Folk har for mye penger til å kunne bekymre seg over de grunnleggende behovene sine, derfor oppsøker de problemer på andre måter. 

 

Problemer vil ALLTID oppstå. En blir aldri fornøyd, uansett hvor mange penger du har, uansett hvor gode karakterer du har på skolen, uansett hvor store pupper du har, eller hvor mange kilo du løfter i benkpress. Den evige søken etter det perfekte og den evige søken etter det uoppnåelige er en av de største problemene i dette samfunnet.

 

Norges innbyggere sulter ikke, de er heller ikke i krig, men: Norske jenter sulter seg, norske gutter doper seg for å se bra ut, norsk ungdom velger å ta sine liv på grunn av mobbing, og norske jenter er høyforbrukere av antidepressiva.

 

-Heidi 

 


kommentarer: 2Uken som gikk

 • Skrevet 19.01.2016
 • Klokken 07:31

God morgen alle fine! Nå er vi heelt i starten av en helt ny uke, og jeg tenkte i den anledning at jeg skulle oppsummere den forrige! 

 

Ukens bilde: 

Ja, altså.. Proff blogger som jeg er, så finner jeg ikke noe spesielt bilde som er tatt denne uken som er noe å skryte av desverre.. Har bare et litt i overkant redigert bilde fra bursdagen min å vise til! Startet jo tross alt uken som fersk 19 åring! 


Bildet er jo et blinkskudd av de sjeldne da, så... Selv om det er en selfie!

Ukens nedtur: 

Dessverre så var dette å få karakterkortet mitt. Det var en skikkelig nedtur med hele 3 firere og ingen seksere. Har en tvangstanke om at jeg MÅ ha minimum 5 i snitt når jeg går ut av vgs, hvis er mitt liv over i mine øyne. (Hvertfall i noen uker) 

Ukens Hendelse: 

Altså nå har det jo ikke skjedd såå spesielt mye den siste uken, men om jeg ska dra frem en bestemt hendelse må det nok bli den koselige inviten jeg fikk på lørdagskvelden. Fikk en telefon av to flotte jentutter av noen venninner som lurte på om jeg ville ta turen. Jeg satte meg derfor i bilen og turet av gårde. Kvelden ble fylt med latter, glede, skoleprat (det kommer en tid etter vgs også... dessverre) og litt ost, kjeks og vin. Etterfulgt av en sleepover! Utrolig koselig ♥

Ukens kjøp: 

Ukens kjøp er den nye flotte adidas jakka mi som jeg postet i et antrekksinnlegg tidligere i uken. Den er såå fin! 


Kommer et innlegg om denne senere! 

Ukens favoritt antrekk: Dette kunne jo faktisk ikke bli annet enn det ene antrekket jeg postet denne uken, men tro meg dette har faktisk vært mitt favorittantrekk altså! Har både brukt dette på skolen, og hele tiden hjemme. Det trenger faktisk en vask nå... Må bare manne meg opp og få kastet det til vask (sitter og blogger i det nå)... ELsker dressene fra adidas, de er så fine og veldig komfortable! 

Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt var uten tvil da jeg fikk igjen min kjære bil fra verkstedet på fredag, gud som jeg har savnet den! 2 uker uten bil, og man innser virkelig hvor avhengig man er av den! Et annet høydepunkt er at jeg har klart å trene veldig mye den uka som var. Var masse på Spenst, og jeg koser meg virkelig med treningen! 

Ukens blogg: 

Ukens blogg går til en blogg jeg jevnt titter innom. Hun blogger om hverdag, masse om skjønnhet, tips og antrekk. Hun oppdaterer jevnlig, noe jeg virkelig beundrer henne for, og hun har stor variasjon i bloggen sin. Virkelig ei som fortjener mer oppmerksomhet! Ukens blogg går til Katrine fra Drammen! Bloggen hennes kommer dere til HER

 
Et av hennes mange antrekk! 

Ukens sang: 

Emelí Sande - Read All About It Part lll 

 

Denne sangen har egentlig vært en favoritt helt siden nyttår, blir aldri lei! Den er å utrolig fin!

Dette var altså en kort beskrivelse av uken som gikk! Dersom dette er noe dere syns var interessant, og som dere ønsker jeg skal fortsette med, er det bare å legge igjen en kommentar på det! Ønsker alle en fin dag videre!

-Heidi 


kommentarer: 2-20 grader

 • Skrevet 18.01.2016
 • Klokken 19:03
Antrekket er ikke brukt nå i disse kalle vinterdager, men er faktisk et gammelt høstantrekk som jeg har glemt å vise dere! Syns det er så fint, så tenkte det var på tide å vise det fram. Når det kommer til mine bare ankler, slapp av! Jeg går ikke spesielt mye utendørs slik! 

