Moodboard

 • Skrevet 09.07.2017
 • Klokken 22:40


Etter nok en flott dag har jeg endelig landet i stolen på terrassen med en breezer og Lord of the rings på skjermen. Jeg har også bladd igjennom weheartit på leting etter litt inspirasjon, noe jeg alltid finner der. Jeg er egentlig veldig kresen på bilder som jeg finner der. Syns stort sett det meste er svært lite inspirerende. Typ f.eks. bildene av tynne veltrente jenter i Calvin klein bh og boyfriend jeans, eller alle pannekakene med nutella. For det første syns jeg ikke at mennesker skal være inspirasjon på bakgrunn av hvordan de ser ut, hvor mye sminke de bruker, eller hvor tynne de er. Om de har en spesielt kul klesstil, eller er godt trente og fronter en sunn livsstil blir det noe annet for meg. Men jenter som poserer i Nike pro shorts og sportsbh i speilet på jenterommet er ikke inspirerende for meg. Heller ikke jenter med Calvin Klein truse og boyfriend Jeans. Misforstå meg rett, jeg og bruker Calvin Klein, men jeg syns ikke at jeg er inspirerende på grunn av det. 

Men over til det jeg syns er inspirerende da, i og med at det egentlig var det dette innlegget skulle handle om. Jeg syns at bilder som er direkte knyttet til unike opplevelser, eller bilder som vekker bestemte følelser er interessante. Det samme med naturlige hverdagslige ting som blir vinklet på en kul og fin måte. Bare som de sitronene over. De er jo bare sitroner, men samtidig får bildet de til å se ut som så mye mer. Jeg liker også enkle bilder av ting som f.eks. sprukne vegger eller et oppbrukt piano, bilder som viser at gjenstanden (eller veggen om du vil) har en historie. Humor er og gøy, og jeg flirer litt for meg selv når jeg finner bilder av artige påfunn; sånn som bildet av Tea-shirten over her. Ja, vel, uansett: Jeg er kritisk til hva som inspirerer meg. Jeg ønsker at jeg kan gå igjennom feeden min og drømme meg bort. Drømme meg bort i opplevelser, morsomme bilder og bilder av enkle ting, fremfor å se på alle chicksa med nike pro shorts og six pack. Det får nemlig ikke meg til å føle meg bra. 

Og med det sier jeg takk for nå og god natt. Snakkes i morra ♥

- Heidi 


kommentarer: 4Lets talk interior

 • Skrevet 02.03.2017
 • Klokken 21:35God kveld folkens! Håper alle har hatt en fin torsdag! Som jeg nevnte sånn smått her om dagen skal jeg flytte om et par måneder, og interessen for interiør er derfor litt større enn vanlig. Jeg elsker jo å dille og dalle og møblere, så jeg gleder meg utrolig mye, og kikker mye på bilder som de over om dagen. Elsker at det er litt minimalistisk, men at det er preget av litt freshe farger, planter og lys. Skikkelig jentete skal det være, og det skal gjenspeile meg som person.Det syns jeg at er viktig. Det skal ha sitt egne unike preg. Fler enn meg som elsker interiør? 

Sånn ellers har dagen gått til barnehagepraksis. Har faktisk siste dagen min der i morra, før langhelg. Planen i dag var jo egentlig å være flink til å ta litt bilder i dagslyset når jeg kom hjem, men har vært helt dau siden jeg ankom hybelen... Har fått lagd meg fiskegrateng, og begynner egentlig å bli litt småsyk.. Tenker jeg skal ta tidlig kvelden og håpe på at dette kun er noe jeg kjenner litt på i dag og at det har gått over til i morra! Ønsker alle en fin kveld videre! 

- Heidi 

 


kommentarer: 2Interiør inspirasjon

 • Skrevet 09.06.2016
 • Klokken 11:18God morgen folkens! For øyeblikket sitter jeg på skolen og jobber med foredraget mitt til eksamen i morra. 

