hits


The leather jacket

 • Skrevet 31.07.2017
 • Klokken 22:11 

 

God kveld dere! Håper alle har hatt en flott start på uken! Hos meg var det tilbake på jobb, klar for en ny uke. Jeg begynner etterhvert å bli veldig klar for å komme tilbake til Trondheim nå kjenner jeg, men nå er det jo bare 2 uker igjen, og jeg har jo fortsatt en del ting jeg ønsker å få ordnet og gjort her i Nes før den tid! 

Jakken over kjøpte jeg forresten på Zara i Stavanger, og jeg er utrolig fornøyd. En svart skinnjakke stod virkelig på listen over ting jeg trengte, så det var litt etterlengtet! 

Nå er det sikkert ikke så lenge før denna tar kvelden, men først: Game of thrones ♥

- Heidi 


kommentarer: 4Something new

 • Skrevet 29.07.2017
 • Klokken 14:46Ja, her har dere altså gårsdagens spontane innkjøp. Jeg var egentlig bare med mamma, da hu tenkte hu skulle kjøpe et slikt ett, men da jeg så dette blå-tonede skjerfet hadde jeg liksom ikke noe valg.. Det var betalt før jeg egentlig rakk å tenke meg så veldig mye om. Vel, sykt fornøyd er jeg hvertfall, og angrer ikke et sekund! Har jo egentlig lenge ønsket meg et av disse skjerfene, så heelt spontant var det jo ikke.. Eller jo, det var jo egentlig det.. Hahah! Uansett, superduper nøgd ♥

- Heidi 


kommentarer: 0Innkjøp Barcelona

 • Skrevet 07.07.2017
 • Klokken 14:44Jeg kjøpte denne flotte T-skjorten på Urban Outfitters på tirsdagen. Elsker stripene på den, syns de gjør den utrolig kul!


Bukser fra Topshop. De er samme buksa, bare i to forskjellige farger. Den rosa har jeg på meg i dette innlegget. To utrolig fine bukser til en grei pris. Oh yes, I did! Kjøpte mitt 3. og mest unødvendige par med Birkenstock i en liten sjappe i en bakgate i går. De hadde en sånn butikkjede som solgte masse Birkenstock, og da også gjerne de skoene som vi ikke får tak i alle andre steder. Disse har jeg ønsket meg lenge, men trodde faktisk ikke at jeg kom til å finne de her nede. Når jeg da fant de, tenkte jeg meg ikke om to ganger en gang før jeg kjøpte de. For å si det sånn, angrer ikke! Jeg kjøpte meg også et shotglass med Barcelona sin logo på (litt håpløs) samt to Picasso bilder i butikken på museet. Da naturligvis bare to "plakater" med to av Picasso sine malerier trykt på, men uansett utrolig kule bilder som jeg gleder meg til å få opp på veggen på rommet i Trondheim. 

Jeg hadde egentlig tenkt til å spare dette innlegget til en senere anledning, men da det faktisk er helt overskyet her i dag, og det eneste jeg gjør er å sitte å spille Sims, er det liksom ikke så mye annet å dele med dere.. Dette her er hvertfall det jeg kjøpte meg i Barcelona. Ikke noe sånn spesielt mye egentlig, men så var jeg heller ikke der for å shoppe. Jeg var mer opptatt av å se ting, og oppleve sammen med familien. 

Nå skal jeg ta et bad i bassenget tror jeg, etterfulgt av en dusj og litt avslapping resten av dagen. 

- Heidi 

 


kommentarer: 0Innkjøp Alicante

 • Skrevet 03.07.2017
 • Klokken 10:552 par nye Birkenstock. For å si det sånn, mine gamle gubbesandaler fra Birkenstock var så ihjæltråkket at de burde vært byttet ut for lenge siden. Når jeg da fant nye, på en helseskobutikk i Alicante, til drøye 500kr var saken enkel: Nye sandaler skulle jeg ha. De andre "tåslippersene" der var også på tilbud til drøye 400kr, og har lenge siklet på mamma sine slike. Med andre ord ble også den avgjørelsen enkel. Heidi dro hjem med to nye par sandaler som hu paya rundt 1000kr for. Virkelig verdt det med tanke på at et par vanligvis koster den prisen hjemme i Norge. Litt nye Calvins blei det også, kjøpt på El Corte Ingles. Litt sminke blei det og, da denne jenta i kjent stil måtte innom Sephora en tur. Jeg husker at for noen år siden var Sephora sommerferiens store begivenhet, og jeg hadde planlagt hva jeg skulle kjøpe der i måneder i forveien. Når har jeg liksom innsett hvor jævelig overpriset det er, og at jeg faktisk kommer veldig langt med enkle, hverdagselige produkter som holder til vanlig bruk, det behøver ikke å være den bronzeren som alle youtuberne snakker om. Det jeg handlet denne gangen bestod dermed av et solpudder, en mascara, en lipliner og tre ansiktsmasker, til den enkle sum av 32 euro. Forøvrig 5 euro mindre enn det Hoola bronzeren fra Benefit koster i samme butikk. Verdt det Til dere som skulle lure er alle produktene (bortsett fra pudderet fra Rimmel, som jeg kjøpte et annet sted) fra Sephora sitt eget merke. Et merke som er mer enn bra nok i mine øyne. Elsker faktisk liquid eyelineren deres, det er min store favoritt! Tipsetipse 