Beklager for lite updates i helga! Skal virkelig skjerpe meg nå, og komme meg inn igjen i den gode "flowen" jeg var i, i starten av måneden. Når det kommer til mandagsvideoen som skulle ha kommet i dag, kommer den litt seinere. Prøver å satse på å få lagt den ut i morra, men må se an hva jeg rekker i kveld. Øve til Religionsprøve er 1. prioritet akkurat i kveld! 

- Heidi 


kommentarer: 42015 del 4:

 • Skrevet 15.01.2016
 • Klokken 19:08

Oktober: 

 

Dette var en måned hvor svært lite spennende skjedde. starten av oktober var jo egentlig i høstferien. Jeg arrangerte både jentekveld, og var også med på å feire bursdagen til ein på laget, noe som begge deler var utrolig koselig! Jeg var også med russejentene til Russedress hvor vi bestilte klær til dekknavn. Noe som var veldig greit! Jeg stylet håret likt som Miley og var klar for RT! 


Ellers denne måneden jobbet jeg mye med skole, dømte en del i helgene, og feiret en del bursdager. Postet også en del antrekksbilder. Ellers tok jeg meg egentlig en uplanlagt bloggpause sånn i midten av måneden, som dessverre varte en stund. Morfar kom på besøk også, og jeg fikk endelig kjøpt meg en jakke jeg hadde ønsket meg i lang tid! 


Regnjakka mi fra Bits & Bobs! 

 

November: 

 

November var en ganske spennende måned. Vi begynte med fagdagsukene, noe som betydde mye skolearbeid, men også mye fri. Ca. halvveis i måneden begynte jeg å blogge igjen, etter denne lille "pausen" og holdt det gående. Jeg kjøpte meg endelig Adidas superstars som jeg sikkert hadde ønsket meg i over et halvt år. 
Jeg var også på kino og så den siste The hunger games filmen sammen med familien, etter en laang helg med dømming og mye skole... 

Russejentene og jeg hadde også dekknavnslipp, og avslørte Dixiechicks 2016. Avsluttet denne måneden med tidenes tur til Sälen med verdens beste russejenter. Had the time of my life! Kommer nok til å toppe Sälen ganske bra i RT, men frem til da lever jeg lenge på den helgen der. Fest, venner og morro, kan det bli bedre? Desember: 

Denne måneden var heller ikke blogginga på topp faktisk. Postet stort sett bare antrekk. Allikevel så skjedde det en del denne måneden også. Fikk masse fett i pakkekalenderen også, for det meste minionsting, haha. Jeg hadde fagdager, og andre uka i desember var helt ekstrem. Da hadde jeg både særemne i norsk, heldags i treningslære og en paneldebatt i idrett og samfunn. Da jeg naila typ 5 eller 6 på alle tre, tok jeg en velfortjent tur til Lanzarote med klassen. 


Vi var i Lanzarote på Club La Santa en uke på treningsleir, og jeg tok ikke med meg kamera en gang #dårligblogger. Når jeg kom hjem (21. desember) var det julelunsj på skolen dagen etter, og det var bare å hoppe i bunaden. På ettermiddagen den kvelden klipte jeg også håret mitt igjen, like kort som sist. Lille julaften dro mamma, brødrene mine og jeg ned til Flekkefjord for å feire jul sammen med familien der, noe som var utrolig koselig. Jeg tok toget hjem igjen allerede 2. juledag for å rekke 3. dagsfest. Chilla hjemme noen dager etter dette, dro på romjulsshopping med bruri, før det var rigga for nyttårsaften. Den feire jeg hjemme med mamz av alle ting, med en vettskremt bikkje. 

Dette var siste del av mitt 2015. Håper dere har syntes det har vært nesten like interessant å se igjennom disse innleggene som meg. Kanskje et innlegg du husket spesielt godt? Let me know. Nå skal jeg nyte fredagskvelden, uansett hva den bringer. Ønsker alle en flott helg! 

 

-Heidi 

 


kommentarer: 2Bad quality adidas

 • Skrevet 14.01.2016
 • Klokken 16:31

Uff, dette er så dårlig kvalitet at jeg nesten ikke har noe lyst til å publisere det en gang... Når man slutter 15.30 på skolen og bilen står på verksted blir dette resultatet... 

Dress fra Adidas// Sko fra Converse // Lue fra Carhartt

Verdens diggeste antrekk er det hvertfall da! Som sikkert flere av dere har skjønt, så er jeg veldig glad i Adidas og ikke minst joggebukse generelt. Jakka over er ny, kommer et innlegg om den senere, og jeg virkelig bare elsker sammensetningen over! Syns det er kult og ikke minst veldig behagelig å gå med. Verdens beste kombo! 

Ellers vil jeg bare beklage for lite oppdateringer de siste dagene. Har tilbrakt litt tid på Spenst, hvertfall i går, og ellers har jeg brukt alt for mye tid på Sims 2. Elsker serr det spillet! Satser på mer blogging nå frem mot helgen, hvor jeg faktisk har tid mens det er dagslys, noe som gjør jobben som blogger en heel del lettere! 

Hva syns du om antrekket? (til tross for den dårlige kvaliteten..) 

