Praksis

 • Skrevet 29.10.2017
 • Klokken 23:29

Hei alle! Nå er det blitt noen måneder siden sist jeg ga lyd fra meg her inne. Det er nå egentlig sånn det har blitt, at jeg kun skriver når jeg har tida til det, og at det som oftest er i forbindelse med noe som jeg ønsker å ha skrevet om så jeg kan se tilbake på det. 

Om dagen er jeg i Ulsteinvik i praksis, og har vært her i 5 uker allerede. Faktisk så har jeg bare 2 uker igjen før det bærer tilbake til Trondheim. Da det ikke er lange turen inn til Ålesund fra Ulsteinvik har det blitt hele 3 helger der. Der har jeg besøkt bestbud nr.1, samt at jeg har fått besøk av mamma nå i helgen, og at min sambo/bestevenninne i Trondheim kom til Ålesund forrige helg. Da det har blitt noen dager i Ålesund de siste ukene har jeg jo også fått sett en del. Deriblant så har jeg gått trappene opp til fjellstua, jeg har gått til Sukkertoppen og vært i Atlanterhavsparken. I tillegg har jeg vært på konsert med Arif og Unge Ferrari på Terminalen og testet ut Burger King Ålesund hele 2 ganger. Jeg har vært på vorsspill på Moa og gått 1,3 km fra bussholdeplassen til vorset på egenhånd. Jeg har tatt hurtigbåt for første gang i livet mitt, og da hele 7 ganger de siste 5 ukene. Jeg har sett Alnes fyr og ikke minst fyret på Brosundet. Jeg har vært på hyttetur i Skodje med ei venninne av mamma og familien, spist krabbeklør og drukket hvitvin.

Jeg har rett og slett kost meg så masse de siste ukene! Praksis er topp, Ålesund er topp og Ulsteinvik er ikke fullt så topp, men flott likevel! 

Har man sett Sunnmøre, forelsker man seg i Sunnmøre. Jeg har aldri sett så fint landskap med både fjell, sjø, fjord, dal, øy, vær og vind. Hit skal jeg tilbake! 

 

- Heidi 


kommentarer: 0Mine studenttips/erfaringer

 • Skrevet 01.08.2017
 • Klokken 21:30

Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle dele noen tips og erfaringer med dere etter å ha bodd 50 mil hjemmefra i et år, og hatt mitt første år som skikkelig student. Et slikt innlegg kommer derfor nå. Dette innlegget tar da utgangspunkt i det å bo for seg selv på studentlån, samt noen erfaringer knyttet opp mot det å studere.  

 

1. Økonomi  

Når det kommer til økonomi vil dere nok gjøre dere noen erfaringer den første tiden dere bor hjemmefra. Jeg merka for det første hvor mye jeg trengte å bruke penger på som jeg ikke hadde tenkt så mye over at faktisk koster penger. Selv har jeg nå levd etter budsjett siden januar. Dette på bakgrunn av at pengene fløy på høstsemesteret, og det helt uten at jeg hadde kontroll over hva det ble brukt til. Budsjett blir derfor nå satt opp, og regnskap ført. Jeg har jo valgt å være veldig streng, så hos meg skal alt føres opp fortløpende, og da mener jeg ALT jeg bruker penger, hver bidige gang jeg drar kortet. Dette fungerer veldig fint for meg og er noe jeg kommer til å fortsette med videre.

Budsjettet jeg setter opp har en post for mat, en post for bolig, en for annet og en for klær/sminke. Innenfor annet går alt som øl ute, godteri, og generelt alt mulig som omhandler sosiale ting og hygge. Den posten for klær/sminke er ikke på veldig mange kronene, men er der mer fordi at dersom jeg har noen hundre kroner til rådighet til å bruke på sånne ting (sminke er jo nødvendig å kjøpe en gang i blant) så er det lettere å holde seg innenfor den bestemte summen. Til sammenligning er det vanskeligere å holde seg helt unna om jeg ikke har noe på denne posten, og beløpet i måneden på dette området blir da ofte større, på bakgrunn av at Heidi ikke klarer å la være. 

 

​2. Bosituasjon 

Når det kommer til bosituasjon kan det jo være vanskelig å skulle flytte sammen med noen det første året, da du antagelig ikke kjenner så mange. Selv flyttet jeg i en hybel gjennom SIT i Trondheim i august i fjor, da jeg ikke kjente så mange der oppe jeg heller. Jeg ble da samboer med ei jeg ikke kjente fra før, noe som fungerte greit. I Mai flyttet jeg igjen, og denne gangen sammen med to jenter fra studiet. Vi flyttet inn i en vesentlig større leilighet enn den jeg forlot, og jeg trives utrolig godt der jeg bor nå. Mitt tips er å ikke frykte å bo sammen med noen man ikke kjenner fra før. I veldig mange tilfeller blir det ikke noe problem. Det andre tipset mitt er at dere ikke bruker mer penger på leie enn nødvendig. Gjør noen søk i den aktuelle byen dere skal flytte til og se hva prisnivået vanligvis ligger på. Det kan ofte være fort gjort å finne seg en knallfin leilighet med en leie på mellom 6- og 7000 kroner kr, samtidig som at du kunne ha funnet en nesten vel så fin en (kanskje til og med litt større) til en tusenlapp mindre om det ikke er helt nybygd, f.eks. Det finnes masse bra boliger til en fear leiepris. Samtidig finnes det også utrolig mange ikke fult så kule leiligheter til en helt på jordet leiepris. Ta gode valg og orienter dere om hva som ligger ute før dere tar en avgjørelse. 12 000 kr i løpet av et år kan brukes til såå mye andre ting enn unødvendig betalt husleie. 

 

3. Bøker 

Når det kommer til bøker har jeg egentlig bare et tips til dere: KJØP BRUKT! Jeg har nesten kjøpt alle mine skolebøker brukt, og har spart mange mange tusen kroner på dette. Det finnes mange som selger skolebøker på både finn.no og Ibok.no, og om du studerer i en storby er sannsynligheten for at noen selger akkurat den boka du skal ha i akkurat den storbyen du befinner deg i relativt stor. Ofte er det elever som går trinnet over som nå skal selge sine bøker fra forrige skoleår. Jeg har allerede startet min bruktjakt og har fått handlet noen bøker allerede, de kan dere se under med den prisen jeg ga for de, samt prisen de koster nye. Ved skolestart i fjor var jeg også heldig og fikk kjøpt så godt som alle bøkene jeg trengte til hele året, brukt, for drøye 3000 kr. Nye ville de til sammen ha kostet over det dobbelte. 

Her kan dere se at jeg har spart omtrent 2120kr på å kjøpe disse bøkene brukt. Ikke alle er den nyeste utgaven(ingen av de er det faktisk), men ofte er det heller ikke den helt nyeste utgaven som står på pensumlistene. Spesielt om de nyeste utgavene er veldig nye. De eldre utgavene fungerer også som regel helt fint da det ofte kun er små justeringer hos de nyeste. 

 

4. Kosthold og mat: 

Det siste punktet jeg tenker å ta opp i dag omhandler mat. Når man bor aleine kan det være vanskelig å spise billig og samtidig sunt. Man spiser generelt mye billigere om man har et felles matbudsjett med noen andre, sammenlignet med om man bare er en. Jeg har selv erfart dette da jeg før bodde med eget matbudsjett, men nå har felles matbudsjett med mine to samboere.

 • Mitt tips er for det første å lage så mye som mulig av maten selv. Bak brød selv, og frys og lag middager fra bunnen av, gjerne to porsjoner så man har til dagen etterpå og.
 • Unngå å kjøpe inn brus og andre ting du har lyst på, og hold det heller til helgene. Om du bare er en person og er veldig glad i brus er det ikke sikkert at det blir billigere å kjøpe en 6pakk på tilbud, om det da blir 6 flasker på ei uke. Da er det billigere å kjøpe den ene flasken i helgen.
 • Planlegg uken med middager, og hva du ønsker å spise til de andre måltidene, skriv handleliste, og prøv å handle en gang i uken.
 • Kjøp inn store pakker kjøtt og frys i porsjonsposer. Dette gjør det lett å tine kun den mengden du trenger, samt at store poser ofte har billigere kilopris enn de mindre pakkene. 
 • Når vi snakker om kilopris: Sjekk alltid kiloprisen i butikken, den kan ofte vise at et produkt som ser dyrere ut pr. pakke egentlig er billigere når det kommer til mengden du får. 
 • Ikke kjøp for mye pålegg. Om du kun er en person kan du helt enkelt ikke ha et like stort utvalg av pålegg som en familie på fem. Du rekker faktisk ikke å spise opp alt før det blir dårlig. 
 • Meieriprodukter som melk, yoghurt og smør blir sjeldent dårlig på den dagen den er stemplet med "best før". Ofte kan jeg finne på å spise yoghurt en uke etter den "gikk ut på dato". Det samme gjelder egg. Det kan ofte stå flere uker etter.  

