Uken som gikk #5

  • Skrevet 09.07.2017
  • Klokken 10:58Ukens høydepunkt: 

Ukens høydepunkt har helt klart vært turen til Barcelona sammen med mamma, pappa og lillebror, og alt som hører den til. Virkelig en fantastisk fin tur sammen med noen av de som betyr mest for meg. Den turen kommer jeg til å huske for alltid, og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk dra på tur med de! 
 Ukens nedtur: 

Ukens nedtur kan ikke være annet enn at jeg ble passe rødgrillet på venstre legg på søndag og mandag. Egentlig ingen stor nedtur med tanke på at jeg faktisk er i Spania og at sånt faktisk må regnes med. Uansett, ingen annen nedtur denne uken. 

 

Ukens favoritt: 

Ukens favoritt har nok helt klart vært mine kjære Round Metal fra Rayban. Tror jaggu de har blitt brukt hver eneste dag denne uken. Jeg elsker de brillene, og vurderer nesten og kjøpte de i andre glass også. Velvel, når dagen kommer hvor jeg blir stein rik (om den dagen kommer) skal jeg kjøpe alle variantene av den brillen!

 COOL A$$ BITCH

 

Ukens innlegg:

Ukens mest leste innlegg er helt klart innlegget mitt om hva i hverdagen jeg setter ekstra pris på. Finn innlegget HERUkens cravings: 

OLIVEN!!! Jeg har spist så utrolig mye oliven etter at jeg kom ned hit. Det er jo bare så ufattelig godt. Får kjøpt de i sånne poser her nede, tre poser for 1 euro. En pose er akkurat passe porsjon til å spise som snaks for en person. Det eneste jeg gjør først er bare å klippe et lite hull i posen for å skvise ut alt vannet, deretter klipper jeg et større hull og heller over olivenen. Virkelig en smart løsning! Vurderer å kjøpe med hjem faktisk! 

 

Ukens antrekk: 

Ukens favoritt antrekk var nok antrekket jeg gikk med andre dagen i Barcelona. Jeg kjøpte jo den t-skjorta i Barcelona, og jeg virkelig elsker den. Jeg tror nesten den har vært med i hver eneste innlegg de tre siste dagene. I hvertfall ikke mye om å gjøre. Den er i det minste veldig fin, så da er det liksom litt greit føler jeg. Du finner antrekket HERJeg så nå at det var en stund siden jeg har hatt en sånn oppdatering av uken som gikk. Over et siden faktisk. Jeg syns jo at det er så ålreit, så tenkte det var greit å få oppsummert litt. Dagen i dag skal som tidligere og kommende dager går til grillings. Trenger den fargen før jeg skal hjem. Ønsker alle en flotters dag! 

- Heidi 

 

 


kommentarer: 4
Thea Mariel

09.07.2017 kl.12:19

åå så mye fine bilder!

Heidi Årstad Olsen

09.07.2017 kl.16:24

Thea Mariel: Tusen takk! :D

Hege Kristin

09.07.2017 kl.13:41

så fin uke!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Heidi Årstad Olsen

09.07.2017 kl.16:33

Hege Kristin: Takk for det! Skal titte innom :D

Legg igjen en kommentar

Design av:
Albiss.blogg.no
hits