- Heidi 


kommentarer: 4Video: Hverdagssminke

 • Skrevet 11.01.2016
 • Klokken 14:08

 

God mandag alle! Siden det nå er mandag er det klart for en ny videosnutt. Skal prøve å få til en mandagsvideo fremover nå. I dag er det en sminkelook som står på menyen, en av mine favoritter i hverdagen faktisk. Håper dere tiker den! Bare å stille spørsmål i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på. Kommenter også om dere har noen ønsker til kommende videoer. 

-Heidi 


kommentarer: 3It's my birthday

 • Skrevet 10.01.2016
 • Klokken 14:41


Yes, du leste riktig! Jeg har bursdag!

Jeg blir hele 19 år i dag, gud som tiden flyr. Føltes ikke så lenge siden jeg ble 18 år, men det er jo faktisk et helt år siden i dag! Dagen har jeg hittil tilbrakt i Neshallen med dømming, og skal nå straks feire med familien! Blir koselig! 


Såå, jeg titter egentlig bare innom for å ønske alle en flott søndag! Så blogges vi igjen i morra! Nå skal det feires ♥

-Heidi 


kommentarer: 2Teddy

 • Skrevet 08.01.2016
 • Klokken 21:41
God fredagskveld folkens! Håper alle har hatt en fin uke, og er klare for helg! Det er hvertfall jeg. Det har vært en forferdelig kald uke her på østlandet, med mange mange minus. Jeg har derfor stoort sett holdt meg til parkasen, da kåper blir for kaldt i -16 grader. Jeg brukte allikevel på mandag min kjære teddycoat, som faktisk varmer overaskende bra i en sånn -7 grader. Virkelig en god jakke! Ellers har dagen gått til skole, trening og soving, ganske likt som alle andre dager egentlig. Nå skal jeg legge meg ned å spille Sims noen timer før jeg tar kvelden! 

-Heidi 


kommentarer: 82015 del 3:

 • Skrevet 07.01.2016
 • Klokken 14:14

Juli: 

 

Denne måneden har jeg desverre nesten ingen bilder ifra, ikke at jeg har hatt så mange bilder i de andre innleggene heller men. Hele denne måneden jobbet jeg på Renor. Jeg jobbet alle dager fra 7-15.30, bortsett fra fredager hvor jeg jobbet til to. Jeg trivdes veldig godt på jobb, og fikk litt avstand fra alt som hadde skjedd tidligere. Jeg tjente jo også en del penger, og russejentene og jeg kjøpte oss van. Dette var jo utrolig gøy! I tillegg ble jeg kjent med ei utrolig koselig jente fra Finland som jeg jobbet med på Renor. Hun var like gammel som meg, og vi jobbet sammen i tre uker. Vi dro faktisk inn til Oslo sammen en helg, og jeg fikk vist henne hovedstaden. En utrolig hyggelig tur! Vi var også på tusenfryd sammen. Gleder meg til å forhåpentligvis se henne igjen til sommeren!Jeg kjøpte meg også ny mackbook air denne måneden, noe som var veldig etterlengtet! 


Rommet mitt var jo på dette tidspunktet ferdig opppusset for en stund siden, og jeg fikk totalt dilla på Minions og Kaptein Sabeltann, noe jeg forsåvidt fortsatt har! Denne måneden fikk jeg også vite om jeg kom inn på Hvam, og jeg kom i utgangspunktet ikke inn. Dette var litt leit, men samtidig så var jeg stålsettet på å få et bedre år, Nes vgs eller ei. 

 

August: 

 

August var en veldig bra bloggmåned for meg. Jeg startet måneden med å reise med familien til feriehuset i Spania. Her koste vi oss med soling, badeland, god mat og drikke, Gokart og shopping! Jeg gikk også til innkjøp av verdens kuleste sko i Spania, som jeg desverre har brukt aalt for lite... 


Kjøpte meg også endelig en Sombrero, noe som har vært veldig etterlengtet! den henger den dag i dag over sengen min.


Som dere ser så har jeg bare blitt blondere og blondere utover året. 

Tok også et lass med antrekkbilder denne måneden, både i Spania, men også når jeg kom hjem! 


Et fra Spania! 


Et fra etter jeg kom hjem :D 

Den dagen jeg kom hjem fra Spania, som forøvrig var dagen før skolen begynte igjen, fikk jeg en telefon fra kontoret på Hvam vgs. Jeg hadde da fått skoleplass i siste liten. Og den lykken jeg følte da var heelt ubeskrivelig. Jeg ante ikke at det gikk an å bli såå glad for en skoleplass. Dette ble egentlig vendepunktet for meg! Det å kunne omgås med folk jeg trivdes med hver eneste dag, omgås gode venner, og ikke minst kunne være meg selv 100% uten å ofre en tanke til hva andre syntes, det betydde såå utrolig mye for meg. Jeg har siden dag 1 på Hvam trivdes kjempe godt! Jeg har det bedre med meg selv nå enn jeg har hatt på veldig lenge! Jeg har en høyere selvtillit og en større tiltro til min egen dømmekraft enn tidligere, noe som er utrolig deilig! 