 

Dette var da de tipsene jeg hadde å dele denne gangen. Kommenter gjerne om du syns det var til hjelp, kanskje jeg klarer å snekre sammen en "del 2". Om det isåfall er noe konkret i forhold til det å studere dere lurer på, kommenter det under så skal jeg inkludere det i neste del. Nå erre kvelden på denna, etter å ha kjørt 2,5 time rundt (merk i Oslo sentrum) for å kjøpe bøker, etter 7,5 timer på jobb. Vi talas sen. Smask ♥

- Heidi 


kommentarer: 3Gladmat

 • Skrevet 30.07.2017
 • Klokken 13:27Når vi var i Stavanger forrige lørdag var det jo som tidligere nevnt Gladmat, en matfestival som holdes årlig i Stavanger. Det var proppfullt med folk over alt, og masse god mat i boder på rekke og rad. Vi valgte til tross for dette å spise på Egon, noe som jeg hvertfall syns var veldig greit.. Jeg syns egentlig at det kan bli ganske slitsomt med såå masse folk hele tiden, så da var Egon et godt alternativ. De fleste andre valgte jo noe mat fra festivalbodene, noe som gjorde at enkelte resturanter (ikke de ved kaia, ut mot vannet) var mindre befolket. Alt i alt så var det en utrolig fin dag i Stavanger med shopping, god mat og god stemning, samt et parkeringshælvete uten like, men det lærer man jo bare av.


Nå erre søndag med alt som hører med (Pepsi max, serier, selvpleie). Håper den blir bra for alle! 

- Heidi 


kommentarer: 4Risør

 • Skrevet 22.07.2017
 • Klokken 23:39God kveld alle! Nå er det jo over en uke siden sist jeg var inne her. Jeg har nå vært en uke hjemme etter Spania, og har jobbet noen dager. På torsdag dro Nina og jeg sørover til Flekkefjord for ei litta roadtrip. Vi stoppet innom Risør på vei nedover og i går var vi i Kristiansand. Dagen i dag har vi tilbrakt i Stavanger. Dagene her nede har gått i ett, så har ikke hatt så mye tid til å oppdatere, men har tatt et lass med bilder, og har vel sikker 7 uskrevne innlegg. Det kommer med andre ord oppdateringer fortløpende fra denne fine helgen. 

Bildene over er ifra vi var innom Risør på torsdag. Virkelig en utrolig fin plass! Nå skal jeg snart kvelde, da morgendagen byr på 50 mil i bil. Bloggs i mårrå! 

- Heidi 


kommentarer: 0Torrevieja

 • Skrevet 14.07.2017
 • Klokken 10:00
God morgen dere! Dette innlegget er forhåndsskrevet og jeg sitter antagelig på flyet på veg hjem til Norge for øyeblikket. Jeg nevnte jo i går at jeg skulle vise dere bildene fra familien og jeg var ute og spiste på onsdag. Som dere ser spiste vi nydelig biff, samt koste oss med godt og drikke og god dessert. Virkelig en fin kveld! Det ble også litt shopping, både i går og på onsdag, så dette vil også komme i litt forskjellige innlegg i fremtiden. Jeg har hatt fantastiske to uker her nede i varmen og kost meg utrolig masse! Samtidig skal det nå bli godt å komme hjem til venninner, jobb og hverdag igjen. Selv om jeg fortsatt har 5 uker igjen til skolestart, begynner jeg etterhvert også og se frem til å dra tilbake til Trondheim om en måneds tid. Det er jo allerede hele 6 uker siden jeg kom "hjem" på sommerferie, og det er jo i Trondheim jeg nå har hele hverdagen min, med unntak av den hverdagen med jobbing som jeg bygger meg her i ferien. MEN, før den tid skal jeg bruke masse tid på venner og familie som jeg ikke ser med mindre jeg er hjemme i Nes, noe som for meg er veldig viktig! Ønsker alle en fin fredag, så snakkes vi når jeg er i Norge!

- Heidi 


 


kommentarer: 2Gokart

 • Skrevet 12.07.2017
 • Klokken 14:32

I går var vi jo som tidligere nevnt og kjørte gokart, noe som var utrolig gøy! Vi kjørte i 8 minutter og jeg koste meg maks! Utpå der går 8 minutter ganske fort, samtidig som at det føes som en evighet. Slitsomt er det også, da du gjerne vil holde å høy hastighet som mulig til en hver tid, og jo fortere du kjører, jo tyngre er rattet å svinge. Uansett, sykt artig var det! Virkelig noe jeg må prøve å få gjort oftere! 

Nå er jeg inne og spiser litt lunsj, og skal ta meg en liten paus fra sola før siste innspurten. I kveld blir det ut å spise nede i byen. Ønsker alle en fin dag videre! 

- Heidi 


kommentarer: 2Vacay mood

 • Skrevet 11.07.2017
 • Klokken 15:01
 

A sunny day at camp nou

 God formiddag dere! Nå har jeg akkurat kommet inn fra dagens runde med solings og sitter og spiser lunsj. Over ser dere forresten de siste bildene fra Barcelona som jeg ikke har delt med dere. Årsaken til at jeg er tidlig inne i dag er at vi snart skal i veg og kjøre go-kart. Jeg er jo veldig glad i alt sånt som har med fart og gjøre, og savner jo egentlig motorsykkelen min hver gang solen titter frem på sommerhalvåret hjemme. Det å kjøre go-kart er som dere sikkert da også skjønner en sikker vinner hos meg, og noe jeg syntes er utrolig morro. Jeg har nå faktisk ikke gjort dette på to år, da sist gang jeg gjorde det var sist gang jeg var her i nede. Jeg gleder meg hvertfall masse! Skal bli gøy å se om jeg klarer å slå paps (tviler på det... hahah)!

- Heidi 


kommentarer: 4Badeland

 • Skrevet 10.07.2017
 • Klokken 18:50


Da var vi tilbake i leiligheten etter en fantastisk dag på Aquopolis, et badeland her i Torrevieja. Det har virkelig vært varmt i dag og. Helt utrolig varmt faktisk. 
Jeg har stort sett bare lugget og svettet og grillet i solsenga der i dag, samt kjørt masse vannsklier. Det har vært en utrolig fin dag sammen med famen, hvor vi har kost oss masse. Det nærmer seg jo etterhvert hjemreise, selv om vi fortsatt har tre hele dager igjen her. De skal utnyttes til det fulle!Nå skal resten av dagen gå til avslapping, og litt netflix. Ønsker alle en fin mandag videre! 

(Husk å melde dere på ukens blogg!)

- Heidi 


kommentarer: 2Ukens blogg #2

 • Skrevet 10.07.2017
 • Klokken 09:48God morgen dere! Da varre mandag. Jeg tenker jeg kicker off uke med en "ukens blogg". Det enete dere trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen deres under, i en kommentar, så skal jeg kåre en vinner på fredag. Trenger lit nye blogger å "oppdage" så dette blir nok bra!

Nå skal familien og jeg av gårde på badeland, så det blir stas! Ønsker alle en flotters mandag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 1Uken som gikk #5

 • Skrevet 09.07.2017
 • Klokken 10:58Ukens høydepunkt: 

Ukens høydepunkt har helt klart vært turen til Barcelona sammen med mamma, pappa og lillebror, og alt som hører den til. Virkelig en fantastisk fin tur sammen med noen av de som betyr mest for meg. Den turen kommer jeg til å huske for alltid, og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk dra på tur med de! 
 Ukens nedtur: 

Ukens nedtur kan ikke være annet enn at jeg ble passe rødgrillet på venstre legg på søndag og mandag. Egentlig ingen stor nedtur med tanke på at jeg faktisk er i Spania og at sånt faktisk må regnes med. Uansett, ingen annen nedtur denne uken. 

 

Ukens favoritt: 

Ukens favoritt har nok helt klart vært mine kjære Round Metal fra Rayban. Tror jaggu de har blitt brukt hver eneste dag denne uken. Jeg elsker de brillene, og vurderer nesten og kjøpte de i andre glass også. Velvel, når dagen kommer hvor jeg blir stein rik (om den dagen kommer) skal jeg kjøpe alle variantene av den brillen!

 COOL A$$ BITCH

 

Ukens innlegg:

Ukens mest leste innlegg er helt klart innlegget mitt om hva i hverdagen jeg setter ekstra pris på. Finn innlegget HERUkens cravings: 

OLIVEN!!! Jeg har spist så utrolig mye oliven etter at jeg kom ned hit. Det er jo bare så ufattelig godt. Får kjøpt de i sånne poser her nede, tre poser for 1 euro. En pose er akkurat passe porsjon til å spise som snaks for en person. Det eneste jeg gjør først er bare å klippe et lite hull i posen for å skvise ut alt vannet, deretter klipper jeg et større hull og heller over olivenen. Virkelig en smart løsning! Vurderer å kjøpe med hjem faktisk! 

