4 favoritter: leppeprodukter

 • Skrevet 30.07.2017
 • Klokken 17:36
Over ser dere mine favoritter når det kommer til leppeproudukter. Jeg er veldig fan av de to nude, som er ganske anonyme og naturlige i fargen, samtidig som at jeg har brukt MYE rød leppestift de siste månedene. Ruby Woo er virkelig en stor favoritt. Den er også helt matt, og holder helt sykt lenge. Ikke blir det rød leppestift over alt heller, da den ikke sverter av hvis man kommer borti den. Virkelig et stort pluss! Istanbul fra NYX er også den perfekte rosa fargen til meg, da den ikke er for lys. De blir mye brukt alle sammen! 

Hvilke leppeprodukter er deres favoritter? 

- Heidi 
 


kommentarer: 2Summer favs

 • Skrevet 13.06.2016
 • Klokken 16:41God ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en fin start på uka! Jeg har hatt eksamenstrekk i dag, og kom opp i breddeidrett. Ikke helt fornøyd med det, men det er greit allikavel. Dagen i dag har for det meste gått til litt eksamensforberedelser, noen timer på solsenga og litt netflix. Viktig å unne seg litt avslapping når man ikke er heelt fornøyd med eksamenstrekket.(Selv om det er det man kan minst, man burde lese mest på, hahah). Resten av kvelden skal gå til eksamenslesing før hele dagen i morra går til jobbing med det praktiske. 

Men over til det innlegget egentlig handler om, mine sommerfavoritter. Om sommeren bruker jeg minimalt med sminke, men det jeg bruker er mineralfoundation, mascara, litt farge på brynene og solpudder. Samt carmex og noe annet jeg kan bruke på leppene med en litt naturlig farge. Øyenbrynsfarge blir også mye brukt da jeg naturlig er blond og mine bryn derfor blir ganske bleket i sola. Neglelakk er en favoritt da jeg går i sandaler hele sommeren, og solbriller sier vel seg selv at kommer godt med i sola! 

Nå blir det lesing i noen timer, så snakkes vi i kveld med antrekket fra lørdagen! 

- Heidi 

 


kommentarer: 6Favoritter: Foundation

 • Skrevet 05.01.2016
 • Klokken 18:51


God kveld folkens! Tenkte jeg skulle ha en liten "foundation guide" for dere, hvor jeg da tar for meg mine tre desidert favoritter. Foundation kan ofte være litt vanskelig, så håper dette er noe som faller i god jord hos dere lesere! 


Den første jeg skal ta for meg er Inglot YSM foundation i fargen 50. Dette er min nyeste i "samlingen" min, og den er allerede blitt en favoritt. Den er lett på huden, samtidig som at den dekker veldig bra. Det er ikke noen full coverage foundation etter min mening, men den fungerer veldig fint til hverdags. Den holder også lenge, og den er veldig lett å blende ut, noe jeg ofte syns at kan være litt vanskelig med mange andre foundationer. Jeg syns at jeg trenger veldig lite produkt for å få et fint resultat, noe som også er bra, da foundationen da holder lenger før den blir tom. Prisen på den er heller ikke så stiv, den koster 200kr, noe som etter min mening er en helt ok pris på en foundation. Denne får du kjøpt på Inglot sine butikker, det er en i Oslo, i Bogstadveien, også er det en på Strømmen storsenter hvertfall. Mulig de er å finne ellers i landet også! Dersom du ikke har en butikk i nærheten, kan den bestilles på Inglot sin nettbutikk HER


Den neste foundationen jeg skal snakke om er MAC pro longwear foundation NC25. Dette er også en klar favoritt. For dere som så min 2015 favoritter(link) video så vet dere sikkert at jeg også er frelst av concealeren i denne serien. Denne foundationen er litt mer full coverage, og litt tyngre på huden. Allikevel er den ikke spesielt tykk, og du føler ikke at huden ikke får puste. Denne er litt leiere å blende ut enn Inglot YSM, men den er absolutt en god foundation denne også! Denne bruker jeg ofte hvis jeg skal ut på fest, eller andre ting som fører til at jeg legger litt mer sminke enn vanlig. Prisen her er litt stivere, tror den koster ca. 280kr. Denne får du kjøpt på alle MAC butikker, og de har den også på Kick.no HER


Den siste foundationen er den velkjente Bare Minerals original foundation. Dette er da en pudderfoundation. Denne er veldig lett på huden, og dekker godt til hverdagsbruk. Denne bruker jeg mye når jeg ikke har så mye urenheter i ansiktet, da dekkevnen ikke er helt den samme som med flytende. Allikevel gir den et jevnt og fint resultat, og den holder lenge. Denne er også relativt drøy i bruk, noe jeg syns er veldig viktig, da prisen på denne i overkant høy. Jeg pleier å bytte på mellom medium beige og medium tan, alt ettersom hvor brun jeg er. Denne får du kjøpt på blandt annet Coverbrands HER

Dette er da mine foundation favoritter. Jeg er veldig glad i disse, og dette er favoritter jeg kommer til å gå til innkjøp av gang etter gang. 