Senere denne måneden var jeg og familien min på Tusenfryd og hadde den årlige august bursdagsfeiringen. Noe som var utrolig koselig! 


Postet faktisk ingen andre bilder fra denne turen enn antrekksbilder. Litt rart egentlig, for jeg knipset jo masse bilder... Jeg avsluttet hvertfall måneden med klassetur til Bø, hvor vi sto på vannski og padlet kajakk! Utrolig fin tur! 

 

September: 

 

Jeg startet denne måneden med dommersamling, noe som var veldig ålreit, sett bort i fra at jeg blei utrolig dårlig. Lå rett ut med feber, halsbetennelse og ørebetennelse. Lå syk halve uken etter også, noe forsåvidt halve klassen gjorde etter vanntur.. Jeg startet jo forsåvidt også denne dommerhelgen med motorstopp på E16, noe som resulterte i at vi måtte taue bilen til Kløfta. Dette var da birkehelgen, så mamma og pappa sto klare til start på Rena, når jeg fikk motorstopp. Takket være to enestående foreldre til ei venninne av meg som også er min dommerpartner, fikk vi tauet bilen til Kløfta, satt den igjen der og kjørt videre til dommersamling i hennes bil. 

Jeg kjøpte meg sengetrekk med Minions på denne måneden også, så livet smilte. Til tross for litt sykdom og motorstopp! Som dere ser klipte jeg meg også kort denne måneden. Jeg hadde lenge tenkt på dette, og nå som håret var så slitt uansett, tok jeg mot til meg og gjorde det! Jeg dro til Sverige med Matilde, og hadde tidenes venninnehelg. Hadde besøk av Matilde, Ola og Eivind på vors på fredag før vi dro ut, Matilde lå over til lørdag, hvor vi skulle av gårde for at jeg skulle tatovere meg(fylle på den blasse) noe som ikke ble noe av da tatovøren var syk. Vi dro så videre til Sverige og shoppet litt. Deretter dro vi hjem til meg og sov, før jeg hentet Sina. Vi tre dro ut på Nero på kvelden, og begge sov over hos meg til søndag. Søndag var det åpen dag på Hvam. En litt over gjennomsnittet sosial og utrolig koselig helg! 

Helgen etter var det duket for høstferie, og jeg startet med å fylle på tatoveringen min på fredagen. På lørdagen dro familien og jeg + en vennefamilie til Gaustadtoppen. Vi gikk opp, noe som var en fantastisk fin tur! 
En helt utrolig utsikt på toppen! 

Når vi kom ned igjen, kjørte vi til Rjukan og spiste middag på en resturant som lå på toppen av Kossobanen, en gammel taubane som ble brukt mye før i tiden. Vi avsluttet turen med å besøke tungtvannsfabrikken på Vemork, etter mitt ønske. De som kjenner meg vet at jeg er svært opptatt av 2. verdenskrig, og syns derfor at dette var veldig spennende! 
Jeg avsluttet måneden med å spise ute på Egon med Trude på søndagen. Vi så også Everest på kino, en film som virkelig anbefales! Jeg gikk i helt ny kåpe, som forøvrig har blitt mitt favoritt klesplagg denne høsten/vinteren. Så dette var da del 3 av mitt 2015. Som dere ser så hadde jeg det mye bedre over sommeren, og ting ordnet seg veldig for meg! Jeg var også mye flinkere på bloggfronten det siste halvåret av 2015, enn det første! 

Ellers så har jeg foreløpig fått en veldig god start på bloggfronten nå i 2016, og ser veldig fram til et bra år! 

-Heidi 

 

 

 


kommentarer: 0Heidiio i 2012

 • Skrevet 06.01.2016
 • Klokken 17:18


Hadde en syk greie for å ha håret i dott, og perleøredobber. Selfies med dårlig kvalitet var også populært.

 

 

 

Heidis outfits 2012: 

 
Elsket denne shortsen såå mye, husker jeg! Brukte den serr heele tiden. Likte også å gå litt vågalt med gjennomsiktige overdeler og "tube-bh". Det var jo veldig.....fint... 


Faktisk et av antrekkene jeg kan se tilbake på som ikke er så aller verst... 


Elsket jo som tidligere vist, å bruke shorts og strømpis. Det var jo driitfint husker jeg. Glad motebildet har endret seg litt. 


Ringer var jeg heller ikke så glad i som dere ser. Lover at dette kun er 4 av sånn 50 jeg eide back then. Vet ikke helt om jeg skal le eller grine når jeg ser dette! 

Det var også driit kult å a genseren nede i buksa, skjønner ikke hvorfor jeg sluttet med dette. Håret var også "on point" som dere ser. 

 

 

Snapshots :p 


Hadde nettopp fått nytt Kari Traa ull undertøy. Thumbs up for det. 