 

Ukens antrekk: 

Ukens favoritt antrekk var nok antrekket jeg gikk med andre dagen i Barcelona. Jeg kjøpte jo den t-skjorta i Barcelona, og jeg virkelig elsker den. Jeg tror nesten den har vært med i hver eneste innlegg de tre siste dagene. I hvertfall ikke mye om å gjøre. Den er i det minste veldig fin, så da er det liksom litt greit føler jeg. Du finner antrekket HERJeg så nå at det var en stund siden jeg har hatt en sånn oppdatering av uken som gikk. Over et siden faktisk. Jeg syns jo at det er så ålreit, så tenkte det var greit å få oppsummert litt. Dagen i dag skal som tidligere og kommende dager går til grillings. Trenger den fargen før jeg skal hjem. Ønsker alle en flotters dag! 

- Heidi 

 

 


kommentarer: 410 ting jeg setter pris på i hverdagen

 • Skrevet 08.07.2017
 • Klokken 09:49

 • Å ha god tid om morgenen, uavhengig av hvor tidlig jeg skal noe. På denne måten har jeg tiden til å fikse meg så jeg føler meg vel, spise god frokost, samt lage god lunsj, og ikke minst drikke morgenkaffen min til en episode av favorittserien. Viktig viktig! (Som oftest står jeg opp 15 min før jeg skal i veg..)

 

 • Å unne meg små ting i hverdagen som gjør meg glad. F.eks. en rosebukett en gang i blant. 

 

 • Å sette av tid på kvelden til å se en episode med favorittserien på senga, eller lese et kapittel i en god bok.

 • Fredagstaco med gjengen er superviktig 

 

 • Middagsmekking med mine kjære samboere mens vi synger "Tore Tang" for full hals. 

 

 • Meldinger fra familie og venner hjemme som lurer på hvordan ting går, og som sier de gleder seg til og se meg igjen. ♥♥ Det er noe av det beste jeg vet! ♥♥

 • Den deilige slitne følelsen etter trening 

 

 • Alle de morsomme pratene rundt middagsbordet i leiligheten 

 

 • Å ha full kontroll på økonomien. Etter jeg begynte å lage budsjett og føre regnskap føler jeg meg nesten litt lost om jeg ikke veit hva jeg har brukt penger på.

 

 • Og sist men ikke minst: Spontane byturer og sosiale greier med mennesker jeg er glad i, uavhengig av hva vi egentlig burde ha gjort i stedet. 

 

God morgen! Som alle vet så er ferie utrolig deilig, men når ferien nærmer seg slutten er det alltid godt å komme tilbake til hverdagen. Når har jeg fortsatt 1 uke igjen med ferie, og skal nyte det til det fulle, men jeg har allikevel delt med dere hva det er jeg setter ekstra stor pris på når hverdagen returnerer. Jeg syns det er viktig at man lærer seg å sette pris på de små tingene, da det ofte er de du ser mest til i hverdagen. Til syvende og sist er det de som utgjør den store forskjellen da de er så regelmessige sammenlignet med de store tingene. 

I dag er det endelig sol igjen, så om ikke lenge skal jeg legge meg ut i sola og njute hvert eneste minutt. Ønsker dere alle en fantastisk dag, enten den består av hverdag eller ferie, jeg setter nemlig like stor pris på begge deler ♥

- Heidi 

 

 

 


kommentarer: 0Glimt fra dagen

 • Skrevet 04.07.2017
 • Klokken 23:30

Da var første dag her i Barcelona over. Vi kom frem til byen i 14-tiden i dag etter nesten fem timer i tog, og siden da har vi egentlig bare trasket rundt i byen, spist god mat, shoppet litt, og ikke minst sett litt attraksjoner. Over ser dere noe bilder jeg knipset i en typ "mathall" som vi var innom, og fytti så mye flott de hadde der. Jeg er sikker på at jeg kunne spist meg dårlig på all den fantastiske maten de hadde der! Alt fra is, til skalldyr, bakst og grønnsaker, for ikke å snakke om alle de fargerike og forskjellige smoothiene. Har allerede bestemt hva som blir morgendagens mellommåltid! ♥Smoothie♥Videre fortsatte vi ned  "La Rambla" hvor det egentlig bare var et lass med blomsterboder, før vi da bestemte oss for å sette kursen mot katedralen. Inne i katedralen tok jeg et lass med bilder, men tenker å poste de i et eget innlegg. Siste bilde her er bare et tydelig bevis på hvor mislykka første fotosession til "antreks-bilder" blei.. Hahah, morro allikevel! 

Nå har klokken blitt halv tolv alt, og vekkerklokka går sju i morra igjen, så på tide og kvelde! Flere oppdateringer kommer!

- Heidi 

 


kommentarer: 2Gårsdagen

 • Skrevet 02.07.2017
 • Klokken 10:09

God formiddag folkens! I går var vi jo som tidligere nevnt i Alicante og trasket rundt. Jeg fikk handlet litt saker og ting som kommer på et eget innlegg, vi fikk ordnet Barcelona-tur og ikke minst spist god tapaz. Vi koste oss gløgg, og nøt god mat. Det blei også veldig fint vær utover ettermiddagen, til tross for at det regnet når vi dro. 

Nå etterpå skal vi ned på stranden en tur og prøve å få litt farge. Viktig å bli litt brun før Barcelona. Jeg ønsker alle en flotters fin dag! 

- Heidi 
 


kommentarer: 4Morgenkos

 • Skrevet 01.07.2017
 • Klokken 10:37God formiddag alle sammen! Håper alle har hatt en fin start på lørdagen. Selv stod jeg opp for rundt en halvtimes tid siden, og har kun fått surret meg til å lage frokost så langt. Sitter nå ute på verandaen og koser meg med maten. Skal etterhvert prøve å slukt til meg et par timer med solings, før vi seinere i dag skal inn til Alicante. Ønsker alle en konge dag! 

- Heidi 


kommentarer: 2Fav place

 • Skrevet 30.06.2017
 • Klokken 19:38God ettermiddag dere! Nå er famen og jeg på plass i leiligheten i Spania. Eller, rettere sagt, vi kom frem på denne tiden i går. Vi har dermed allerede tilbrakt et døgn her nede og nyter ferietilværelsen. 

//Var i usedvanlig godt humør den dagen disse bildene ble tatt// 

 

Resten av dagen i dag skal gå til grillmiddag med gjengen, etterfulgt av en serie, en kald øl og litt annet digg ute på terrassen før sengetid. I morgen er det Alicante som står for tur. Ønsker alle en fin fredag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 4Vacay

 • Skrevet 05.06.2017
 • Klokken 22:00God kveld alle sammen! Da er jeg innom for en liten update nok en gang. Kommer liksom aldri helt inn i flyten, men vil samtidig ikke gi helt slipp på bloggingen heller. For øyeblikket sitter jeg hjemme i sofaen hos mamma og pappa, og har brukt ettermiddagen på familiebursdag for mams og lillebror. Jeg har nå også sommerferie, og første året på fysioterapiutdanningen i Trondheim er gjennomført. Når venter til sammen 8 uker med jobb og 2 uker i syden før jeg starter på med 2. året. Måtte sommeren bli bra ♥♥Nå skal jeg snart kvelde da jeg begynner tidlig på jobb i morra. Ønsker alle en fin kveld videre, så satser vi på at det kommer noen flere innlegg her i nærmeste fremtid. 

- Heidi 


kommentarer: 2Ukens blogg

 • Skrevet 13.03.2017
 • Klokken 21:42

makeupbysofie.blogg.no

God kveld folkens! Blei en sein, men en meget etterlengtet post denne gangen. Har jo ikke blitt noe særlig de siste dagene, har rett og slett ikke hatt energi, tid eller inspirasjon til det. Nå derimot satser jeg på at jeg er tilbake. Tenkte jeg skulle kåre ukens blogg fra forrige uke i dette innlegget, og vinneren ser dere over! Hun har en ryddig og oversiktlig blogg med mange fine, lyse og store bilder. Hu blogger i hovedsak om sminke, noe som tydelig kommer frem som en av hennes store interesser, og hun poster både bilder og youtube klipp. Virkelig en ny favorittblogg hos meg i fremtiden. Dere kommer til bloggen hennes HER

Nå skal jeg få skyldt ut lillasjampoen og få vasket kåken i full fart før det er kvelden. 