Dette var altså mine store innkjøp fra Alicante. Regner nok med at det blir Barcelona shopping og, men det kommer isåfall seinere, etter at jeg har kjøpt det antagelig. Nå skal resten av ferien brukes på å gå inn nye sandaler. Burde faktisk fått med gnagesårplaster på kjøpet, menmen, gjorde nå litt av et kupp uten og. 

 

Det kan nå også se ut som at jeg kanskje skal få postet litt dersom macen er litt ålreit, men kan ikke love noe... Nå skal jeg ut å sole meg siste dagen før Barcelona! Ønsker alle en finfin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 8Some jewelry

 • Skrevet 07.03.2017
 • Klokken 10:00

God formiddag folkens! Skrev jo tidligere at jeg skulle poste det siste innkjøpet fra lørdag. Det blei jo da det lovetagskjedet med forbokstavene til brødrene mine, samt de øreringene som egentlig var det eneste jeg skulle ha. Jeg er i hvert fall utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte meg,og øreringene har ikke blitt tatt ut siden jeg kjøpte de. De er jo i "ekte sølv", hvertfall så ekte man får det hos glitter. De er ikke helt jalla i hvert fall, noe som er ganske greit i forhold til bruken. Tanken er at jeg ville ha noe kult og casual som jeg ikke behøver å ta av og på hver dag. Føler disse ringene fyller det ønsket. 

Hva syns du om ringene? 

- Heidi 


kommentarer: 8Litt nytt

 • Skrevet 05.03.2017
 • Klokken 16:02


Ullgenser fra Urban


T-skjorte fra Urban


T-skjorte fra Monki 


Genser fra Urban

God ettermiddag! Over har jeg postet bilder av de plaggene jeg kjøpte meg i byen i går. Som sagt ble alle plaggene fra Urban kjøpt på 70% rabatt, noe som var helt kurrant med tanke på hvor godt jeg likte plaggene jeg endte opp med. T-skjorta fra Monki er kjøpt på fullpris, men der er det så billig fra før uansett. Er i hvertfall superfornøyd med alt! Kommer et innlegg senere også hvor dere får se det jeg faktisk skulle kjøpe meg i går, det eneste jeg egentlig skulle kjøpe meg. Nå skal jeg bruke kvelden på rydding, baking, vasking og styring slik at jeg er klar til en kanonstart på uka i morra! Har forsåvidt ingen timeplan på skolen i morra, men tenker at dagen sikkert blir brukt på lesesal. Viktig å ikke somle bort dagen på masse tull selv om jeg ikke har noe konkrete forelesninger på timeplanen. Ønsker alle en fin kveld! 

- heidi  


kommentarer: 6Red bomber

 • Skrevet 01.03.2017
 • Klokken 17:38God ettermiddag folks!

Her om dagen var jeg en tur innom Monki for å kjøpe meg et par strømpiser, og tror ikke dere at jeg endte opp med jakka over også. Altså, den var jo på salg til 150kr, så det var jo greit sånn sett, og den er jo utrolig kul, men det har ofte en tendens til å bli mer enn først planlagt! Ser dere forresten hvor lyst hår jeg har fått? Granca gjorde susen for å si det sånn. Trenger ikke frisør jeg, bare en tur til syden (frisør blir kanskje billigere i lengden, hahah). 

Jeg skal etterhvert i vei på dinnerdate som nevnt i forrige innlegg, jeg tenkte bare at jeg skulle få vist dere den nye skatten. Det værste er jo at jeg egentlig aldri har likt bomber jakker, denne er liksom den eneste jeg noen gang har prøvd som sitter okei, og den fikk jeg for 150kr. Godt man har hell i blant. Nå er det over og ut, ønsker alle en flott lillelørdag ♥

- Heidi 

 


kommentarer: 2Pink Leather

 • Skrevet 10.08.2016
 • Klokken 13:24

Leather jacket - Zara God formiddag folkens! I går tok jeg meg friheten til å for en gang skyld unne meg å kjøpe meg et klesplagg. Dette er faktisk det første klesplagget jeg har kjøpt meg siden jeg kom til Trondheim, til tross for at jeg har vært nede i byen og kikket i butikker mange ganger, samt besøkt hvertfall tre kjøpesentre gjentatte ganger. Nå som jeg bor for meg selv, er det en del andre utgifter som pengene også må gå til, og jeg har derfor vært veldig forsiktig med å kjøpe meg masse ting jeg ikke har bruk for. I går var jeg for første gang i den delen av byen hvor de har Zara og Weekday, for å nevne noen, og denne jakken har jeg sett på utrolig lenge. Jeg syns den er råkul, samtidig som at den er litt søt. Det ble også med en bukse hjem, som var på salg til 139kr, som sitter som et skudd! Samt en genser fra Bikbok, også kjøpt på salg. Når det er salg må man kunne unne seg litt! 