Var sykt flink til å flette da, (ps: ikke se på etterveksten, farga sikkert den senere den uka) 


Bekrefter med dette bildet påstanden over :) 


Hadde åpenbart aaaldri hørt om concealer! Haha, fyf... å jeg så ut her... dæver av dette bildet! Håret er btw still on point 

 

Ja, her ser dere da både det styggeste bildet jeg hadde i arkivet, men også mange "fine" outfits, som jeg postet her på bloggen i 2012. Tenkte faktisk at jeg skulle vise et fint bilde også, som viser at jeg faktisk ikke var sååå stygg som jeg har fremstilt meg selv, hvertfall ikke alltid! 


Dette bildet her er jo okei fint, sett bort ifra monosåret i trynet mitt som syns godt, da jeg antagelig ikke eide en concealer... 


Vil bare avslutte med et bilde med trutemunn, da man faktisk ikke kan være 15 år uten å eie et sånt bilde! 

 

Here you go lovies! Håper dere har kost dere like mye med å se igjennom disse gamle bildene som det jeg har. Bildene finner dere dessverre ikke i arkivet, da jeg har slettet innleggene. Det har seg faktisk sånn at bloggen er 5 år til sommeren. Opprettet bloggen sommeren 2011. Allikevel ser jeg ikke på det som noe jubileum, da jeg har vært VELDIG dårlig på å blogge opp igjennom. Tror faktisk ikke jeg har hatt ett helt år sammenhengende hvor jeg har vært en pliktoppfyllende blogger. Life struggels, jeg som har hatt lyst til å bli toppblogger i snart 5 år...  Lever fortsatt i håpet da. Kanskje 2016 er mitt år? 

 

Hva syns du om bildene? 

-Heidi 


kommentarer: 2Favoritter: Foundation

 • Skrevet 05.01.2016
 • Klokken 18:51


God kveld folkens! Tenkte jeg skulle ha en liten "foundation guide" for dere, hvor jeg da tar for meg mine tre desidert favoritter. Foundation kan ofte være litt vanskelig, så håper dette er noe som faller i god jord hos dere lesere! 


Den første jeg skal ta for meg er Inglot YSM foundation i fargen 50. Dette er min nyeste i "samlingen" min, og den er allerede blitt en favoritt. Den er lett på huden, samtidig som at den dekker veldig bra. Det er ikke noen full coverage foundation etter min mening, men den fungerer veldig fint til hverdags. Den holder også lenge, og den er veldig lett å blende ut, noe jeg ofte syns at kan være litt vanskelig med mange andre foundationer. Jeg syns at jeg trenger veldig lite produkt for å få et fint resultat, noe som også er bra, da foundationen da holder lenger før den blir tom. Prisen på den er heller ikke så stiv, den koster 200kr, noe som etter min mening er en helt ok pris på en foundation. Denne får du kjøpt på Inglot sine butikker, det er en i Oslo, i Bogstadveien, også er det en på Strømmen storsenter hvertfall. Mulig de er å finne ellers i landet også! Dersom du ikke har en butikk i nærheten, kan den bestilles på Inglot sin nettbutikk HER


Den neste foundationen jeg skal snakke om er MAC pro longwear foundation NC25. Dette er også en klar favoritt. For dere som så min 2015 favoritter(link) video så vet dere sikkert at jeg også er frelst av concealeren i denne serien. Denne foundationen er litt mer full coverage, og litt tyngre på huden. Allikevel er den ikke spesielt tykk, og du føler ikke at huden ikke får puste. Denne er litt leiere å blende ut enn Inglot YSM, men den er absolutt en god foundation denne også! Denne bruker jeg ofte hvis jeg skal ut på fest, eller andre ting som fører til at jeg legger litt mer sminke enn vanlig. Prisen her er litt stivere, tror den koster ca. 280kr. Denne får du kjøpt på alle MAC butikker, og de har den også på Kick.no HER


Den siste foundationen er den velkjente Bare Minerals original foundation. Dette er da en pudderfoundation. Denne er veldig lett på huden, og dekker godt til hverdagsbruk. Denne bruker jeg mye når jeg ikke har så mye urenheter i ansiktet, da dekkevnen ikke er helt den samme som med flytende. Allikevel gir den et jevnt og fint resultat, og den holder lenge. Denne er også relativt drøy i bruk, noe jeg syns er veldig viktig, da prisen på denne i overkant høy. Jeg pleier å bytte på mellom medium beige og medium tan, alt ettersom hvor brun jeg er. Denne får du kjøpt på blandt annet Coverbrands HER

Dette er da mine foundation favoritter. Jeg er veldig glad i disse, og dette er favoritter jeg kommer til å gå til innkjøp av gang etter gang. 

Nå skal jeg etterhvert av gårde på min første håndballtrening siden typ oktober, så dette blir spennende. Ikke at jeg får spilt så mye, men får kastet litt ball om ikke annet! Ønsker alle en fin kveld! 

