hits


Innkjøp Barcelona

  • Skrevet 07.07.2017
  • Klokken 14:44Jeg kjøpte denne flotte T-skjorten på Urban Outfitters på tirsdagen. Elsker stripene på den, syns de gjør den utrolig kul!


Bukser fra Topshop. De er samme buksa, bare i to forskjellige farger. Den rosa har jeg på meg i dette innlegget. To utrolig fine bukser til en grei pris. Oh yes, I did! Kjøpte mitt 3. og mest unødvendige par med Birkenstock i en liten sjappe i en bakgate i går. De hadde en sånn butikkjede som solgte masse Birkenstock, og da også gjerne de skoene som vi ikke får tak i alle andre steder. Disse har jeg ønsket meg lenge, men trodde faktisk ikke at jeg kom til å finne de her nede. Når jeg da fant de, tenkte jeg meg ikke om to ganger en gang før jeg kjøpte de. For å si det sånn, angrer ikke! Jeg kjøpte meg også et shotglass med Barcelona sin logo på (litt håpløs) samt to Picasso bilder i butikken på museet. Da naturligvis bare to "plakater" med to av Picasso sine malerier trykt på, men uansett utrolig kule bilder som jeg gleder meg til å få opp på veggen på rommet i Trondheim. 

Jeg hadde egentlig tenkt til å spare dette innlegget til en senere anledning, men da det faktisk er helt overskyet her i dag, og det eneste jeg gjør er å sitte å spille Sims, er det liksom ikke så mye annet å dele med dere.. Dette her er hvertfall det jeg kjøpte meg i Barcelona. Ikke noe sånn spesielt mye egentlig, men så var jeg heller ikke der for å shoppe. Jeg var mer opptatt av å se ting, og oppleve sammen med familien. 

Nå skal jeg ta et bad i bassenget tror jeg, etterfulgt av en dusj og litt avslapping resten av dagen. 

- Heidi 

 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

Design av:
Albiss.blogg.no