Dagen i dag skal egentlig kun gå til vasking og rydding. Første runde med klesvask er for øyeblikket i maskinen, og badet trenger en runde med moppen. Jeg har heller ikke fått filmet inn "room-touren" heller, da rommet mitt faktisk ikke har vært helt ferdig. Jeg mangler å henge opp noen bilder, som jeg også tenker at jeg skal få gjort i dag. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 4Ny kjærlighet

 • Skrevet 07.06.2016
 • Klokken 08:27♥♥Iphone 6S roségull♥♥ Som dere ser så trengte jeg virkelig en ny! Den forrige fikk litt hard medfart i russetiden. Den nye skal tas i bruk så fort jeg har råd til deksel... ♥♥♥

God morgen folkens! For noen uker tilbake, faktisk snart en måned siden kjøpte jeg meg ny iphone, Iphone 6S i roségull. Jeg har enda ikke tatt den i bruk, som sagt så er jeg blakk om dagen og har derfor ikke råd til deksel. Så klumsete som jeg er så er sannsynligheten for at jeg knuser den telefonen etter typ to dager dersom jeg ikke har deksel, ganske stor... Derfor stresser jeg ikke med å ta den i bruk. Årsaken til at jeg kjøpte den på det tidspunktet jeg gjorde var at den var på salg med sånn 1000kr avslag. Den med 64gb kostet det samme som det den med 16gb koster på fullpris. 

- Heidi 


kommentarer: 6News: Favoritter

 • Skrevet 28.03.2016
 • Klokken 15:01

God ettermiddag folkens! Da er jeg tilbake etter en liten påskeferie fra bloggen. Den var ikke planlagt, men så sosial som jeg har vært den siste uka, har jeg ikke vær på lenge. Har derfor vært lite hjemme og hatt minimalt med tid til overs. Nå derimot er det snart tilbake til hverdagen, og bloggen skal igjen prioriteres. På lørdag var jeg en tur på Strømmen med en venninne, jeg trengte rett og slett å fylle på med litt sminke, og gadd ikke å bestille fra nett. Fikk derfor fylt på med min favoritt concealer Mac pro longweat NC20 og Inglot YSM foundation i 50. Skulle også kjøpe meg Mac Kinda Sexy, men den var de utsolgt for. Jeg endte derfor opp med Honeylove i stedet for, og hittil elsker jeg den! Virkelig en ny favoritt. Den er egentlig litt lik Velvet teddy, bare en ganske mye lysere variant. Håper alle har hatt en fin påskeferie!  ♥

- Heidi 


kommentarer: 13#mycalvins

 • Skrevet 21.03.2016
 • Klokken 10:07

God formiddag dere! På lørdag var jeg jo som kjent i Sverige, og kjøpte i den anledning litt nytt undertøy. Har lenge ønsket meg Calvin Klein, og siden det er veldig mye billigere i Sverige enn i Norge, er det lurt å kjøpe det der. Jeg kjøpte mine sett på Sport Shopen på Charlottenberg kjøpesenter. Utvalget der var veldig stort. De hadde alle tre trusevariantene pluss bh i alle farger og størrelser. Som dere ser var det et hvitt sett og et grått sett som ble med hjem. 

Har bodd i de siden lørdag, så spørs om ikke dette blir de nye favorittene. Stilrent, fint og behagelig på en gang. Sistnevnte er driitviktig for meg. Er en grunn til at jeg typ alltid går i joggebukse. 

-Heidi 


kommentarer: 2Superstar

 • Skrevet 22.11.2015
 • Klokken 14:21God søndag folkens! Siden sist har jeg som vanlig gått til innkjøp av litt nytt. Er jo altfor flink til å bruke opp pengene mine når jeg får de. Over ser dere da et av mine nyeste innkjøp. Adidas superstar. Disse kjøpte jeg faktisk på finn, "brukt" av en fra stavanger. Med frakt og alt kom de på 700kr noe som er 200kr mindre enn det de koster i butikk. Skoene var helt ubrukte, og ble solgt grunnet feil størrelse. Som dere ser har jeg allerede brukt de masse, de er jo ganske skittene allerede. Vanligvis syns jeg det er finest når hvite sko forblir helt kritthvite, men disse syns jeg faktisk at er finest når de er litt godt brukt. 

Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid, og etter middag blir det kino. Noen som klarer å gjette hva jeg skal se? 

-Heidi 


kommentarer: 4If it's raining

 • Skrevet 12.10.2015
 • Klokken 18:03


Jakke fra Bitz and Bobz på Urban, sko fra Nike. 

