Utsikt over byen

  • Skrevet 07.07.2017
  • Klokken 10:48Tibidabo 

God formiddag! Da er familien og jeg tilbake i Torrevieja, og klar for en uke til med solings. Det regner dessverre litt her nå, men håper det skal roe seg etterhvert, og at solen titter frem. Jeg har jo fortsatt litt bilder igjen fra Barcelona som jeg ikke har vist, så det kommer litt sånn etterhvert. Har også litt innkjøp å vise litt senere. Temple Expiatori del Sagrat Cor

 


 

I går kom vi oss ut av hoteller rundt klokken 11 og trasket litt rundt i byen. Vi gikk innom litt butikker og kikket litt før vi gikk ned mot Picasso museet. Jeg er jo litt sånn småfan av Picasso, i den grad jeg interesserer meg for kunst, så det var mitt siste store ønske for turen. Det å få se så mange originale malerier som han har malt, og i tillegg donert selv til museet før han døde var utrolig kult. 

Etter dette trasket vi til mathallen hvor vi fikk kjøpt mat, og Joakim og jeg fikk hamstret både makroner og dunkin donuts til togturen hjem. Togturen varte i hele 6 timer, da det var en time forsinkelse underveis. Godt var det uansett å komme "hjem". 

Over ser dere bilder fra den siste attraksjonen vi besøkte på onsdag, Tibidabo med den karakteristiske kirken Sagrat Cor. Dette var også et ønske fra min side da jeg syntes at kirken utvendig minner meg om et Disney-slott. Det kommer dessverre ikke så tydelig fram på mine bilder, da det var vanskelig og få tatt av hele når jeg var så nær, men det er altså to store trapper opp til kirken på hver side som ender i en stor balkong. Virkelig en flott kirke på et fantastisk utsiktspunkt. 

Nå ser det ut til å lysne litt her, så jeg skal sikkert ut i sola om ikke så alt for lenge. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 

 


kommentarer: 2
Victoria Larsen

07.07.2017 kl.11:30

Wow! For en flott utsikt og kjempe fine bilder :-)

Heidi Årstad Olsen

07.07.2017 kl.11:48

Victoria Larsen: Takk takk! Var en fantastisk fin tur!

Legg igjen en kommentar

Design av:
Albiss.blogg.no
hits