- Heidi 


kommentarer: 2Ukens blogg

 • Skrevet 06.03.2017
 • Klokken 09:46Hello people! Når har det seg sånn at jeg har veldig lyst til å utforske litt nye blogger, det fins jo ofte så mange bra der ute, men som ikke blir oppdaget av så mange. Jeg vil derfor gjerne at folk legger igjen linker til bloggene sine i kommentarfeltet, slik at jeg har muligheten til å lese. Og for å gjøre dette til en liten "konkurranse" tenker jeg at de som skriver "jeg er med" i kommentarfeltet er med i en "linkekonkurranse" hvor jeg kårer og linker den bloggen jeg syns er best. Jeg er spent på å se responsen! Om dette blir vellykket så kan det hende det blir en sånn ukentlig greie? 

- Heidi 


kommentarer: 5Sunday morning

 • Skrevet 05.03.2017
 • Klokken 10:39God formiddag alle sammen! Da var søndagen kommet. Egentlig  en litt favorittdag etter min mening, da jeg ofte har lite på planen annet enn å gjøre typ "husarbeid". F.eks. vasking av klær og hybel, baking og planlegging av kommende uke. I dag derimot skal jeg en tur på skolen for å øve på litt klinisk undersøkelse med ei venninne. Det blir greit det og. Etter det blir det vel litt av det jeg nevnte over. Skal hvertfall få bakt flettebrød i dag. Søndagsgliset er i hvert fall på plass, så nå gjenstår det bare å kaste i seg frokosten og komme meg i vei til skolen! Ønsker alle en fin dag! Titter innom med noen av gårsdagens innkjøp seinere i dag. 

- Heidi 


kommentarer: 4studiedag

 • Skrevet 04.03.2017
 • Klokken 11:33

God formiddag dere! Håper alle har fått en knallstart på lørdagen! Jeg har startet dagen litt seint i håp om at litt søvn skal hjelpe på forkjølelsen. Vekkerklokka gikk klokka 09.00, og jeg kjenner faktisk allerede at jeg er på bedringens veg! I allefall litt. Dagen i dag skal egentlig gå til litt skolearbeid. Har litt som må gjøres, og siden jeg ikke er helt i hundre tenker jeg kun å bli sittende hjemme med det i dag. Vanligvis må jeg egentlig på lesesal for å klare å få gjort noe, men jeg skal prøve så godt det går å få gjort litt hjemme i dag og. Jeg ønsker i hvertfall alle en fantastisk dag! 

- Heidi 


kommentarer: 4Ting jeg vil gjøre i mars

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 18:40


Hei og god ettermiddag folkens! Håper alle har hatt en super fredag! Jeg ligger for øyeblikket rett ut på sofaen, litt redusert med sår hals, tett nese og dotter i ørene... Kom meg av gårde til barnehagen i dag tidlig, men da formen bare blei dårligere og dårligere sa jeg ifra i halv tolv-tiden at jeg burde dra hjem. Akkurat barnehagen er ikke plassen man har syke ansatte da man ikke ønsker å spre sykdom blant barna. Helt siden jeg kom hjem har jeg liggi her, spist litt mye digg og bare syntes synd på meg selv. Det er lov en gang i blant det og. Skal etterhvert varme meg litt fiskegrateng og se litt film, så håper jeg formen er bedre i morra. 


Over til hva innlegget egentlig skal handle om. Jeg tenkte at nå som vi går lysere tider i møte, og en tid som for meg i stor grad blir litt roligere enn de siste månedene, kan jeg komme med mine største ønsker for mars, og hva jeg ønsker å få til i løpet av kommende måned. I februar har det vært hektisk med mye på agendaen, og mellom november og februar var det jo eksamensperiode. Jeg trenger derfor nå et par måneder med tid til å kun gjøre sånne småting som jeg setter uendelig pris på, før flyttekaos og eksamensperiode igjen begynner i mai. 

1. Det første jeg vil i mars er å få kommet godt igang med trening. Allerede fra mandag faktisk, så lenge jeg er blitt frisk. Har lenge hatt lyst, og har jo fått kommet meg på trening i ny og ne, men ønsker nå mer struktur over det hele, slik at jeg ser progresjon. 

2. Jeg ønsker å bli flinkere med økonomien. Har allerede merket at jeg har blitt vesentlig mye flinkere bare i februar, men vil bli enda flinkere i mars. Jeg har allerede et budsjett som jeg følger, og fører regnskap, men det er å havne innenfor hver måned også. Jeg ønsker heller at jeg kan bruke de pengene jeg har til overs på ting jeg har lyst på, fremfor mat og taxi hjem fra byen. 


(jakka var denne månedens belønning for at jeg var god med økonomien) - Er jo som sagt tanken at jeg kan belønne meg selv med å bruke pengene på sånt i stedet!

3. Jeg ønsker å endelig få bestilt meg time til å ta en piercing i øret jeg lenge har hatt lyst på. Det koster meg 600kr, og nå har jeg råd til det. Det eneste er problemet med hvor jeg skal ta det. Piercingstudioer i Trondheim er jo helt ukjent for meg.. Om noen har noen forslag er det bare å skrike ut! 

4. Jeg vil bli flinkere til å ta meg tid og unne meg de små tingene i hverdagen som gir meg litt ekstra glede. Sånn som å kjøpe meg en rosebukett en gang i blant, ha god tid til frokost slik at jeg kan lage meg god frokost og spise den til favorittserien, ha det ryddig til en hver tid(er blitt veldig flink på dette) og ikke minst å ta vare på meg selv! 


5. Jeg ønsker å bli flinkere på bloggfronten. Flinkere til å planlegge innlegg, forhåndsskrive innlegg og ja, generelt bruke mer tid på det. Jeg elsker jo å drive med det. Det er noe som er mitt, og bare mitt. Etter at jeg sluttet med håndball har jeg savnet følelsen av å mestre noe, av å få til noe, og bloggen er noe jeg mestrer om jeg går inn for det. Det er noe jeg har skapt, og som kun jeg kan ta æren for. Derfor er det også viktig for meg at den er perfekt! 

6. Jeg ønsker å bli flinkere på matlaging, og ikke minst på å dele den med dere! Jeg har jo blitt veldig god på akkurat dette med matlaging, og lager jo all maten min fra bunnen av stort sett, men man kan alltid bli bedre! 
7. Det siste sånn konkrete jeg ønsker denne måneden er å komme i gang med å lese bøker. Jeg føler det gir en så mye, det å lese, og det er virkelig noe jeg har lyst til å komme i gang med. Så fort stipendet tikker inn om en og en halv uke er det rett på bokhandelen! 

Dette er da altså det jeg ønsker å få til i mars. Del gjerne deres spesielle ønsker for måneden under! Nå skal jeg få kastet meg rundt og ryddet bittelitt mens jeg varmer fiskegratengen min. God fredag til alle ♥

- Heidi 


kommentarer: 4Tilbake i hverdagen

 • Skrevet 01.03.2017
 • Klokken 09:39God formiddag! Det er jo nå blitt snart et par uker siden jeg kom hjem fra Gran Canaria, og hverdagen er tilbake for fullt. Har vært i barnehagepraksis de to siste ukene, og holder i tillegg på med å finne ny leilighet sammen med mine fine girls, da vi skal flytte om et par måneder. Dagene går med andre ord i ett. Jeg skal faktisk om en halvtimes tid av gårde på eldregrupper, som også er en del av vår praksis i studiet, og senere i dag er det middag hos Stina. Jeg skal jo helst få gjort litt skolearbeid oppi alt dette også, så det er mer enn nok å gjøre. Ønsker alle en flott dag! 

- Heidi 


kommentarer: 0Breakfast in paradise

 • Skrevet 13.02.2017
 • Klokken 10:56

God morgen! 

I dag er det nydelig vær her i Gran Canaria, og dagen skal brukes på stranda. Etter en bedre frokost på terrassen er vi nå i full gang med nistesmøring og strandveskepakking. Det skal bli greit med en hel dag nede på stranda nå! 

Nå er det vel bare å komme seg i vei! Ønsker alle en flotters dag ♥

- Heidi 


kommentarer: 0Granca

 • Skrevet 12.02.2017
 • Klokken 12:55

Fine reisefølget mitt! 
God formiddag dere! Lenge siden en liten oppdatring nå! Jeg tilbringer denne uken i Gran Canaria med et par venninner. Tidenes spontantur egt. Vi fant ut for en drøy uke siden at vi skulle dra, og etter mye styr på Gardemoen på mandag ble det omsider ei litta tur på Onsdag. Vi skal være her frem til onsdag igjen, før det bærer hjem til Trondheim. Det er forøvrig ikke noe rasende bra vær her dessverre, men blir jo litt solings, og mye avslapping! Satser på bedre vær i morra og tirsdag. Skal prøve å få oppdatert litt oftere dagene som kommer, men det er ikke akkurat topp internett her... Uansett ønsker jeg alle en super dag videre! 