Hey! På lørdag var jeg en tur på Jessheim med morfar og famen. Har lenge sett på denne jakka, og nå klarte jeg faktisk ikke å vente lenger. Nye sko ble det også. Har brukt de hver dag siden, drit gode! Skulle egt ta noen antrekksbilder med dette på, men finner ikke fjernkontrollen til kamera... Satser på å få tatt noen så snart den dukker opp igjen. Nå skal jeg straks av gårde til Spenst, og etter det blir det øvings til historieprøve! 

-Heidi 

 


kommentarer: 2Makeup Mekka

 • Skrevet 29.09.2015
 • Klokken 17:22
Cream contour palette HER


Anti shine premium face pack HER 


3 pack pro brushes HER

God ettermiddag folkens! Fikk en pakke i posten i stad fra Makeup Mekka. Bestilte litt sminke derifra forige uke en gang. De har et veldig stort salg der nå, så benyttet sjansen til å teste ut litt ny sminke. Har aldri prøvd contour cream før, så blir spennede å se om det funker bedre enn pudder. Har aldri brukt sminke fra Makeup Mekka før heller forsåvidt, så vet ikke så mye om kvaliteten desverre. Vet bare at den ene blending kosten jeg har derfra er veldig god. Er derfor vedldig spent på å se kvaliteten på produktene. Dersom contour kremen fungerer bra, tenkte jeg kanskje at jeg skulle lage et contour/highlight innlegg til dere, hvor jeg viser hvordan jeg legger contour og highlight, for å fremheve enkelte partier i ansiktet. Dersom det er ønskelig, skrik ut! 

-Heidi 

 


kommentarer: 0Makeup news

 • Skrevet 06.09.2015
 • Klokken 16:04
Urban Decay eyeshadow primer potion original 


MAC prep+prime highlighter light boost 


MAC lustre lipstick - Hug me 


MAC pro longwear concealer - NC20 

Hello! Nå er det en stund siden jeg har oppdatert dere. Det har egentlig kommet av at jeg ligget store deler av forige uke syk, og denne helge har i hovedsak gått til bursdagsfeireinger og dømming. Forige helg var jeg på dommersamling og begynte allerede da å bli syk, så ble ikke til noe blogging da heller. Livet mitt har med andre ord ikke vært så veldig interessant den siste uka, sett bort ifra bursdagsfeiringene da såklart. Jeg kom jo hjem fra klassetur på fredag for en drøy uke siden, og da hadde jeg motatt et par pakker, deriblandt fra kicks. Det jeg kjøpte ser dere over, men desverre har jeg allerede prestert å miste leppestiften, i bursdag på fredag. Det er sååå typisk meg, favoritt leppestiften og allting.. Jaja, du får lære til nestegang Heidi, ikke ha leppestiften i åpen jakkelomme.. Håper alle har hatt en flott uke! 

-Heidi 

 

 


kommentarer: 1Flamingo vans

 • Skrevet 05.08.2015
 • Klokken 12:13


Kjøpte disse crazy vansene på en vansbutikk her i Spania. Har sett dette designet på Urban i Norge tidligere, og det at de var oldschool og på tilbud gjorde de bare enda kulere! 

-Heidi 


kommentarer: 2Air

 • Skrevet 21.07.2015
 • Klokken 22:29
Hei alle! Nå er det lenge siden jeg har vært her inne. Det har egentlig ikke skjedd så mye i livet mitt siden sist. Jeg har jobbet helt fra sommerferien begynte, og har fortsatt en og en halv uke igjen. Mac laderen min har også takket for seg, og er nå sendt på reperasjon, og mac proen er sendt på service. Den er blitt driit treig, og er generelt ganske sliten. Jeg har derfor valgt å kjøpe meg en ny MacBook Air som er tenkt å skulle ha til mer hjemme bruk, og som ikke skal drasses så mye rundt. Den andre funker greit til skolepc, men med tanke på at jeg ikke veit hvor lenge den kommer til å holde, er det greit å kjøpe en til nå mens jeg faktisk har penger til det. Er dumt å stå der uten Mac og penger midt i eksamensperioden til våren. Som dere ser så har jeg begynt å bruke den allerede (den har til og med fått fine klattemerker på lokket), og jeg er stoorfornøyd med den allerede! Det er bare ganske uvant med en så lett mac. Proen er jo sikkert fire ganger så tung.. Nå skal jeg straks ta kvelden, begynner på jobb igjen klokka syv i morgen tidlig.. Har en del som jeg skal få vist dere, en del antrekk, en del innkjøp, osv.. Så følg med de nærmeste dagene, da skal jeg klare å være litt aktiv på bloggfronten! 