I og med at jeg nå ha fått hybel så har jeg også kikket en del på interiør til rommet som blir mitt. Jeg syns at gult er utrolig kult, hehe. Jeg elsker jo farger og syns at det er veldig stilig med en del farger i interiøret, så når jeg først flytter hjemmefra så gleder jeg meg skikkelig til å innrede litt sånn som jeg vil. Jeg gleder meg til å vise dere hvordan det blir når det er ferdig! 

- Heidi 


kommentarer: 8Current mood

 • Skrevet 24.05.2016
 • Klokken 22:16


Summermood

 

Heidi Årstad Olsen on Weheartit 

 

-Heidi 


kommentarer: 4Moodboard

 • Skrevet 02.03.2015
 • Klokken 21:51
♦♦♦

Følg meg på weheartit: Heidi Årstad Olsen 

-Heidi 


kommentarer: 0Home inspiration

 • Skrevet 01.02.2015
 • Klokken 14:35


Duftputer HER // Krakk HER // Pute HER // Seng HER// Bokser HER// Hodeskalle HER 


Skål HER // Kurv HER // Ananas HER // Pute HER // Lampe HER// Vinger HER

 

Hei alle sammen! Som jeg nevnte i forige innlegg, så driver jeg å pusser opp rommet mitt, og i den anledning så har jeg brukt en del tid på å se på litt interiør. Alt over her er ting som har falt vedig i smak hos meg, og en del av det blir jeg no å klikke hjem. 

Noe du likte?

- Heidi 

 


kommentarer: 4Nothing really matters

 • Skrevet 18.01.2015
 • Klokken 23:17

 

 


//Reisesyk, trist, umotivert, motivert, inspirert, sjokolade- og kaffeelsker, kinder//

- Heidi 


kommentarer: 8Drømmer meg bort

 • Skrevet 07.10.2014
 • Klokken 19:32


God ettermiddag folkens! I dag har egentlig dagen i store trekk gått til avslappning... Skulle egentlig ha vært å kjørt en økt på rygg og triceps i dag, menjeg flyttet den til i morra, da jeg er heelt ødelagt i bena i dag etter gårsdagens benøkt... Og da mener jeg skikkelig støl.. Bruker et kvarter ned trappa...I og med at jeg ikke har fått tatt noen særlige bilder i dag, slenger jeg med noen av min "favorittbilder" fra Weheartit. Jeg bor litt der inne...heh.. 

Nå må jeg rydde rommet mitt! Shit, skal på håndballtrening om en halvtime, noe som betyr dårlig tid.... Snakkes seinere guys! 

 


kommentarer: 2Daily dose

 • Skrevet 27.08.2014
 • Klokken 15:42


God ettermiddag? Folkens! Jeg har hatt fri fra skolen i dag, og dagen har derfor stort sett gått til å trene, slappe av med criminal minds, og klikke meg rundt på weheartit. I den anledning har jeg jo funnet veldig mange inspirerende bilder, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere! Det gjør alltid godt med en liten dose inspirasjon i hverdagen, eller hva? Resten av dagen skal i hovedsak gå til å gjøre litt skolearbeid. Jeg har litt å ta igjen etter at jeg var i Kristiansand, og i kveld skal jeg på håndballtrening. Hvem vet, kanskje jeg rekker en tur i skogen med hunden også, før trening i kveld! Ha en super dag videre! 


kommentarer: 6Ida Andreassen

 • Skrevet 16.08.2014
 • Klokken 12:34

Hei alle fine! I det siste så har bloggen min vokst en del. Jeg har gått fra 30 lesere om dagen, til mellom 60-70 lesere om dagen, vel og merke de dagene jeg blogger. Selv om ikke det høres så mye ut, så er det jo antallet fordoblet. Jeg har også fått en del fine kommentarer i det siste, som jeg setter UTROLIG stor pris på. En som virkelig kommenterer mye, og da mener jeg nesten hvert eneste innlegg, er Ida. Hun er selv en utrolig flink og innspirerende blogger, med råkul klesstil, og kul holdning. Virkelig en blogg jeg anbefaler alle og ta turen innom! 