 

-Heidi 


kommentarer: 6Turist i egen by

 • Skrevet 28.01.2017
 • Klokken 16:42

God ettermiddag alle sammen! Håper alle har hatt en super lørdag! Jeg fikk besøk av Nina i går, ei venninne fra Finland som jeg har jobbet med de to siste sommerene. Hu landet omsiden i går kveld etter mye venting skyldt tåkekaos på Værnes. Vi sov lenge i dag før vi endelig fikk pelt oss ut og ned i byen. Der var vi og så Nidarosdomen, og vi var også inne i forbindelse med messe(da vi ikke rakk å se rundt selv før messen startet), etterfulgt av en kaffe på Bakklandet. 


Nå skal vi i gang med å fikse oss for i kveld. Vi skal ut å spise på Egon i tårnet før vi skal en tur ut på byen. Satser på at det blir bra! Ønsker alle en super lørdag videre! Dagens antrekk blir postet i løpet av kvelden! 

 

- Heidi 


kommentarer: 1Ferdig

 • Skrevet 24.01.2017
 • Klokken 11:37

God formiddag dere! Da var jeg endelig ferdig med alt som heter eksamen, og jeg har omsider fått livet mitt tilbake. Jeg hadde siste eksamen i går, og etter levert så blei det ei litta tur på pirbadet med godtfolk. I dag har vi hatt forelesning i utholdenhetstrening som jeg lett sov over, hadde jo alt det stoffet på videregående, men kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg sovi over uavhengig av hva det var vi hadde, hahah! Nå skal jeg etterhvert av gårde til skolen for ferdighetstrening før det blir ei litta eksamensfest i kveld. Blir nok bra! 

- Heidi 

 

 


kommentarer: 8Good morning

 • Skrevet 19.01.2017
 • Klokken 10:53

Oppskrift smoothie-bowl:

Frosne Jordbær

Frosne bringebær

Gresk yoghurt 

Melk

 

Topping: 

Kiwi

Blåbær

Peanøtter 

Chiafrø 

Banan 

 

God morgen alle sammen! Håper alle har fått en fin start på dagen! Jeg stod opp for et par timer siden, og har fått dusjet, fikset meg, jobbet litt med biomekanikk og lagd meg frokost. Frokosten i dag ble det som dere ser på bildet over, smoothie bowl. Jeg skal etterhvert av gårde til skolen for å få med meg den siste forelesningen i bevegelseslære før vi eksamen på mandag, før det blir noen timer med jobbing etter det. 

 

Ønsker alle en fin dag! 

 

 


kommentarer: 1I'm back

 • Skrevet 18.01.2017
 • Klokken 13:53

God ettermiddag folkens! Da er Heidi Olsen tilbake, og forhåpentligvis for å bli! Jeg har savnet bloggingen ganske mye det siste halve året, og har sett at det er noe som virkelig gir meg mestring og glede om jeg klarer å legge nok arbeid og energi i det. Jeg har flere ganger i høst vurdert å begynne igjen, men har tenkt at når den dagen skal komme, skal det være planlagt, og det skal være slik at jeg skal kunne klare å følge det opp. På grunn av en ny tilværelse (som jeg gjerne skulle ha delt med dere) og masse skole i høst, har rett og slett hverken energien, motivasjonen eller tiden vært helt på min side, og det har dermed ikke blitt noe av. Nå derimot ser jeg endelig lyset i enden av tunellen, og jeg ser frem til en fin tid med blogging, venner og forhåpentligvis litt trening etterhvert (må passe bunaden til 17. mai vett..) og selvfølgelig litt skole på si. Det er noe helt fremmed å i en alder av 19 år å skulle flytte så langt unna, begynne på et jævelig tungt studie(beklager ordbruken) og samtidig da faktisk ikke ha en anelse om hvordan man studerer.. Jeg har vokst mye med oppgaven, og brikkene begynner å falle på plass! Dette blir så utrolig bra! ♥

 

 


kommentarer: 2Jeg glemte det helt av

 • Skrevet 07.08.2016
 • Klokken 18:18For en stund tilbake skrev jeg jo at det hadde skjedd litt ting siden sist, og at det skulle komme i et eget innlegg. Her står jeg da, flyttet til Trondheim, som dere vet, uten å forklare dere hvorfor og hva som egentlig skjer til høsten. De fleste av dere har vel sikkert skjønt at årsaken er at jeg skal studere, men jeg har jo aldri egentlig sagt hva. Tidligere har jeg nevnt at jeg søkte bachleor i fysioterapi på NTNU, men at jeg ikke visste om jeg kom inn på grunn av høyt snitt. Vel, nå har det seg sånn at jeg KOM INN! Og skal derfor bli boende i byen i minst tre år, og utdanne meg til fysioterapaut på det beste offentlige universitetet i landet. Jeg er utrolig stolt over meg selv, da jeg vet hvor mye jobb som har ligget bak det faktum at jeg kom inn, for dette har jeg virkelig jobbet hardt for! En lettelse at ting går veien ♥

- Heidi 


kommentarer: 2Festningen

 • Skrevet 06.08.2016
 • Klokken 11:31

Kristiansten festning 
God formiddag dere! Bildene over er fra et par dager siden, da jeg besøkte festningen her i Trondheim. Det er veldig fint der med flott utsikt. Jeg syns jo sånne gamle festninger og sånn er veldig spennende, da jeg interesserer meg for historien deres. Jeg har jo blandt annet vært på Oscarsborg, noe jeg syns var driitkult. 2. verdenskrig var definitivt min favorittdel av historiefaget da, for å si det sånn. 

Planen for dagen i dag er egentlig bare å ordne sånn småtterier som jeg merker at jeg ikke har, typ eggedeler, internettovergang(still), spiker, ja for å nevne noe. Ellers så skal jeg jo i framtiden en gang få meldt meg inn hos et treningssenter. Har jo sett et lass av de nede i sentrum, men siden jeg ikke har bil fra og med skolestart egentlig, er jeg litt gira på å finne noe her på Moholt. Om noen vet om noe, eller har noe å anbefale er det bare å skrike ut! Trenger noe å fylle dagene med, så det å spe på litt trening for å bedre helsa litt hadde hvertfall ikke gjort noen skade. 

 

- Heidi 


kommentarer: 5Besøk fra hjembygda

 • Skrevet 05.08.2016
 • Klokken 18:39

God ettermiddag folkens! Nå sitter Hedda og jeg godt plassert i hybelen, og prater om alt og ingenting. Hu og familien har vært på roadtrip og tatt Hurtigruta til Lofoten, og er nå på besøk i Trondheim til i morra. Dagen blei derfor utnyttet sammen med frøkna mi med lunsj på Graffi, og litt trasking rundt i byen som ekte turrister. På toppen av dette har mammaen til Hedda invitert oss med på middag i kveld, så det blir veldig koselig. Vi skal snart komme oss av gårde, skal innom City Syd å kjøpe internettkabel, da jeg enda ikke har fått surret meg til å kjøpe den overgangen... Poster antrekk når jeg kommer hjem i kveld, om det ikke blir for sent. Ønsker alle en flott kveld videre! 

 

- Heidi 


kommentarer: 2Breakfast in my new home

 • Skrevet 04.08.2016
 • Klokken 12:41A BIG GOOD MORNING TO ALL! 


God morgen alle sammen! Da begynner endelig ting å falle litt på plass i hybelen. Den er innredet, og alt jeg hadde med meg opp er pakket ut. Allikevel er det en del ting som gjenstår å få fikset. Internettet blandt annet... Har kjøpt internett kabel, men den går ikke i macbook airen min, så må se om jeg får tak i en overgang. Blogger fra delt nett for øyeblikket, noe som ikke blir spesielt billig i lengden. Nå skal jeg få kastet meg rund, og få kommet meg i dusjen. Ikea vol 3 står på planen i dag, i tillegg til "oppdrag skaff internett". Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 


kommentarer: 6Fremme i Trondheim

 • Skrevet 01.08.2016
 • Klokken 19:35God kveld folkens! Nå har jeg ankommet Trondheim sammen med mamma. Vi skal nå første natten sove på hotell inne i byen, og i morra bærer det ut til hybelen, og senere Ikea. Blir spennende! Dagen i dag har vi jo naturligvis tilbrakt på veien, samt en to timers stopp i Røros med lunsj og litt rusling. Vi besøkte blant annet kirken i Røros, samt at vi så alle de gamle trehusene i byen. En fantastisk flott by! 

Jeg bestilte meg såklart burger. Det er hver eneste gang det, hahah! Her er noen bilder fra dagen, fra besøket på Røros. Nå skal jeg traske ned på Starbucks og kjøpe meg en kopp med kaffe tenker jeg. Den ligger sånn rett utenfor inngangen til hotellet. Legger inn en god innsats for å slippe å sove i natt... Etter det er planen å gå opp til Nidarosdomen, som vi ser fra hotellvinduet! 

- Heidi 


kommentarer: 2Bryggen i Bergen

 • Skrevet 25.07.2016
 • Klokken 16:08
God ettermiddag dere!