-Heidi 
kommentarer: 2Hype news

 • Skrevet 03.06.2015
 • Klokken 21:05


T-skjorte HER // Shorts HER 

Nå som det nærmer seg sommer, har jeg tatt meg friheten til å bestille meg litt sommertøy, før alt det fine blir utsolgt. Som jeg har nevnt 100 ganger her på bloggen, så er Hype mitt favorittmerke, og jeg fant meg selvfølgelig noe fint blandt «sommertøyet» som de har fått inn på junkyard. Jeg hentet pakken med klærne i dag, og er storførnøyd. Bestilte meg et par kjoler også, men den ene passet desverre ikke. Den andre får dere se senere! Regner med at jeg blir å bestille et sett til som er tilsvarende det settet over her, da det er perfekt for meg som elsker joggis over alt på jord, og som elsker mønster. Det er kult å skille seg ut, så lenge det er med stil! Oppfordrer alle til å ta turen innom Junkyard å sjekke ut sommerkolleksjonene, de har så mye fint. Også ønsker jeg alle en super onsdagskveld videre! 

- Heidi 


kommentarer: 2Makeup news

 • Skrevet 28.04.2015
 • Klokken 20:59

Hei folkens! Mamma var i Frankrike, Marokko og Italia i helgen, og fikk derfor kjøpt med noe ny sminke hjem fra Sephora. Har lenge ønsket meg Naked paletten fra Urban Decay, men har faktisk først fått meg til å kjøpe den nå. 

Fargene er utrolig fine, og det jeg liker best er at det er så mange «jordfarger». Har Naked 3 paletten fra før av, men den er så mye med rosa enn denne her. Alle brunnyansene i Naked 3 er litt rosa nyanset. Gleder meg masse til å få brukt denne neste gang jeg skal noe «spesielt». Kategorien spesielt vil da si fest, bursdag, og generelt alle settinger som ikke er hverdag/skolesettinger, for da går det som regel i joggis og kun hudsminke.. 

Benefit Benetint er en leppe og kinn stain, som da kan brukes på leppene for en helt matte rosefarge, eller i kinnene som en «blush/rouge». Jeg har hittil bare brukt den på leppene, og tenker at det er det jeg i hovedsak kommer til å bruke den til. Fargen er fantastisk fin og naturlig. Akkurat som jeg liker det! 

Benefit Gimme Brow er en øyenbrynsgelé med farge, og er faktisk den beste jeg har prøvd noen gang! Fargen legger seg kun på hårene og ikke huden, og man da får en illusjon av at man har flere og mørkere øyenbrynshår, noe jeg liker veldig godt! Dette gir også et veldig naturlig ressultat. 

Alle tre er jeg hittil veldig fornøyd med. De to nederste er allerede blitt favoritter, etter to dagers bruk. 

-Heidi 


kommentarer: 3Say hello to Natasha!

 • Skrevet 31.10.2014
 • Klokken 19:29Min nye fine Marc Jacobs Classic q Natasha bag ♥ So in love! 

Kjøpt på Me and my cousine på Strømmen! 

-Heidi


kommentarer: 0Birkenstock

 • Skrevet 21.09.2014
 • Klokken 20:09Kjøpt på Eurosko for 899kr. 


Hva syntes du om skoene? 


kommentarer: 2Just ordered!

 • Skrevet 08.09.2014
 • Klokken 21:20


God kveld folkens! Jeg tenkte bare at jeg skulle titte innom for å vise dere kveldens spontankjøp. Jeg har lenge tenkt på det å bestille meg denne tightsen, men jeg har ikke prioritert det før nå. Nå har det vært en stor kampanje på 2xu tightsene på xxl.no. De koster jo vanligvis 729kr, men var på kampanje til 599kr. Derfor fikk jeg endelig bestilt den nå i kveld! Dere finner tightsen HER.

Nå skal jeg nyte kvelden med en kopp med te og ei god bok. Ønsker alle en super kveld!  


kommentarer: 4Innkjøp fra Kristiansand

 • Skrevet 28.08.2014
 • Klokken 21:47

Genser fra Emmett Jeans. Co. Fra herreavdelingen på carlings, kr 199,-

T-skjorte fra herreavdelingen på carlings, 199kr. 


Singlet fra Carlings, 149kr. 

God kveld folkens! Håper alle har hatt en alletiders fin torsdag! 

Når jeg var i Oslo forige lørdag, fikk jeg ett gavekort på Carlings på 600kr, dette fordi at jeg handlet for over 2000kr der. Jeg kjøpte jo både levi's jakke og Levi's bukse, så det ble jo ganske dyrt. Gavekortet varer bare frem til 1. oktober, så derfor så brukte jeg det når jeg var i Kristiansant tidligere i uka. De hadde ganske mye kult på Carlings i Kristiansand, som de ikke hadde i Oslo, så da var det greit å få brukt det. Jeg har egentlig ikke tenkt til å shoppe noe særlig mer før jeg skal til Spania om ca en måned, og da er det jo mer eller mindre blitt 1. oktober allerede! Over her ser dere det jeg kjøpte, og jeg er veldig fornøyd med alt! Spesielt seingleten på nederste bilde. Den sitter utrolig kult på! Regner med at dere får se i et antrekk om ikke lenge!


