DIY: Gult speil

  • Skrevet 05.08.2016
  • Klokken 12:15DIY: Yellow mirror 


 

God morgen folkens! Som overskriften forteller skal jeg nå vise dere hvordan dere kan lage deres eget gule speil, som ikke er likt noen andres. Kanskje ikke den mest avanserte DIYen, men jeg tenkte jo at jeg skulle vise dere det ferdige ressultatet uansett, så hvorfor ikke bare vise hele prosessen? 

Det første dere trenger er et speil. Jeg kjøpte mitt på IKEA, i forbindelse med at jeg faktisk leita etter et gult ett. Ikke så overaskende så hade de ingen gule speil på IKEA som var slik jeg leitet etter. I hybelen min er det ikke lov å spikre opp eller skru fast noe i veggen, og derfor trengte jeg et som var relativt stort som jeg kunne ha stående på pulten min. Et GULT et. Jeg kom derfor til å tenke på at jeg kunne male det. Malingen er akrylmaling kjøpt på Claes Ollson, det samme med penselen og maskeringsteipen. 

  1. Første bud er jo å maskere hele speilet. Man vil jo helst ikke ha selve speilet fullt av gulmaling, derfor er maskeringsjobben den viktigste. Den MÅ gjøres nøye! 
  2. Etter dette er det å plassere speilet på noe papp av noe slag, eller en søplesekk for eksempel. Deretter er det bare å male i vei. Jeg kjørte på med to strøk, da jeg ville ha fargen veldig klar. Bildet over er 1 strøk, så som dere ser så blir også et strøk ganske bra.

Under ser dere bilde av det ferdige ressultatet! 
Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med ressultatet! Syns det ble driitkult, så nå trenger jeg bare å finne en plass å sette det på pulten min! 

Når det kommer til dagen i dag så skal jeg nå gå i gang med å sminke meg, før turen bærer ned i byen for å spise lunsj med Hedda. Hun er i byen sammen med foreldrene sine, og det var derfor en helt konge mulighet til å møtes! Tenker også at jeg skal prøve å få laget en "roomtour" / "Appartment tour" senere i dag, som da antagelig kommer ut i løpet av de nærmeste dagene! 

- Heidi 


kommentarer: 5DIY: Print your t-shirt

  • Skrevet 25.01.2014
  • Klokken 11:20Heisann folkens! I denne DIY'en så tenkte jeg at jeg skulle forklare dere hvordan dere kan sette på et eget bestemt trykk på en topp eller t-shorte. Først og fremst så trenger du en pakke med ark som er som denne. Jeg kjøpte min på Clas Olson for 129kr, og denne er kun for mørke tekstiler. Det finnes to forskjellige pakker, så det er viktig å se til at du velger riktig. Du trenger også en helt vanlig basik enfarget t-shorte, genser eller singlet. Etter at du har gjort dette så velger du det bildet du ønsker å ha, og skriver det ut på et av arkene. Når du skriver ut, er det viktig at det er den siden av arket uten den "streken" som er opp, altså den siden som er helt hvit er den siden som trykket skal på. Mine ble seendes sånn ut: 


Etter at du har skrevet ut, så klipper du til sånn at det kun er motivet du skal ha som blir strøket på. 

Når du da er klar til å stryke trykket på t-shorten så skrur du strykejernet på full varme, og uten damp. Du legger et brettet putevar oppå et hardt underlag. (Ikke glassplate eller STRYKEBRETT) Deretter så legger du ten tekstilen som printet skal strykes på over putevaret. Pass på at stoffet er helt rett der du skal stryke på trykket. Plasser trykket der du vil ha det, og legg strykepapiret over. Etter dette så stryker du på trykket med den beskrivelsen som førlger med pakken med ark. Det står en ganske detaljert forklaring der.
Her ser dere resultatet! Jeg ble faktisk veldig fornøyd med ressultatet, og vanskelig var det heller ikke! Det står nøye beskrevet hvordan du skal vaske trøyen etterpå i bruksanvisningen som førlger med! 

Selv så syntes jeg at DIY er ganske gøy. Jeg liker å teste ut nye ting, og det finnes jo utrolig mange kule DIY's der ute! Jeg vet ikke hva dere syntes om dette? Er dette noe dere ønsker å se mer av på bloggen? Svar meg gjerne i kommentarfeltet dersom du har noen meninger rundt dette, og evt ideer til neste prosjekt! 


Lik facebook siden min HER! 
   

 


kommentarer: 6Design av:
Albiss.blogg.no
hits