-Hva er din foundation favoritt? 

-Heidi 

kommentarer: 0Antrekk 2015

 • Skrevet 05.01.2016
 • Klokken 14:35

Januar/Februar 

 


"Birthday look" , "Yellow Cape" , "Boblevest", "Adidas and boyfriend

Mars/April 

 


"Pink Ralphie", "Adidas", "Adidas Vol.2", "Black ripped boyfriend

 

Mai/Juni/Juli 

 "Classic cardigan", "Flower Shorts", "Wearing my hat

August/September 

 


"Stripes", "Norway I'm ready", "Grey Turtleneck", "Stripes and boyfriend

 

 

"Påfugl", "Army Green", "Gul adidas", "Winter Utopia", "Oversized coat

Oktober/November/Desember 

 

"Hair like Miley" , "Red gate", "Trenchcoat & sweatpants" , "Sweatpants

"Levi's", "Dark", "Travel outfit" , "Nyttårsantrekket

 

God ettermiddag folkens! Håper alle har så langt hatt en fin tirsdag. Jeg tenkte det kunne være gøy å mimre enda mer tilbake fra 2015. (litt mye innlegg om det om dagen) Over ser dere da alle antrekkene fra 2015, med link til alle innleggene. Hele 21 innlegg faktisk. Et lite tilbakeblikk med andre ord. Syns alltid det er litt gøy å mimre litt tilbake, hvertfall når jeg har så mange bilder å se tilbake på! Mine favoritter fra året må nok være "Dark", "Levi's", "Travel Outfit", "Påfugl" og "Red gate". Liker alle så godt, så er vanskelig å velge! 

 

Hvilket antrekk er din favoritt? 

-Heidi 


kommentarer: 10Video: 2015 favoritter

 • Skrevet 04.01.2016
 • Klokken 17:10

God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en fin mandag. Kanskje noen har begynt på skolen igjen? Det har hvertfall jeg! Over har jeg mekka en video hvor jeg viser mine favoritter i 2015, alt av kosmetikk, sko, klær og andre ting. Ønsker ellers alle en fin kveld videre, jeg tenkte å ture bort på spenst i kveld, muligens.. Vi får se hva kvelden bringer! 

-Heidi 


kommentarer: 42015 del 2:

 • Skrevet 04.01.2016
 • Klokken 13:52

April 

 

Russejentene og jeg dro til Oslo for å signe kontrakt med Invoeruss, som vi nå samarbeider med når det kommer til dugnader. Vi tok toget inn til Oslo, og tok t-banen videre dit vi skulle! 


Antrekket fra den dagen vi var i Oslo. 

Denne måneden vant også laget mitt serien, og rykket opp fra sjette div til femte div. Vi startet opp laget den sesongen, så vi vant jo sånn sett den første sesongen vi var med. Laget bestod i utgangspunktet kun av J97, så dette var en seier for oss som et lag. Jeg var jo da bare med frem til slutten av November, og jeg spilte jo også for 4. divisjon ved siden av. En utrolig fornøyd og ikke minst stolt gjeng som fikk det til, til slutt! 


En fantastisk flott gjeng! 

I slutten av måneden dro også mamma til Monaco med venninnegjengen, og shoppet litt på Sephora til meg. 


♥♥

Ellers denne måneden furtet jeg veldig mye. Stengte meg mye inne på rommet aleine, og slapp veldig få folk inn. Samtidig fikk jeg også et utrolig vennskap med en som i dag er en av mine aller beste venner. Det blir som oftest sånn når man er 2 mot resten. Jeg gjorde meg en del erfaringer når det kommer til personene rundt meg, og tok et oppgjør med meg selv og avgjorde hvem jeg ønsket i livet mitt og ikke. Dette er noe jeg er utrolig glad for at jeg gjorde den dag i dag! På dette tidspunktet hadde jeg allerede søkt meg til Hvam vgs, og håpet jeg gikk en lysere tid i møte. Jeg hadde også en kommende privatisteksamen i R1 matematikk som jeg ikke maktet å øve på. Jeg hadde gravd den graven så dypt, at det var vanskelig å klatre opp igjen. Denne eksamen kommer jeg tilbake til, men karakteren ble værende igjen i denne dype graven, om jeg kan si det sånn. Jeg strøk. 