Men over til noe annet! I morra reiser jeg på dommersamling i Fredrikstad, og skal være der frem til Søndag. Jeg vet ikke hvrdan det er med nett der, men jeg tar ihvertfall med kamera, og skal prøve å se om jeg får blogget litt! Ellers så ønsker jeg alle en superfin helg ♥ 

Følg meg gjerne på instagram for updates fra Fredrikstad! heidiolsen97 


kommentarer: 6Innkjøp fra Sverige

 • Skrevet 04.08.2014
 • Klokken 20:30

Proteinpulver (499kr) og gojibær (199kr) kjøpt på bodypower. 


Proteinbarer fra multipower (299kr) og proteinpannekaker fra proteinfabrikken (129kr), begge kjøpt på bodypower 


Blender med proteinshakere, proteinshakere og multipower barer med kokkossmak. Alt dette fikk jeg med på kjøpet da jeg handlet på bodypower. Blenderen fikk jeg med fordi jeg handla for mer enn 2000kr. 

Sukrin gold (89kr) og pukka te (42kr stk) fra helsekosten 


Litt godteri osv fra godteributikken og matbutikken ♥♥


Tights fra better bodies (799kr) kjøpt på bodypower, og t-skjorte fra nike (249kr), kjøpt på en sportsoutlet på Norby senteret. 


Singlet fra better bodies (449kr) kjøpt på bodypower, og caps fra new era (149kr). 

God kveld folkens! Nå har jeg kommet fram i Flekkefjord etter en evig lang biltur! Det skal bli godt med en uke her på sørlandet, før rutinene virkelig slår inn til uka igjen. Jeg må bare få beklage for at det blir så ensformige innlegg på bloggen nå om dagen. Er en evighet siden sist jeg postet et bilde av meg selv, men jeg kan garantere dere at jeg skal få tatt masse fine bilder til dere på den uka jeg skal være her nede! Nå skal jeg kaste meg ut på en løpetur i kveldssolen. Kjenner det trengs etter å ha sittet i ro i hele dag! Jeg ønsker dere alle en super kveld videre ♥


kommentarer: 4Papegøye skjorta

 • Skrevet 22.07.2014
 • Klokken 20:46
Aloha! Håper alle har hatt en fin tirsdag! Jeg kom hjem fra trening for snart to timer siden, og var innom kiosken på auli for å hente pakken min fra Junkyard på vei hjem. Pakken inneholdt to plagg jeg bestilte på søndag. Det ene er den t-skjorta dere ser på bildene over her. Nemlig enda en Hype t-skjorte. Jeg ELSKER det merket. Hype har så utrolig mye kult, og så mye som du ikke finner maken til hos andre merker eller i andre butikker. T-skjorta er driitkul på. Den er ganske oversized, da jeg valgte å bestille den sånn. Jeg har den i str XXL, som er den største størrelsen. Og jeg mener da at den er heelt perfekt i størrelsen. Skoene på bilde over er som dere ser converse, som jeg kjøpte når jeg var i Spania. Jeg gleder meg massemasse til å få brukt denne t-skjorta sammen med et par mørke/svarte tettsittende jeans og converse! 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med......rydding, og kanskje litt netflix hvis jeg rekker! Jeg må også bare beklage at bloggingen nå om dagen blir litt ensformig. Det går liksom bare i innkjøp, treningsinnlegg, antrekk og matinnlegg, Jeg har på en måte ingen hverdag å skrive om nå om dagen. Det går bare i jobb og trening. Jeg lover at når jeg får ferie om en og en halv uke, skal det bli mange fine bilder fra jeg skal til Sverige, og Flekkefjord. Can't wait! 

Hva syntes du om t-skjorta? 

Skal du på noen spesiell ferie? 
 


kommentarer: 0Zara woman

 • Skrevet 15.07.2014
 • Klokken 21:11Hey folkens! Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter ukas første treningsøkt! Jeg gjennomførte faktisk intervallene mine, og de var ikke så ille som jeg hadde trodd! I dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle vise dere den jakka jeg kjøpte i Spania, men som jeg glemte å vise på videoen. Det er da denne standard vaffeljakka fra Zara, og i Spania var den ganske mye billigere enn i Norge. Jeg betalte ca 500kr for den, noe som er typ 300kr mindre enn Norge. 


Regner med at denne kommer til å bli mye brukt til høsten! Nå skal jeg nyte resten av kvelden med en episode med desperate houswifes, også er det opp på jobb igjen i morra! Ha en supper kveld peepz! ♥

Hva syntes du om jakka? 


kommentarer: 8Innkjøp: Hype, Dead Lovers, Pukka

 • Skrevet 18.06.2014
 • Klokken 19:27

Kjole fra Dead Lovers(Bestilt på nelly.com) // "Hodeskalle" fra Kremmerhuset // "Robot" fra Søstrene Grene // Parfyme fra Moods of Norway (Pappa kjøpt på tax free) 

T-skjorte fra Hype (bestilt på junkyard.no) // Te fra Pukka (bestilt på blush.no) // Concealer fra MAC

Te fra Pukka (bestilt fra blush.no) // Øyenbrynsblyant fra Chanel (pappa kjøpte på tax free) 

Hey peeps! Long time no see! 