Virkelig en blogg som fortjener med oppmerksomhet! Dere finner bloggen hennes HER! 

Ønsker alle en suuperfin dag! Seinere i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere den lille klassiske tingen jeg kjøpte på jessheim i går! Så titt innom i ettermiddag! 

 


kommentarer: 4Søndagsinspo

 • Skrevet 03.08.2014
 • Klokken 22:09

Meg på weheartit de siste ukene ♥ Følg meg gjerne: Heidi Årstad Olsen God kveld folkens ♥

Jeg kom hjem fra Sverige for noen timer siden, og tenkte bare at jeg skulle oppdatere dere litt. Jeg har vært i Sverige på feriehuset til tante, onkel, fetteren og kusinen min siden fredag. Jeg jobba til to på fredag, og dro rett til Sverige når jeg kom hjem. Derfor fikk jeg ikke oppdatert dere. Ikke hadde jeg noe nett i Sverige heller, noe som var absolutt helt greit. Da fikk jeg mye mer tid sammen med familien. Jeg har som sagt kost meg masse med god mat, masse godteri og godt selskap. Jeg har faktisk gått opp et par kilo i vekt også på disse dagene, noe som virkelig er et tegn på at jeg har kost meg! 

Vi dro innom Norby senteret på vei hjem i dag, og der fikk jeg svidd av noen tusen. Tenkte jeg skulle spille inn en innkjøpsvideo av det jeg kjøpte før jeg reiser til Flekkefjord i morra tidlig. Jeg kjøpte faktisk bare treningstøy og mat/ kosttilskudd, så da vet dere litt om hvordan innkjøpsvideo det blir! Nå skal jeg rydde rommet og pakke om. Blir opp tidlig i morra for å reise av gårde! Ha en super kveld ♥


kommentarer: 8Typisk meg

 • Skrevet 30.06.2014
 • Klokken 22:44

♥Farger, Dverg schnauzer, mat♥

♥Vans, fantasy filmer, kors♥

♥Chris Hemsworth, trening, te♥

♥Aztec, solbriller, mexican skull♥

 

Følg meg gjerne på weheartit, hvor dere finner bilder som beskriver alt jeg liker på en biletlig måte! Heidi Årstad Olsen heter jeg på Weheartit! 


kommentarer: 0Wants: Bedroom

 • Skrevet 10.06.2014
 • Klokken 18:05


♥♥


kommentarer: 4Bedroom wall

 • Skrevet 30.03.2014
 • Klokken 00:42

 

  


//Weheartit 


kommentarer: 2Colorful

 • Skrevet 04.02.2014
 • Klokken 13:06


Dagens humør i bilder ♥

                                                              


kommentarer: 2Skrivebord og Iphone bakgrunner

 • Skrevet 05.01.2014
 • Klokken 15:03

PC og Mac♥
Min bakgrunn for øyeblikket! 


Den øverste er kun "treningsinspirasjon", mens de tre nederste er satt sammen av bilder som inspirerer meg. Tror jeg ble mest fornøyd med den nederste. 

Iphone♥

                      

                   

Hei alle sammen! I går så ble det ikke mye til blogging. Det ble en meget slapp dag hvor jeg sov lenge, spiste god frokost og god middag, trente gjorde jeg, handlet inn masse god og sunn mat som jeg skal ha til uka og ikke minst så så jeg på idrettsgallaen og masse gossip girl. Uansett så fikk jeg synt inspirasjonskick på kvelden i går, tilbrakte nesten to timer på weheartit. Jeg bestemte meg derfor for å sette sammen noen skrivebordsbakrunner og noen Iphone bakgrunner. Jeg ble faktisk utrolig fornøyd. Jeg syntes at mange av de ble utrolig fine. Jeg håper selvfølgelig at de falt i smak hos dere også! Kommenter gjerne dersom dere bruker noen av de. ♥

Hva syntes du om bakgrunnene? 


Lik facebook siden min HER! 

 

 


kommentarer: 5Design av:
Albiss.blogg.no
hits