 

Mai: 

 

Mai kom, jeg hadde også hatt påskeferie i slutten av April, som ikke gikk til en dritt. Bare netflix og furting. Hadde tidenes High School Musical vinkveld med Dorthe som jeg aldri kommer til å gjemme! Det var utrolig gøy. Jeg startet også denne måneden med å få førerkortet på bil, noe som var en positiv vending for meg. Det å føle at jeg mestret noe oppi alt det leie. Den dagen jeg fikk førerkort dro jeg rett videre på sykkeltur med klassen, en tur som for min del ikke var noe ålreit i det hele tatt. Jeg kunne i teorien valgt å droppe det på grunn av skulderen min, da den overhodet ikke var bra, men valgte å bli med. Jeg syklet med sekk, da jeg ikke hadde sidevesker, og jeg hadde fått vite at jeg ikke kunne sykle med vogn fordi vi skulle sykle på sti. Ironisk med tanke på at vi ikke syklet en eneste meter på sti. Hadde jeg skulle valgt igjen den dag i dag hadde jeg blitt hjemme. 
Jeg hadde egentlig en veldig kjip måned. Jeg fikk 2 parkeringsbøter og jeg strøk på eksamen, i tillegg til denne sykkelturen. Allikevel så avsluttet jeg denne måneden på en utrolig koselig måte med en overaskelsesfeiring av Julie. Hadde naturligvis også en koselig 17. mai feiring med venner og familie! 

 

Juni: 

Juni gikk veldig mye bedre for min del, hadde en fin måned og koste meg masse. Jeg startet måneden med eksamen i treningslære, hvor jeg fikk 5. Karakteren 5 på eksamen i treningslære er en utrolig bra karakter, da de fleste ligger på rundt 3, selv elever som egentlig er flinke i faget. Jeg kjøpte meg mye nye sommerklær. Som mange av dere vet har jeg jo en greie for Hype. så Hype. klær blei det. 
Jeg visste innerst inne at skoleåret snart var over, og at alt skulle bli bra bare det ble sommerferie. Jeg skulle endelig bli kvitt de folkene jeg ikke ønsket å se, og endelig kunne se frem mot noe. Jeg dro også til Sverige med Ola, første roadttripen sammen etter vi fikk lappen, og første roadtripen i han sin nye bil. Fikk shoppet, og dro videre til en annen kompis senere på kvelden. Rett før skolen var slutt tatoverte jeg meg ved Romerikes Tattoo. Desverre fikk jeg infeksjon i deler av tatoveringen, noe som gjorde at den ble veldig blass. Dette har jeg fikset på i ettertid, så i dag er den veldig fin. 


Dette er et bilde av tatoveringen tatt rett etter at det hadde grodd etter infeksjonen. Dersom det er ønskelig kan jeg få knipset et par nye bilder av den sånn som den er nå. 

Jeg tok så sommerferie og begynte allerede dagen etter siste skoledag, å jobbe på Renor. 

dette var del 2 av 2015. Har hittil vært veldig negativ ser jeg, men negativitet var faktisk en stor del av hverdagen min dette halve året. Jeg har nok aldri vært så langt nede i hele mitt liv som det jeg var de månedene der. Heldigvis kom jeg meg ut av det, og de kommende seks månedene var veldig preget av glede og selvsikkerhet! 

 

-Heidi 

 


kommentarer: 2Adidas dressen

 • Skrevet 03.01.2016
 • Klokken 18:46

Bukse og jakke fra Adidas// Sko fra Converse God kveld folkens! Håper alle har hatt en flott søndag, og ikke minst en super helg! Jeg har brukt helgen til å bare slappe av, sovet masse, og i dag gjort en del blogg jobb. Har blandt annet spilt inn to videoer. I dag har jeg gått i joggedressen min hele dagen! Den er en stor favoritt, og ikke minst er den jo kul også! I morgen er det skolestart igjen for min del, så derfor vil jeg ønske alle en flott uke! 

-Heidi 


kommentarer: 4Frokostfavoritt

 • Skrevet 03.01.2016
 • Klokken 16:01Chiapudding med masse digg på! 

♥ 3 spiseskjeer med chiafrø  ♥ 2 dl kokkosmelk  ♥ La stå natten over  ♥ Topp med hva du vil! 

 

Utrolig god og ikke minst sunn frokostvariant! Ikke er den spesielt tidkrevende heller. Jeg toppet min bolle med et par jordbær, et halvt eple og en mandarin. 

 


Et tips fra meg til dere, nå som et nytt år er i gang og drømmen om et nytt og bedre liv på nytt lever! 

-Heidi 


kommentarer: 42015 del 1:

 • Skrevet 02.01.2016
 • Klokken 13:45

Januar: 

 

Jeg startet januar med å fylle 18 år allerede den 10. Det er syykt rart å tenke på det er et år siden om kun 8 dager, at jeg om 8 dager er 19 år. En merkelig tanke. Jeg husker jo så godt den tiden hvor jeg telte ned til å bli 18. 18 års dagen min ble tilbrakt på fridays med en håndfull gode venninder, ingen stor fest på meg! Jeg koste meg rett og slett med god mat, i godt lag. 


Her ser dere et bilde av antrekket jeg hadde på meg den dagen. Ei blid jente med ganske langt og fint hår, som er litt mørkere nå. 