Da er det jo typisk mei å starte med et innkjøps innlegg. Hehe.. Jeg har faktisk vært ute og tatt noen bilder med den nye kjolen, men syntes på en måte at det MÅ vises fram som innkjøp før jeg kan vise den på antrekk.. Bare sånn jeg føler det. Over her ser dere da mine aller siste innkjøp. Reiser til Spania på mandag, så planen er å ikke kjøpe noe mer før da. Regner med at det blir brukt litt penger på tax free osv. 

Utenom dette så har den siste tiden gått til masse forskjellig.. Jeg har vært på Miley konsert, jeg har vært i Liseberg, Jeg har klipt meg og glansvaska ombreen min, hatt masse fri fra skolen, trent maasse, sett en hel sesong av Frustrerte Fruer (har fått amerikansk netflix vett), Lest nesten halve første boka i Fifty shades of grey, og ikke minst så har jeg tæna som faen! Nå er det bare skoledagen i morgen igjen, også er det offisielt Sommerferie! Nå skal kvelden kun gå til en løpetur i finværet, og enda en episode med frustrerte fruer før jeg legger meg (dette blir dagens tredje..heh). Ha en super kveld folkenz! 


kommentarer: 17Love

 • Skrevet 02.05.2014
 • Klokken 16:02

         God ettermiddag folkens! I dag har dagen stort sett blitt tilbrakt på strømmen storsenter, og jeg fikk i den anledningen kjøpt meg nytt proteinpulver, ny shaker og Pukka te (eller mamma og pappa fikk kjøpt), jeg er jo blakk.. Alt over her, bortsett fra sjokoladen er ting som stort sett har stått på handlelisten en stund, men som jeg aldri prioriterer å kjøpe meg. Nå er det hvertfall i hus, og det frister å dra på trening som aldri før! Og det er akkurat det jeg skal! Jeg skal bare få postet dette innlegget, skifte og bromme av gårde til Studio! Håper alle har en suuper dag videre! ♥


kommentarer: 2summer news

 • Skrevet 23.04.2014
 • Klokken 16:05

 


Bikini og krans fra bikbok 


Bikini og brillesnor fra bikbok// "nett" fra TGR 


"Maxi skjørt" i både sort og grå, begge fra bikbok// Samme kransen som på første bildet 


Hettegenser fra Obey, bestilt på junkyard. Tror desverre at de er utsolgt for den akkurat nå... 

Aloha! Over her har jeg postet noen bilder av det jeg har kjøpt meg i det siste, som jeg ikke har vist dere (bortsett fra genseren). Det går stort sett i sommer/vår klær, som dere ser. Det er så utrolig mye fint og kult i butikkene. Jeg har faktisk funnet overaskende mye fint på bikbok, selv om bikbok stort sett har veldig "søte" klær i pastell farger, og generelt veldig basice plagg. Jeg har lagt min kjærlighet på langskjørt, og har derfor gått til innkjøp av to nye. Det svarte langskjørtet jeg har fra før av begynner å bli litt utbrukt, og har desverre krympet en del i vask... Det var derfor på tide med et nytt. Jeg har også fått kjøpt meg kamerastativ, så forhåpentigvis så blir det en del fine outfit bilder nå ot sommeren. Merker at jeg er litt lei av å ble gjennom bloggen min og bare finne innlegg som dette... "Innspirasjonsinnlegg", innkjøpsinnlegg, matinnlegg og annet som ikke innkluderer trynet mitt på noen bilder... Trenger å se bilder av meg selv, skjønner dere... Har seriøst et behov ♥

Men nå skal jeg ikke bable mer! Alle får ha en super dag videre, så snakkes vi senere! 


kommentarer: 8To nye par

 • Skrevet 23.03.2014
 • Klokken 16:48

Hei alle sammen! Som jeg fortalte dere tidligere, var jeg på Strømmen i går, og fikk kjøpt meg noe nytt. Deriblandt to nye par med sko. Det ene paret ble litt inpulskjøpt, i og med at jeg egentlig skulle kjøpe det i Spania til sommeren, men når jeg fant det på G sport, og med 20% rabatt, kjøpte jeg de like gjerne nå. 

Første paret jeg kjøpte meg var da et nytt par med Vans. Jeg hadde overhode ikke bruk for det, men jeg så de på nettsiden til Urban og syntes at de var sinsykt kule "Vans Van doren Era" finner dere HER! 

Det andre paret med sko jeg kjøpte, var det såkalte inpulskjøpet. Nemlig et splitter nytt par med Asics løpesko, som jeg har sett på ganske så lenge. De er så sinnsykt fine! 

