Bikinikropp?

  • Skrevet 24.07.2017
  • Klokken 20:02

Er det ord jeg stadig ser i media og hører venner enten tulle med eller faktisk være dønn seriøse med, er det ord som bkinikropp, bikinisesong, sommerkropp,  helårskropp, kropp, kropp, kropp, kropp, kropp, kropp... Ordene surrer i hodet mitt som en pest som aldri dør. For hva handler det egentlig om? Handler det om hvordan vi skal se ut i forhold til en gitt modell, handler det om å se ut så bra som mulig ut ifra eget utgangspunkt, eller handler det om å være fornøyd med hvordan man selv ser ut når man skal henge kroppen sin til tørk foran en hel masse mennesker på stranda?

Selv er jeg kommet så langt at jeg vil si meg fornøyd med hvordan jeg ser ut. Dette til tross for at jeg ikke var så fornøyd når sommeren nærmet seg, vel vitende om at det antagelig aldri har vært en sommer som jeg er så tung som nå, aldri en sommer etter en periode med så lite trening som nå, og aldri en sommer hvor mine bikinier er trangere enn nå. Jeg masjet av gårde til H&M for å få kjøpt meg en bikini dagen før jeg dro til Spania, vel vitende om hva som ventet meg. For til tross for at jeg ikke selv syns at jeg er tykk, eller at jeg er noe spesielt overvektig, syns jeg at det er vanskelig å finne sommerplagg som jeg føler meg vel i. Shortser har jeg gitt opp for lengst, da XL og 42 på H&M er for trangt, og L på bikbok (største str. de fører på bikbok) ikke er i nærheten av å bevege seg noe høyere enn til knærne. Bikini er ikke noe bedre. Jeg fant meg omsider en fin en, forøvrig i str. 42 og 44, etter at fem andre bikinier i samme størrelse var for trange, og denne bikinien føler jeg meg superbra i! 

Det munner ut i at plaggene passer, jeg kan gå stolt rundt i bikinien min og tenke "dette er MIN kropp! Ikke din kropp, ikke nabojenta sin kropp, men min kropp. Og den er jeg stolt av." For dere kjære jenter der ute! Om ikke dere kan være stolte og fornøyde med deres eget utseende og kropp, hvem skal være det da? Vær glad for at du ser ut akkurat som det DU gjør, og vær takknemlig for at ingen andre ser akkurat ut som deg. Vi er alle unike, og godt er det. Vi er alle en eneste utgave av et unikt kunstverk, et kunstverk vi skal være stolte av.  

Det viktigste er å leve et sunt liv med aktivitet og i hovedsak et sunt kosthold, så er det selvfølgelig lov å spise seg sprekkmett på godteri og andre digge ting en gang i blant. Trening er også lov å skippe med god samvittighet, så lenge man ikke skipper det i 3 år i strekk. Det er treningen det blir noe av som teller, og lykke dere, det gir dere et mye lenger liv enn stresset over å strekke til, og å være "fin" nok. 

Kropp er TOPP! - Med og uten six pack, med og uten strekkmerker, og med og uten sprettrumpe!

- Den er topp akkurat som den er! 

Over og ut ♥


kommentarer: 4
Anette

24.07.2017 kl.20:12

<3

Heidi Årstad Olsen

29.07.2017 kl.14:31

Anette: <3

Victoria Larsen

24.07.2017 kl.22:01

Så utrolig flott skrevet, kjære deg. Jeg gjorde selv det denne sommeren, gikk inn uten å være helt fornøyd ettersom jeg ikke hadde funnet noe jeg følte meg fin i. Men, når man finner den som passer til kroppen sin - så er det herlig! Duer helt nydelig, kjære deg og jeg håper du har det fint <3 kos deg i sommer!!

Heidi Årstad Olsen

29.07.2017 kl.14:31

Victoria Larsen: Tusen takk! Ja, det hjelper veldig når man finner noe som passer, og som man faktisk er fornøyd med! Tusen takk for kjempe koselig kommentar <3 Made my day! Kos deg masse i sommer du og <3

Legg igjen en kommentar

Design av:
Albiss.blogg.no
hits