Da har jeg kommet fra jobb, og skal straks hoppe i dusjen før jeg skal hive meg over litt pakking før Nina kommer en tur. Vi skal en tur til Jessheim, hu fant en genser der forrige uke som hun angrer på at hun ikke kjøpte, så vi skal se om hu får tak i den i dag i stedet. Jeg skal se om jeg får tak en til av den nye favorittbuksa mi fra HM, helt plain svart bukse, til 99kr. Greit å ha en ekstra til når den andre er i vask, eller om en skulle bli ødelagt! Over ser dere bildene fra Bryggen i Bergen fra lørdag. Vi spiste lunsj på Madam Felle, hvor de hadde utrolig god mat! Ellers nøt vi bare det fine været! 

I kveld tenker jeg at jeg poster et av antrekkene fra Bergen, så følg med! Ønsker alle en fin ettermiddag! 

- Heidi 


 


kommentarer: 6Opplever Norge

 • Skrevet 24.07.2016
 • Klokken 00:27

God kveld/natt folkens! Lenge siden en oppdatering nå! For øyeblikket blogger jeg fra mobilen for første gang, i overkøya på rommet til Nina og meg på Hostel Montana i Bergen. Mye har skjedd siden sist jeg oppdaterte dere, noe jeg skal gå mer inn på i senere innlegg. Over til Bergen: for et par uker siden bestemte Nina(finsk venninne) og jeg oss for at vi en helg i mellom jobbukene våres skulle dra på roadtrip på vestlandet, noe vi har brukt denne helgen til! Vi har hatt/ har det driitfett, og har sikkert tatt 300 bilder med kameraet mitt, hvertfall! Har mye å vise dere når jeg kommer hjem! Skal fortelle mer om turen i neste innlegg, nå er det kvelden!


kommentarer: 21 år

 • Skrevet 03.07.2016
 • Klokken 23:17Tirsdag for snart to uker siden hadde vi en siste avslutningsfest for avgangselevene på Hvam videregående skole. Selv om jeg kun gikk ett år på denne skolen, en det det beste året jeg har hatt av alle de tre årene på vgs. Året har gått så utrolig fort, og nå er det plutselig bare fire uker til jeg flytter fra alt og alle. Det blir rart. Virkelig rart, og ikke minst nytt. Allikevel gleder jeg meg og teller ned dager til flytting. Det er nå livet begynner! 

- Heidi 


kommentarer: 2Sommerferie

 • Skrevet 19.06.2016
 • Klokken 22:56God kveld folkens! Håper alle har hatt en konge helg! Litt dårlig oppdatering fra min side, men det har jeg faktisk ikke noe dårlig samvittighet over, da jeg har feiret 13 års fullført skolegang på beste vis på sommerstevnet i ABU på Kråkstad sammen med verdens beste jenter. Det var fullt kjør fra fredag kveld i nå i ettermiddag, og jeg har kost meg så utrolig mye! I morra begynner jeg på jobb, og sommerferien er offesielt i gang! 6 uker igjen til Trondheim! 

 

- Heidi 


kommentarer: 3Endelig ferdig.

 • Skrevet 15.06.2016
 • Klokken 20:47

Det er helt sykt å si det, men nå er jeg faktisk FERDIG med videregående! Jeg kom meg igjennom 3 år, og er stålende fornøyd med karakterene jeg gikk ut med. Nå gjenstår det bare å se hva jeg får på skriftlig eksamen, men det skal ha gått veldig dårlig for at jeg ikke skal komme inn der jeg vil til høsten! Eksamen i dag gikk over all forventning, og jeg går ut med to toppkarakterer på muntlig eksamen. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor stolt jeg er av meg selv! Kvelden nå skal kun gå til å drikke hvitvin og å spise jordbær og sjokolade. Til helgen blir det skikkelig fest, så det gleder jeg meg masse til! 

 

-Heidi 


kommentarer: 6Uken som gikk #4

 • Skrevet 14.06.2016
 • Klokken 20:43

 

Ukens høydepunkt: 

Ukens høydepunkt var uten tvil sekseren på muntlig eksamen i Religion og Etikk på fredag. Det var virkelig stas at all den jobben jeg har lagt ned i hele år i det faket skulle betale seg på eksamen! Stolt av meg selv!  

Ukens Nedtur: 

Det har egentlig ikke vært noen stor nedtur den uken her, sett bort ifra det at jeg måtte opp i eksamen da, men det visste jeg liksom på forhånd. 

 

Ukens favoritt: 

Ukens favoritt har vært den nye toppen min fra bikbok. Den har jeg brukt ved flere anledninger i løpet av uken, og jeg virkelig elsker den!  

Ukens innlegg: 

Ukens mest leste innlegg er innlegget jeg postet om interiør inspirasjon. Innlegget kan dere finne HER: 

Ukens sang: 

Denne ukens favorittsang er den nye sangen til Alan Walker, Sing me to sleep. 


 

 

Ukens antrekk: 


Dette var favorittantrekket mitt fra forrige uke. Antrekket er egentlig et antrekk jeg brukte lørdagen uken før, men har brukt det forrige uke også, virkelig et behagelig og fint antrekk jeg liker godt! 

Hva er ditt favorittantrekk fra uken? 

Ukens blogg: Ukens blogg går til Katrine Tryti. Dette er en blogg jeg har fulgt over lengre tid, men hun blogger veldig i perioder. Allikevel er innleggene hennes av høy kvalitet og stor variasjon når hun først har en periode hvor hun blogger! For tiden er hun i London, så anbefaler alle å sjekke ut bloggen hennes for inspirerende bilder HER

 

Dette var en oppsummering av forrige uke! Nå må jeg nesten komme meg tilbake til lesingen. Leser og jobber som en helt for å komme i mål til i morra. Trenger sårt en femmer, noe jeg merker jeg må jobbe veldig for i breddeidrett. Gleder meg så masse tiljeg endelig kan ta kvelden i kveld vel vitende om at jeg er godt forberedt teoretisk om ikke annet. Føler jeg har god kontroll på det praktiske også, men det jeg ikke er god på innen en idrett, får jeg liksom ikke blitt dritflink på, på to dager. Satser på at jeg har dagen i morra, og at alt går i orden! Ønsker alle en fin dag videre!  

 

- Heidi 


kommentarer: 61 down, 1 to go

 • Skrevet 12.06.2016
 • Klokken 21:19God søndagskveld dere! Håper alle har hatt en fin helg! Helgen min har jeg kun brukt på å slappe av, kose meg og feire at første muntlig og nest siste eksamen er bestått, og ikke bare bestått, men bestått med glans. Det ble toppkarakter på denne frøkna, noe som har blitt feiret med macern etter eksamen på fredag, en tur ut med ei venninne som også fikk toppkarakter i går kveld, og middag ute med familien nå i kveld. I tillegg var jeg i bursdag på fredag og feiret en venninne som fylte 18 år, noe som var utrolig koselig! I morra er det nytt eksamenstrekk til muntlig, med eksamen igjen på onsdag, og så er jeg FERDIG på videregående. Da er det endelig ferie! Tre dager igjen med mye jobbing som forhåpentligvis vil betale seg når jeg får vite hva jeg kommer inn på til høsten! Ønsker alle en fin uke, oppdatere dere med hva jeg kommer opp i, i morra :D 

 

- Heidi  


kommentarer: 5Eksamenslesing

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 10:27God morgen folkens! Flere enn meg som har hatt trekk til muntlig eksamen i dag? Antar det. Klassen min og jeg hadde trekk klokka ni i dag tidlig, og  klassen ble delt opp i fire forskjellige fag. Selv kom jeg opp i Religion og Etikk, noe jeg er veldig fornøyd med! Jeg skal opp i to muntlig totalt, og Religion og Etikk er en av to som jeg håpet å komme opp i. God start! Dagen i dag er en såkalt "lesedag" hvor jeg kun skal lese meg opp på faget, og i morra trekker jeg oppgave. På fredag en gang har jeg eksamen, før jeg har nytt trekk på mandag. Det blir med andre ord mye eksamensforberedelser i dagene fremover, men om en ukes tid er jeg heelt ferdig på videregående. Da vil alt være verdt det! Fullt antrekk kommer senere! 

Nå skal jeg legge meg ut i solen i noen timer mens jeg starter smått å lese. Har jo karakteren 6 i Religion og Etikk fra før, så har egentlig ganske god oversikt som det er. Jeg skal fortsatt repetere en del, det er jo aldri dumt å lese litt ekstra! Ønsker alle en strålende dag, og alle dere som kom opp i eksamen i dag ønsker jeg lykke til! 