Asics gel-noosa tri 9 HER

Jeg har fått testet de nye løpeskoene i dag, og de sitter som et skudd! Vansene skal brukes i morra, og jeg har allerede morgendagens antrekk med de skoene satt sammen i hodet mitt. Regner med at dere får sett antrekket i morra dere også!

Hva syntes du om skoene?   

 


kommentarer: 3Clubmaster

 • Skrevet 05.03.2014
 • Klokken 20:11

     

     

     

     

God kveld folkens! Onsdag allerede, snart helg ♥ Over her ser dere det som jeg gikk til innkjøp av i går, når jeg var på Jessheim med Lene. Nemlig et splitter nytt par med Ray Ban solbriller. Fra før har jeg Aviator (pilotbriller) og denne gangen var det et sort par med clubmasters som fikk bli med hjem. Selv så syntes jeg at dette er en av de fineste modellene til Ray Ban, og jeg har ønsket meg dem utrolig lenge. Det var derfor veldig greit å endelig ha penger til å kjøpe meg de! Jeg kjøpte de på Interoptikk på Jessheim, og der kostet de 1325 kr. 

Hva syntes du om brillene? 

Ha en super kveld videre folkens! 

 


kommentarer: 12Foundation fra Nilens jord

 • Skrevet 10.02.2014
 • Klokken 19:01
God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en super mandag så langt. Dagen min har stort sett gått til å øve til spansk fremføring. Allikevel så tok jeg nå en pause fra spansken, for å vise dere en ny foundation som jeg har testet i en ukes tid nå. Foundation er fra Nilens Jord, og jeg kjøpte den på flyplassen før jeg dro til Alta. Det jeg liker veldig godt med foundation er at den er veldig lett å blende ut. Den kan esten virke litt tykk når du pumper den ut av flasken, men når du smører den på huden, er den nesten som sånn foundation mousse, hvis noen vet hva det er? I tillegg så dekker den veldig bra og holder lenge. 


Prisen for en var heller ikke så værst. Tror jeg ga 219kr for den elns på flyplassen, så den koster sikkert 240kr elns i butikk. 


Nå skal jeg øve en halvtimes tid til på fremføring, og etter det så er det håndballtrening. Ha en super kveld videre folkens! 

Noen som har testet denne foundation før? 


kommentarer: 0Nyeste innkjøp

 • Skrevet 19.01.2014
 • Klokken 19:38


Lue fra Carhartt, kjøpt på urban ,199kr//  Denim skjorte fra Carlings i merket Emmett Company, 699kr Maske fra Ablegøy på jessheim (haha, skal brukes på fest), 49kr// Hettejakke fra herreavdelingen på HM, 199kr// Bukse fra Carlings i merket Now and Then, 499kr. 


Sort singlet fra herreavdelingen på HM, 49kr// Sminke fra The Balm: Time Balm Concealer HER, What´s your type mascara HER, Nude Tude paletten (Kalendergave, mehehehe) HER


Boomber jakke fra Cubus, 499 (men jeg fikk den på 30% avslag da. Heldig som jeg er ♥) // Real Tecniques blush brush HER // Ciaté neglelakk i fargen Serendipity (Fikk denne i Ciaté kalenderen på julaften ja.. Veeeery pretty) // Bare minerals matte foundation i fargen Meduim Beige HER// Smashbox Photo finish foundation primer, kjøpt på kicks. Tror den koster 249kr elns.. Fikk den i kallenderen av mamma og pappa, så prisen er jo egentlig hemmelig..hehehe.. Har siklet på denne i evigheter!

Ja, som dere ser over her så er da dette mine aller siste innkjøp. Eller mine innkjøp fra desember og januar, som jeg ikke har vist tidligere. Jeg kjøpte det meste på Jessheim på torsdag, men sminken og jakken er kjøpt i slutten av desember. Jeg er hittil veldig fornøyd med alt! Liker spesielt godt skjorten, det var kjærleik ved første blikk! 

Noe du likte? ♥

 


 


kommentarer: 3Platforms

 • Skrevet 09.01.2014
 • Klokken 19:14

                  

Heisann folkens! For et par uker tilbake så kjøpte jeg disse herlige skoene. Dette er platform converse, noe som jeg har ønsket meg utrolig lenge. Sålen er altså høyere enn sålen på vanlige converse, men allikevel ikke sånn skyhøye. Jeg syntes at skoene er utrolig kule, og ikke minst litt spesielle i forhold til andre converse. Som dere ser så er de allerede blitt brukt masse, og er allerede blitt litt skitne.. Det høre med til hvite converse..rett og slett! Jeg kjøpte skoene på Urban og jeg tror prisen var ca 900kr. 


Lik facebook siden min HER! 

                                                                                                          ♥♥♥                                                                                                                            


kommentarer: 4Design av:
Albiss.blogg.no