Nå skal jeg etterhvert av gårde på min første håndballtrening siden typ oktober, så dette blir spennende. Ikke at jeg får spilt så mye, men får kastet litt ball om ikke annet! Ønsker alle en fin kveld! 

-Hva er din foundation favoritt? 

-Heidi 

kommentarer: 0Five favorittes: Lipsticks

 • Skrevet 26.11.2015
 • Klokken 10:26


Hei alle sammen! Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er veldig glad i leppestiftene fra MAC. jeg eier faktisk hele 10 stk av de, noe som i min omgangskrets er ganske mye. Jeg har valgt ut mine fem topp favoritter, som jeg er veldig glad i, de fire lengst til høyre er også de 4 siste jeg kjøpte. Dere ser jo ganske tydelig hvilke av de jeg har brukt mest. Den som har vært favoritten, helt siden jeg kjøpte den faktisk, er Hug me. Den er kjempe fin til hverdagsbruk, og den legger seg veldig fint. I tillegg er fargen utrolig fin! Den er snart tom som dere ser, og den er ikke mer enn 3 måneder gammel, har brukt denne ganske mye. Syrup er også snart tom som dere ser. Denne er egt ganske lik Hug me, men den er noe mer rosatonet. Må få bestilt litt påfyll av de to favorittene der. Plumful er veldig fin dersom jeg vil "pynte" meg litt ekstra, eller gjøre litt mer ut av leppene mine. Det samme gjelder Diva som er veldig typ vinrød litt bruntonet leppestift. Velvet teddy er mitt nyeste tilskudd i samlingen, selveste Kylie Jenner lipsticken. Den bruker jeg når jeg ønsker å se ut som hu, lol ♥ Både Plumful, Velvet teddy og Diva er matte lipsticks, mens Syrup og Hug me er lustre. Personlig liker jeg lustre leppestiftene best, da jeg ofte syns de matte blir litt tørre etterhvert. 

Fortell meg gjerne hvilke MAC leppestifter som er dine favoritter, jeg ønsker gjerne å teste ut flere flotte farger! For øyeblikket er det Stone som står øverst på ønskelisten! 

-Heidi 


kommentarer: 6Watches

 • Skrevet 19.04.2015
 • Klokken 13:18God formiddag folkens! Det siste året har jeg hatt en «greie» for fine klokker, og på ett og et halvt år har jeg gått fra å ha null, til å ha tre. Alle tre er veldig fine på forskjellige måter, og passer til det meste. Den som blir mest brukt er helt klart Daniel wellington, mens mbmj er veldig fin hvis jeg skal pynte meg litt ekstra. Klokker er hvertfall etter min menig noe av det fineste tilbehøret man finner! 

Nå skal jeg avgårde på håndballkamp. Og i kveld er det mulig at innkjøpene fra Spania kommer, så det er bare å følge med! Ønsker alle en super søndag! 

-Heidi 


kommentarer: 2Favoritter: Rayban briller

 • Skrevet 05.11.2014
 • Klokken 18:43


God onsdag alle sammen! Jeg tenkte at jeg skulle begynne med en ny greie her på bloggen, hvor jeg hver tirsdag skal vise dere mine "favoritter", eller altså litt ting jeg eier som jeg kanskje ikke har vist frem så nøye tidligere. Det kan være klær, sko, tilbehør eller sminke, alt etter hva jeg føler for. Jeg skulle egentlig ha postet dette innlegget i går, men jeg sov 4 timer  stedet.. Trenger skjønnhetssøvnen min. Hvertfall så starter jeg da denne uka med å vise mine Rayban briller. Jeg har hele tre par, og alle parrene blir masse brukt, uansett årstid. Så lenge det er sol, bruker jeg solbriller. 


Modellene jeg har er Club Master, Aviator og Round Metal 

Min store favoritt er Round Metal, selv om dette ikke er det paret som blir mest brukt. Det er nok Club Master som blir aller mest brukt! 

Hva er dine favorittbriller? 

Hva ønsker dere å se neste uke? 

-Heidi 


kommentarer: 2Design av:
Albiss.blogg.no
hits