 

- Heidi 


kommentarer: 2Klar for et nytt eventyr

 • Skrevet 06.06.2016
 • Klokken 10:01I går nevnte jeg at jeg skulle "avsløre noe for dere. For en ukes tid siden fikk jeg vite at jeg har fått hybel i Trondheim. Jeg har søkt meg skoleplass på bachelor fysioterapi på NTNU til høsten, men da det er veldig høyt snitt har jeg også søkt ettårsstudium i psykologi. Det er fysioterapi jeg har lyst til å studere, men jeg har lyst til å studere i Trondheim, ikke noe annet sted. Derfor velger å ta et ettårsstudium dersom jeg ikke kommer inn, fremfor å studere i f.eks. Bergen hvor jeg uansett hadde kommet inn. Ettårsstudiet kommer jeg uansett inn på, så derfor er det nå mer eller mindre helt sikkert at jeg flytter til Trondheim om et par måneder. Det blir veldig spennende å skulle flytte for meg selv og så langt hjemmefra. Jeg har selv aldri vært i Trondheim før, men jeg vet at det er en veldig fin by, og jeg gleder meg masse!  

 

- Heidi 


kommentarer: 6Så var det brått over

 • Skrevet 19.05.2016
 • Klokken 21:40Russetiden har vært en veldig fin, morsom og ikke minst minnerik tid. Utrolig å tenke på at all den planleggingen, alle de pengene som er brukt, og alt det vi har gledet oss til såå lengen, nå er over. Jeg kommer til å savne å drikke med jentene annenhver dag, rulle til klokka runder seks på morgenen, bli sliten av alt for mye støy på treff, vors på hotellrommet før treff, og de utallige måltidene på macdonalds. For ikke å snakke om at jeg kommer til å savne det å kjøre den svære tralla som er alt for ugrei å kjøre sammenlignet med volvoen. Allikevel føles det nå veldig godt at det er over, jeg var lei av en revna russedress som det ikke nyttet å sy, samt at jeg var drittlei av å lukte fyll til en hver tid. Russetiden vil alltid være et stort minne for meg, og en tid jeg aldri kommer til å angre på! Til alle dere som har russetiden foran dere: Gled dere! Gjør det meste ut av det, for ukene går aaalt for fort! Bestill 2 dresser, for sannsynligheten for at den revner er stor, hahah! Og ikke minst, ikke bruk tid på å bekymre dere over at pengene flyr, for DET GJØR DE! Det koster å være russ, gjerne mye mer enn det du først hadde antatt! 

Nå er det eksamensforberedelser som skal fylle tiden min fremover, innspurten nå før videregående er over. Helt utrolig å tenke på det også! 

 

- Heidi 


kommentarer: 0Brunt vs blondt?

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 19:47


Disse bildene skiller faktisk nesten 2 år. Bildet til venstre er tatt sommeren 2014, og bildet til høyre er tatt her om dagen. På bildet til venstre hadde jeg brunt og veldig langt hår. Har aldri hatt så langt hår som da faktisk, menst til høyre har jeg jo veldig lyst og kort hår. Ingen av fargene er min naturlige, det er den fargen som jeg har helt øverst i håret på bildet til høyre som er min naturlige. En veldig mørk blond farge. Personlig syns jeg faktisk jeg kler kort og blondt best, jeg syns jeg ser mye mer voksen ut med det, selv om jeg til tider savner mitt lange hår. Brunt hår syns jeg også at jeg kler veldig godt, men jeg har aldri vurdert å farge det brunt igjen. Det er og forblir blondt. 

Jeg syns det er rart å se tilbake, og se hvor mye jeg faktisk har forandret meg. Syns jeg ser myye mer voksen ut på bildet til høyre, og jeg kjenner meg igjen som en mye mer selvsikker person nå, sammenliknet med da, noe jeg syns er rart å se tilbake på. Jeg har aldri hatt så langt hår, aldri trent så mye og vært så tynn som det jeg var på bildet til venstre, allikevel er jeg så mye lykkeligere nå enn da. 

Hva syns du jeg kler best? 

 

- Heidi  


kommentarer: 6Uken som gikk #3

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 09:19

God tirsdag morgen alle sammen! Nå som vi er i starten av en ny uke, tenkte jeg at det var på tide å oppsummere uken som gikk. Forrige uke var egentlig ikke sånn driitspennende, men jeg syns jeg har nok å dele med dere til å sette sammen et innlegg! 

Ukens høydepunkt: 

Ukas høydepunkt var definitivt Sverigeturen på lørdag. Fikk endelig gått til innkjøp av Calvin Klein undertøy, samt masse blandevann til RT. Egentlig kan man jo også si at lønningen fra jobben på fredag var det størte høydepunktet, for uten den hadde jeg jo ikke fått kjøpt meg noe som helst i Sverige, haha... Russekro også var et stort høydepunkt, hadde det kjempe gøy, til tross for at jeg var edru. 

 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur må nok være at jeg har vært syk en del. Ikke så syk at jeg ikke har kunnet dratt på skolen, men syk nok til at jeg ikke har orket og trent, og all den hostinga er jo en pest og en plage. Håper jeg blir frisk nå snart, hadde vært ålereit! 

 

Ukens favoritt: 

Ukens favoritt har vært mine Rayban round metal. Høres kanskje litt rart ut med tanke på at jeg har hatt det brilleparet i snart to år, men det er faktisk mitt favorittpar av de jeg har. Årsaken til at de er favoritt denne uken er at det har vært fantastisk fint vær denne uken, så de har vært veldig mye brukt. Merker virkelig at våren nærmer seg!


Mine fine oppe til høyre. 

Ukens innlegg: 

Ukens mest leste innlegg er innlegget mitt med Calvin innkjøpene fra Sverige. "#mycalvins", kom til innlegget HER


 

Ukens sang: 

Ukens sang er en sang av Kaizers Orchestra, generelt hele bandet har vært en favoritt, de er generelt en favoritt hos meg, og denne uken har jeg utvidet listen min drastisk. Ukens favoritt er "Diamant til kull". 

8XueoOo6K2Y

Ukens cravings: 

Jeg har egentlig ikke hatt noen bestemt craving denne uken, sett bort ifra at jeg har et seriøst avhengighetsproblem når det kommer til redbull. Craver konstant redbull. Fra mandag til onsdag hadde jeg drukket 6 0,47 l bokser med redbull. Det er MYE... 

 

Ukens antrekk: 

Denne uken har jeg postet hele fire antrekksinnlegg. Allikevel har jeg et favorittantrekk denne uken også. Antrekket jeg postet i går, som var fra jeg var ute og spiste med ei venninne på lørdag er denne ukens favoritt fra min side! Kom til innlegget HER. 

Hva er ditt favorittantrekk fra denne uken? 

Ukens blogg: 

Ukens blogg går til ei som både har lagt igjen kommentarer på min blogg, og som jeg følger på blogg.no. Hun poster mange antrekksinnlegg, og jeg syns hun har en utrolig flott blogg. Ukens blogg går til Vilde! Kom til bloggen hennes HER. Nå skal jeg sminke meg og brumme av gårde til Jessheim med noen av russechicksa. Ønsker dere alle en fin dag! 

 

- Heidi 

 


kommentarer: 3Palmesøndag

 • Skrevet 20.03.2016
 • Klokken 10:44God morgen alle fine! I dag er det palmesøndag, noe som vil si at påsken nå er skikkelig i gang. Jeg har hittil hatt en ganske produktiv morgen. Det er så utrolig deilig å stå opp litt tidlig, slik at man får mye ut av dagen. Sitter nå og nyter en bedre frokost som dere ser på bildet over. Bagels, det er så utrolig godt! Ønsker alle en flott dag! Været her i Nes er fantastisk i dag, så håper det ser likedan ut flere steder i landet ♥

- Heidi 


kommentarer: 5Let's go, Sverige

 • Skrevet 19.03.2016
 • Klokken 12:50God formiddag alle! Håper alle har hatt en flott start på helgen. Planen for dagen er en tur til Sverige med mams, har en del som skal handles, en del som er mye billigere å kjøpe i Sverige. Er nå også en stund siden jeg var i Sverige sist, så skal bli greit å ta turen! Det er utrolig fint vær i dag her i Nes, så antrekksbilder har jeg også fått knipset. De blir postet litt senere i dag! Ønsker alle en flott lørdag ♥

 

- Heidi 


kommentarer: 0Nighttime wall

 • Skrevet 15.03.2016
 • Klokken 22:40♥♥Ready for bed ♥♥

// Weheartit   

 

- Heidi 

 


kommentarer: 6Uken som gikk #2

 • Skrevet 14.03.2016
 • Klokken 07:42

God morgen alle sammen! Da var vi helt i starten av en ny uke, og hva er vel bedre å starte uken med enn å oppsummere den gamle?

 

Ukens bilde: Et av bildene jeg knipset fra da vi var på tur. Dette er fra nest siste dagen, det var strålende vær og bra føre etter omstendighetene. 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur var definitivt når det ble så syykt kaldt på tur. Første kvelden med snøhulebygging og soving var et rent marerritt. Det er allikevel verdt å nevne at det alt i alt var en fin tur. Det var jo også en nedtur at turen ble utsatt til tirsdag, da jeg var utrolig gira på å dra på mandag. Samtidig var jeg jo glad for at det ble tur i det hele tatt da. Jeg ble jo også syk allerede på tirsdagen, noe som satte sitt preg på resten av turen for min del... 