 

Utover dette fløy egentlig denne måneden forbi til skolearbeid, MR og legebesøk. Jeg festet også litt og feiret naturligvis bursdagen min med familie. Den 28. januar lå jeg på operasjonsbordet ved Teres privatklinikk i Drammen for å operere skulderen min. Jeg hadde i slutten av november 2014 fått skulderen ut av ledd, og slet med at den sklei delvis ut og inn som den passet seg, nesten dagelig siden det. Jeg hadde fått en skade som kalles for SLAP-lesjon, som måtte opereres for at den skulle bli bra. Dette skulle bli starten på en lang og tung periode, både med opptrening og også mentalt. Det skal sies at jeg den dag i dag fortsatt ikke er bra nok slik at jeg kan spille håndball, selv ett år etter jeg opererte... En slik skade har en opptreningstid på 6 måneder til 2 år.. Jeg fikk også beskjed før jeg opererte at sjansen var der for at jeg aldri ville bli så bra at jeg kan spille håndball igjen. En tung beskjed å få for en håndballglad 18 åring. Det skal derfor sies at den måneden var en tøff måned for meg, helt fra jeg fikk vite omfanget av skaden rundt 15 januar. Det var et psykisk nederlag... Tiden etter var også så som så, men det kommer jeg jo litt tilbake til senere. 


Dette er tatt den dagen jeg var opperert, og var ganske sliten for å si det mildt.. 

Utover dette skjedde det egentlig ikke så mye mer denne måneden, måneden gikk som sagt veldig fort! 

 

Februar: 

Denne måneden derimot skjedde det saker og ting, hvertfall fra sånn midten av måneden og utover. De to første ukene etter operasjon gikk jo til ingenting egentlig. Jeg var jo en drøy uke hjemme fra skolen og alt, og når jeg kom tilbake på skolen orket jeg ikke så mye på ettermiddagen. En og en halv uke etter jeg oppererte var jeg allikevel med på å arrangere nattcup i volleyball i Neshallen til inntekt for bistandsprosjektet vi hadde på den skolen jeg gikk på. Pappa og broren min pusset også opp rommet mitt mens jeg gikk med fatle, noe som jeg ble utrolig fornøyd med når det var ferdig! 

I vinterferien dro jeg til London med mamma og farmor. Det var 18. års gaven min fra mamma og pappa, og vi var der en lang helg. Turen ble jo bestilt før jeg fant ut at jeg skulle opperere, så jeg gikk med fatle under hele Londonturen. Mamma måtte være med meg inn i hvert eneste prøverom for å hjelpe meg av og på med klær, og jeg levde på smertestillende. Jeg shoppet masse og skulle på toppen av kransekaka se heeele London. Dette ble med andre ord en tur med en del stress, noe jeg angrer på i etterkant. Turen var hvertfall utrolig fin, og jeg koste meg masse! Fikk shoppet masse også! 


Buckingham palace 


Houses of parliament 


Meg og Audrey hadde teselskap på madame tussauds

Etter så mye shopping ble det naturligvis også etpar innkjøpsvideoer: 

 

  Del 1:  

 

Del 2: 

 

Denne måneden møtte jeg også alle jentene på russevanen min for første gang på en jentekveld hos Dorthe, noe som var utrolig koselig. En slik fin gjeng skal man leite lenge etter! 

 


Har jo da kun bilde av antrekket jeg hadde den kvelden, tok det ganske avslappet! Ellers gikk vinterferien i stor grad til avslapping. Jeg var også en tur i Oslo med Lene for å spise og feire at hun også fylte 18, da jeg var i London når hun feiret. 

 

Mars: 

 

Mars startet barehelt utrolig bra med at jeg tok av fatla. Etter 5 uker med fatle, var det deilig å endelig bli kvitt den. Jeg begynte også å gå til fysioterapeaut, hvor jeg var 2 ganger i uka. Når jeg kom hjem fra drammen husker jeg at solen skinte, så Heidi tok frem kameraet og sandalene!!! og knipset litt bilder! 


En sjeldent så glad jente! 

Noen dager etter dro jeg og spanskklassen til Spania på språktur. Vi bodde da hos spanske familier, og 


Ávila, der vi bodde 


Santiago Bernabéu 


I løpet av den uken vi var i Spania gikk vi på spansk skole og lærte mer spansk, vi besøkte Salamanca, Segovia, så hele Ávila der vi bodde, besøkte Santiago Bernabéu i Madrid og besøkte også Museo Reina Sofía i Madrid, hvor Pablo Picasso sitt Guernica står utstilt. Et fantastisk mesterverk av et maleri. Turen var utrolig fin og ikke minst lærerik! 

I løpet av denne turen ble det selvfølgelig også litt shopping, så det blei en video med innkjøp her også når jeg kom hjem: 

 

 

Utover dette skjedde det heller ikke såå mye mer i mars, dagene gikk stort sett til skole, fysioterapeaut, og mer skole.. 

 

Dette va del 1 av mitt 2015, tenker nok at det hvertfall blir 2 deler til, har noen måneder med litt mindre i arkivet enn andre, så vi får se! 

Ønsker alle en flott lørdag! 

-Heidi 


kommentarer: 6Design av:
Albiss.blogg.no