 

Ukens kjøp: 

Denne uke kjøpte jeg meg faktisk ingen verdens ting. Det eneste var den rosebuketten jeg kjøpte til meg selv på lørdag. Jeg syntes litt synd på meg selv, og fant ut at jeg skulle muntre meg selv opp med roser og redbull ♥

De er såå fine! 

 

Ukens favoritt antrekk: 

Denne uken har jeg jo bare publissert et antrekk, og det er det jeg postet i går. Ikke egentlig et antrekk jeg gikk med i går, men som jeg har gått med ved en tidligere anledning. Forrige uke jeg jo kun enten i turklær eller pysjbukse. Ukens høydepunkt: 

Ukens høydepunkt var definitivt når vi kom frem til hytten andre dagen på turen. Da hadde vi gått 1,2 mil på ski i mer eller mindre bare løssnø store deler av distansen. Det var såå deilig å komme frem til peis og madrass da! Et annet høydepunkt var når jeg så bussen på fredagsmorgen. Trodde jeg skulle grine av glede, tror faktisk jeg helt seriøst felte en tåre. Haha, det høres ut som om jeg kun hadde det jævelig på tur, hadde ikke det altså, men på noen tidspunkt blir man lei, og da er det høydepunkt når man endelig når det man har lengtet etter. Redbullen på lørdag sier seg selv, da var ukas største høydepunkt for meg! ♥♥Redbull♥♥

 

Ukens blogg: 

Ukens blogg går til en blogg jeg faktisk oppdaget denne uken, etter hun la igjen en kommentar på min blogg. Jeg ble helt sykt inspirert av bloggen hennes, og det er faktisk en blogg av de sjeldne etter min mening. Hun blogger en god del om hverdag, men også en del om mote. En god miks! I tillegg så får hun frem personligheten sin på bloggen på en god måte, syns jeg, sett fra en lesers perspektiv. Nå kjenner jeg henne ikke i virkeligheten, men jeg føler hun gir mye av seg selv gjennom bloggen. Ukens blogg er bloggen til Benedicte Arntzen. Dere finner bloggen hennes HER! Nå skal jeg pelle meg av gårde på skolen. Ønsker alle en strålende mandag ♥

- Heidi 

 


 


 


 


kommentarer: 4Liebster award

 • Skrevet 12.03.2016
 • Klokken 15:34

Haha, når jeg skrev overskriften ble den først autokorrekta til Lobster award! God lørdag dere! I går kom jeg endelig hjem fra tur. Kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har blitt så mentalt utfordret før som det jeg har blitt på denne turen. Det er faktisk ganske utrolig at jeg har klart å gjennomføre syns jeg, hvertfall med tanke på at Heidiio lå med feber allerede 1. natta. Det skal allikevel sies at jeg har fått en opplevelse for livet, selv om jeg satser på at det blir med denne ene gangen, haha. Love mye bed too much♥

Men nå over til overskriften. Når jeg nå logget meg inn på blogg.no hadde jeg fått en koselig melding fra Janne(myonlinediaryy.blogg.no) hvor hun skrev at hun hadde nominert meg til liebster award, takk for nominasjonen, Janne! Det er visstnok en greie som går rundt på blogger om dagen, hvor man skal svare på spørsmål som andre bloggere stiller. Det man trenger å gjøre om man blir nominert er: 

♥ Nevn bloggeren som tagget deg, og takk den for nominasjonen.  ♥ Svar på de 11 spørsmål du blir stilt.  ♥ Nominer 11 nye bloggere og tagg dem.  ♥ Gi de 11 spørsmål de kan svare på.   ♥ Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen. 

 

Spørsmålene jeg fikk: 

 

1. Hva er det beste med å blogge? 

Jeg syns helt ærlig at det beste med å blogge er mestringsfølelsen jeg får når jeg publisserer gjennomførte innlegg. Det ligger jo en del tid og jobb bak en bra blogg, og jeg blir litt stolt når jeg føler jeg får det til bra. Samtidig er det jo veldig stas med alle kommentarene man får, og når man ser at lesertallet stiger. 

 

2. Hva er det morsomste å blogge om? 

De som har fulgt bloggen min en stund blir nom ikke overasket når jeg nå skriver mote. På bloggen min er antrekksinnlegg desidert overrepresentert, og jeg elsker å skirve å redigere bilder til slike innlegg. 3. Hvis du måtte ha valgt èn ting å ta med deg på en øde øy, hva hadde du valgt? 

Hvis jeg skulle blitt sendt av gårde på en øde øy og kun fikk med meg 1 ting, hadde jeg sikkert dødd etter kun kort tid uansett(optimistisk i dag skjønner dere), så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg hadde tatt med meg. Et minne kanskje? Eller en boks med redbull, bare for å drikke det en siste gang liksom, haha! 

 

4. Hva er drømmejobben din? 

Drømmejobben min er egentlig å jobbe i FBI sånn som på tv(haha) men har med årene skjønt at det kan bli litt vanskelig å leve min criminal minds drøm, og har nå innsett at ting ikke er helt som på tv. Jeg hadde en periode et stor ønske om å utdanne meg i militæret, den drømmen ble knust når jeg ikke kom inn. Jeg har også egentlig en drøm om å utdanne meg til politi(alt dette er jo innenfor samme retningen da), men jeg vet ikke helt om det er det jeg blir å utdanne meg til. Det har ihvertfall vært en drøm. Sånn som ting er nå, blir jeg nok til å studere fysioterapi på NTNU Tronheim til høsten, om jeg kommer inn. 

 

5. Hva er dine drømmedestinasjoner? 

Jeg har egentlig ganske mange drømmedestinasjoner, men de jeg kommer på nå i farta er New York, Las Vegas, Monaco, Paris, Bora Bora, Den kinesiske mur og Egypt.  

6. Om du måtte velge mellom å synge og danse på en scene, hva hadde du valgt? 

Jeg hadde valgt å synge, rett og slett fordi at jeg er totalt tallentløs når det kommer til dansing, det er faktisk så latterlig dårlig at jeg blir litt flau av bare å skrive om det. Synging derimot er jeg ikke totalt talentløs, bare relativt talentløs. Jeg er ikke helt tonedøv, men er overhodet ingen talent heller. 

 

7. Hvor ser du deg selv om 10 år? 

Om ti år håper jeg at jeg er ferdig utdannet, og har en fast jobb med en stabil inntekt. Jeg håper jeg har fått barn, gjerne et par av de, og muligens gift? Hvem vet? Enten dette eller så bor jeg fortsatt alene og kun jobber, haha! 

 

8. Hva er det vikitgste du har lært i livet. 

Ingenting kommer av seg selv. 

 

9. Hva er det mest personlige du har skrevet om på bloggen din? 

Altså, nå skriver jo jeg ganske sjeldent om private ting på bloggen, men jeg åpnet meg ganske mye om i det ene oppsummeringsinnlegget fra 2015 om at jeg hadde det ganske tøft på våren i fjor. Det skjedde en del ting i denne perioden som gjorde at jeg var ganske langt nede. 

 Et bilde sier mer enn 1000 ord (haha lol) 

 

10. Hva er det beste du kan få på en restaurant? 

Burger defiitivt! Jeg kjøper nesten alltid burger når jeg er ute å spiser, elsker for eksempel burgerne på Egon og Fridays. Ellers er jeg også ganske glad i nachos. 

 

11. Om du hadde 1 mill, hva ville du brukt de på? 

De ville jeg brukt på å reise helt klart, og til å støtte noe veldedig.  


Dette var de 11 spørsmålene jeg fikk. Jeg tenkte at de bloggene jeg videre skulle nominere er: 

F4shi0n, kaah, miacharlotte, carinachanel, livjudit, eveliin, mariebekken, tryti, ilme, anneandersen, andrinesetsaas

 

Mine 11 spørsmål til disse bloggerne er: 

1. Hva fikk deg først til å blogge?

2. Hvor lenge har du blogget? 

3. Hvem er dine favorittbloggere?

4. Hva ønsker du å vie livet ditt til?

5. Hva inspirerer deg? 

6. Hva er ditt favoritt sosiale medium? 

7. Hvilke er dine favoritt filmer? 

8. Hvilken utdannelse ønsker du å ta/tar? 

9. Redbull eller burn? 

10. Hvilken sport interesserer deg mest? 

11. Hvilke serier på netflix anbefaler du? 

 

Håper alle jeg har tagget tar utfordringen! Alltid morsomt med noe litt annet! Ønsker alle en fin lørdag :D

- Heidi 

 


kommentarer: 6Design av:
Albiss.blogg.no
hits